Brajan Angola (©Starsport)
Brajan Angola (©Starsport)

Proigrao posle Partizana, čekao ga ugovor sa Makabijem - pao na lekarskim pregledima

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.23. | 20:57

Brajan Angola možda neće ni dobiti priliku da se pokaže u evroligašu, iako je imao dogovor sa izraelskim klubom

Nije ostao navijačima Partizana duboko urezan u sećanje Brajan Angola. Pravu priliku praktično nije ni dobio, ostavio je bled trag u sezoni koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa. Ali, po odlasku iz Beograda i “lutanja” po Izraelu i Grčkoj, imao je odličnu sezonu u Turskoj sa Pinar Karšijakom i našao se na meti Makabija iz Tel Aviva.

I pre kraja protekle sezone postigao je dogovor sa “Ponosom Izraela”. Čekao ga je ugovor u Tel Avivu, trebalo je da bude promovisan u prvo letnje pojačanje i u idućoj sezoni se oproba u Evroligi. Doputovao je u Izrael, otišao u kliniku da obavi lekarske preglede i - pao.

Izabrane vesti

Brajan Angola nije prošao medicinske testove, javljaju izraelski mediji. Međutim, ne odustaje Makabi tek tako. Zatražio je “drugo mišljenje” od lekara i potvrdio da ništa još nije definitivno.  

“Angola je obavio medicinske testove, čekamo nove rezultate”.

Pretpostavlja se da je problem sa srcem, jer dok je igrao u atinskom AEK-u dijagnostifikovano je da u tom trenutku nije sve kako treba. Ipak,infekcija mišića nije ga odvojila od terena. Posle Grčke otišao je u Galatasaraj, tamo je započeo minulu sezonu, a završio ju je u Pinar Karšijaki. U turskom šampionatu Kolumbijac je beležio 15,9 poena i po 4,8 asistencija i skokova.

Odlazak u Makabi trebalo je da bude nagrada i iskorak, ali je sada veliko pitanje hoće li do sklapanja saradnje uopšte doći.


tagovi

KK Makabi Tel AvivBrajan AngolaEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara