""
""

Pucaće u Ljubljani: Igokea dolazi po Olimpijin skalp

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.12.15. | 17:19

“Olimpija nije briljirala u Jadranskoj ligi, pa je i njima potrebna pobeda”, poručuje bek ekipe iz Laktaša Nikola Pešaković

Ljubljanska Olimpija i Igokea iz Laktaša u slovenačkoj prestonici igraju veoma bitnu utakmicu u okviru 15. runde ABA lige. Oba sastava žele da prekinu seriju loših rezultata, domaćini imaju dva uzastopna poraza         ( MZT i Partizan), a Igokea je za redom izgubila od Budućnosti, Zadra, Tajfuna i Cedevite. Takođe, oba tima imaju identičan odnos pobeda i poraza.

Bek Igokee Nikola Pešaković za Mozzart Sport kaže da je pred ekipom veoma bitna utakmica.
„U seriji smo loših rezultata i potrebna nam je pobeda da se uzdignemo i vratimo samopuzdanje“, ističe Pešaković i nastavlja. „Olimpija nije briljirala u Jadranskoj ligi, pa je i njima potreban trijumf. Očekujem veliku borbu, a videlo se protiv Cedevite da naš tim poseduje kvalitet, što ćemo potvrditi u Sloveniji. Glavni igrači Olimpije su Lešić i Rajt, ali ne treba zaboraviti na mlađe kao što su Lapornik i Hrovat“, zaključio je Pešaković.

Izabrane vesti

I košarkaš Olimpije Gregor Horvat očekuje dobar duel sa Igokeom i za naš portal ističe:
Minule srede smo dobili Oldenburg u Evrokupu i ako želimo da potvrdimo taj trijumf moramo da budemo bolji i od Igokee. Naš prvi međusobni susret pripao je timu iz Aleksandrovca tako da imamo dodatni motiv u ovoj utakmici. Oni su malo izmenili sastav, utisak je da su sad jači, ali ukoliko budemo na visini naših mogućnosti možemo se nadati šestoj pobedi“, kazao je na kraju Hrovat.

Piše: Đurđe Mečanin 


tagovi

OlimpijaNikola PešakovićIgokea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara