Foto: MN Press
Foto: MN Press

Prva potvrda moći Olimpije – Ćaćo razigravao, Panter i Datome sipali trojke

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.20. | 20:07

Ekipa iz Milana blistala van linije 6,75

Italijanski Superkup kao poligon za premijernu demonstraciju sile Olimpije – nakon šest meseci bez takmičarske utakmice Kantu je oduvan sa terena 101-71, a ključni u pobedi ekipe sa severa Italije bili su košarkaši koji su ovog leta stigli u klub. Izabranici Etorea Mesine su u potpunosti kontrolisali meč, vodili od prvog do poslednje minuta i u samoj završnici meča ostvarili maksimalnih plus 30.

Bek koji je prethodnu sezonu proveo u Crvenoj zvezdi, Kevin Panter sa 17 poena porfilisao se kao najefikasniji pojedinac susreta, a u večerašnju statistiku upisao je i pet skokova. Po 14 poena postigli su Kajl Hajns i Luiđi Datome, dok je Serhio Rodrigez bio raspoložen za razigravanje saigrača, pa je u brojki od ukupno 25 asistencija popularni Ćaćo učestvovao sa deset.

Izabrane vesti

Nakon sjajne šuterske partije sa preko 50 odsto van linije 6,75 (13/24 za tri poena) ekipa iz Milana popela se na lidersu poziciju grupe A. Doduše, meč sa Kantuom bio je premijerni u pomenutom takmičenju, a sledeći okršaj najtrofejniji italijanski tim igra već za dva dana protiv Varezea.

 

 

 


tagovi

Olimpija Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara