©Starsport
©Starsport

Prvi poraz Orlanda u Letnjoj ligi, Srbi bez minuta

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.07.22. | 06:27

Oklahoma slavila na svom terenu, Pokuševski izostao iz rotacije

Posle dve pobede na početku Letnje lige košarkaši Orlanda pretrpeli su prvi poraz (81:84), a bolja od njih bila je Oklahoma.

Tandersi su već u prvoj četvrtini stekli veliku prednost te su u jednom momentu imali i zalihu od 20 poena, međutim gosti su uspeli da uhvate ritam, a potom i da do završnice poslednje četvrtine potpuno istope zaostatak. Iako su rivali izjednačeni (77:77) ušli u poslednje minute duela, Oklahoma je pokazala pribranost u odlučujućim trenucima i tako posle poraza od Hjustona na početku lige upisala prvi trijumf.

Izabrane vesti

Najraspoloženiji u redovima pobednika bio je Čet Holmgrin koji je uz 16 poena upisao i deset skokova. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Džastin Džejms koji je postigao takođe 16 poena, a pratio ga je Tomi Kuse sa dva manje. U redovima Oklahome Aleksej Pokuševski nije dobio šansu, te je i drugu utakmicu uzastopno ostao bez minuta.

Kada su u pitanju timovi u kojima konkurišu srpski košarkaši Juta čiji je deo Boriša Simanić savladala je Dalas (83:82), međutim ni drugi srpski košarkaš koji je bio u konkurenciji večeras se nije našao na parketu.

Podsetimo, Simanić je prethodno u pobedi Jute nad Atlantom (72:66) za nepunih 16 minuta ubacio sedam poena uz polovičan procenat šuta iz igre (2/4)i tri blokade.


tagovi

Letnja ligaBoriša SimanićAleksej Pokuševski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara