Komentari na vest

Puče bomba! Bruklin trejdovao Hardena

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Koliki su debili vlasnici i menadzeri Denvera imas MVP igraca u tim i cuvas dva povredjena nekorisna igraca sa maksimalne ugovore i ne pokusas makar jednog da trejdujes za nekog vrhunskog igraca pored MVP.
M

Monterooo

pre oko 2 godine

Titulu u Filadelfiju nisu doneli Ajverson i Barkli a kamoli ovaj sebicnjak. To je karmelo entoni prica,igram i u denveru i u njujorku ako je 27.5 milki po sezoni ostalo me ne zanima. Jedini sebicniji i nesuvisliji igrac od njega je Vestbruk.
G

Gost2022

pre oko 2 godine

Ako sve ispadne kako treba win win za obe strane..
P

Pentraksil

pre oko 2 godine

Bolje da je presao u Golden Stejt ili Oklahomu.
2

21:31

pre oko 2 godine

I uzece covek prsten, ni kriv ni duzan.
P

Portista

pre oko 2 godine

Kolika kolicina gluposti u jednoj koment-sekciji... Je li moguce da vecina posjetilaca ovog sajta misli da je Bruklin bolje prosao u ovom trejdu? Da se ne prepucavamo mi laici, pratite sutra strucne podcast-ove, pa mi recite ko je u pravu.
C

Cokili

pre oko 2 godine

Pa nego sta nego je prosao bolje. Koje strucnjake, Sheka, Barklija, Kenija i ekipu?
D

Daki56

pre oko 2 godine

Ovo je odlična situacija za Jokića u trci za MVP-a. Embiid je trenutno prvi u trci za nagradu, ali siguran sam da će mu ovim trade-om znatno opasti statistike. Ne treba zaboraviti da je GM Philadelphie Daryl Morey, čovek koji je doveo Hardena u Houston iz Oklahome i dao mu svu slobodu u igri. Ubeđen sam da će tako biti i u Philly, i da će insistirati da Harden bude lider ekipe. Uostalom, Harden ni ne ume drugačije, prosto mora da bude lider ekipe ili u suprotnom to nije to, što se i videlo u Brooklynu. Svakako bi bilo veoma zanimljivo videti seriju Philadelphia-Brooklyn u Play offu. U svakom slučaju, ovaj trade je dobila Philadelphia, Simmons nije hteo ni da trenira sa timom tako da Phila nije ni imala drugog izbora, Harden je svakako 5 puta bolji igrač od Setha Currya, a Drummond im ni ne treba jer će Embiid u Play offu svakako igrati 48 minuta.
1

1983

pre oko 2 godine

Dali je moguce da ljudi jos spominju Jokica posle ovih otkazivanja za reprezentaciju lik je nebitan toralno Bogdanovic i Bjelica su bitni njihova forma to su momci koi ce sigurno igrati ako su zdravi
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Sve se slazem, samo se bojim da nece dozvoliti Jokicu da bude MVP i ove godine.
L

Listgoheat

pre oko 2 godine

Sta misliš bit ce Mvp, a kad ce se brojiti prsteni i naslovi nece ga bit na mapi.. nikad nece vidit vjerojatno ni finale konferencije, a kamoli nesto drugo u raspalom Denveru.
J

JokicMVP

pre oko 2 godine

1983, da li znas da je pred okupljanje reprezentacije Jokic igrao najvise od svih igraca na svetu i zavrsio je dva dana pred okupljanje, da li znas da je vec igrao na Olimpijadi. I da, nas najbitniji igrac za Srbiju je Jokic a ne Bogdanovic ili Bjelica. I da pisacemo sta god hocemo, i da, da li se svaki put Divac odazivao ? I ko vas naucio da toliko mrzite?
p

pfc

pre oko 2 godine

nikad nece osvojiti prsten kao ni vestbruk
K

Kaosto

pre oko 2 godine

Kao sto vi nikad vise necete igrati Euroligu
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Kk Partizan vidjeo,igrao,osvojio.
R

RocketsFan

pre oko 2 godine

Sad se čeka onaj Škrabotina da objasni da je bolje prošla Philadelphia u trade-u jer svi pišu da je Brooklyn bolje prošao, ali pošto su svi neznalice sad ćemo da čujemo šta će reći wanna be GM.
R

Random8

pre oko 2 godine

Ajmo Phila do titule sada. Sad će Brada da pokaže ko je gazda i da vrati na mesto u play offu onu dvojicu staklonogog i anti-vaxera.
G

Gost321

pre oko 2 godine

Brada je poznat po uzimanju titula, za razliku od antivaksera i Durenta, inace kao Bruklin udje kompletan u PO, lagano uzimaju titulu
R

Random8

pre oko 2 godine

Inače, Durant je uzeo oba prstena tako što je sam bez ičije pomoći izneo tim do titula. Nije kao da je igrao u najjačem timu u istoriji NBA, ma neee, ma kakvi. Mene bi bilo i sramota da pripisujem takve titule sebi. Videli smo kakav je u Brooklynu kad zapravo treba da se potrudi i uradi nešto sam. Istresao ga je Antetokounmpo i pokazao mu gde mu je mesto. Sa druge strane, taj Harden je bukvalno SAM sa timom amatera dovodio Houston više puta do finala konferencije gde ga je izbacio ( više puta ) isti taj najjači tim u istoriji NBA lige. Ovaj drugi anti-vaxer ima jednu titulu koju mu je isto tako doneo najbolji igrač u istoriji NBA lige. Inače, koji god tim je napustio ostavio je rasulo iza sebe, prvo Cleveland, onda Boston, a evo i Brooklyn će dovesti do raspada.
G

Gost321

pre oko 2 godine

Ako je tebi onaj najbolji u istoriji, svaka cast, inace on je svoje prstenje uzeo zbog antivaksera, Alena, Dejvisa tako da izgleda da imas premalo godina da pricas o najboljem u istoriji, a najbolji tim u istoriji su Chikago 97, a ovaj tim o kome ti pricas je bio najbolji u ligi dok je tu bio KD, i ispao je sam prosle godine jer je 2mm zgazio liniju za 3
G

Gost321

pre oko 2 godine

96 Chikago
R

Random8

pre oko 2 godine

Pa evo pogledaj isti taj tim bez Duranta je i sada skoro prvi na zapadu. Dovoljan dokaz koliko je ustvari nebitan igrač, i dokaz da je to bio najjači tim u istoriji NBA lige, a gledao sam i Jordanove Bullse. Što se tiče LeBrona i njegovih titula, ako tako gledamo to se onda može reći za svakog igrača. Jordan nikad ne bi osvojio titule da mu nije bilo Pipena, Olajuwon da mu nije bilo Drexlera, Duncan da mu nije bilo Parkera...
G

Gost321

pre oko 2 godine

Ja nisam rekao da je GSW los, ali ne mogu da uzmu titulu za razliku od Bruklina ako budu svi zdravi, i jeste Jordan imao Pipena, ali je Jordan MVP 6x, i da nije pravio pauzu kad su mu ubili oca vezao bi sve od 91 do 98, i nema poraz u finalu cak mu je space jam bolji
G

Gostke

pre oko 2 godine

Opeljesise ih Netsi...
d

dexiko

pre oko 2 godine

Harden slika i prilika današnjeg nba.Šutiranje do iznemoglosti uz očajne procente
J

Jajaj

pre oko 2 godine

Iz mog amaterskog ugla - ekstra posao Bruklina. Da igra brend ili ti marketinski rejting, Lejkersi ili Bruklin sa Hardenom bi trebali da se prosetaju do finala i tamo naprave spektakl... ali nije bas tako. Po meni Sansi i Baksi i dalje glavni favoriti uz mozda i GS. Mozda je navijacki, ali i Nagetsi da su zdravi bi mogli da se ukljuce. Mislim da sa svim sto je Bruklin dobio moze da se ukljuci u borbu za titulu ako KD bude zdrav, mislim da su zdravi jaci od File... uostalom ubrzo cemo saznati.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Svaki ol star igrac dobije ol star igraca da pokusa nesto u borbi za titulu , samo Jokic dobija Kazinsa. Nerealno.
R

Realno,

pre oko 2 godine

Kakav tim takva i pojačanja
S

Skopje

pre oko 2 godine

Ovo moze da bide WinWin situacija, obe ekipe su se oslobodile od zvezde koje nisu htele da igraju za svoj tim. Mada mislim da su Netsi pobednici ovog trejda..siri roster a na sve to zadrzali i Milsa, svaka cast.
K

Kostaa

pre oko 2 godine

Nije neka bomba već danima se piše da harden želi da ide
D

Dragan 1389

pre oko 2 godine

Mislim da i jedni drugi mogu imati koristi od ovog,ali pogotovo Bruklin dobili su Simonsa koji moze da bude odlican u tom sistemu,Karija koji je solidan šuter, s tim ni da Fila nije loše prošla,tandem Embid Harden moze biti ubitačan.
b

bgcz

pre oko 2 godine

sjajan potez Bruklina. 6 solidnih igrača u zamenu za cirkuzanta
R

Real

pre oko 2 godine

U pravu si Set Kari solidn igrac Dramond pre neko veče kad nije igrao Embid ima strasan dabl-dabl plus pikovi. A ovi dobili starog Hardena kome ističe ugovor na kraju sezone i tadamoze da ode
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Rekao bih w-w trade. Embid je konacno dobio adekvatnu pomoc, a i oslobodili su se simonsa. Bruklin je dobio jako dobre igrace u zamenu. Cak mislim da je simons bolja opcija za bruklin od hardena, jer je first pass igrac sto apsolutno vis odgovara trenutnoj ekipi. Naravno, pitanje je simonsove forme, mada mediji su preneli da je u odlicnom stanju. Mada to je macka u dzaku jer nije odradio ni jedan trening sa ekipom. Naravno set i dramond sjajni igraci. Videcemo, istocni deo plej ofa bi mogao sad mnogo zanimljiviji da postane.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Cirkuski gladijator.
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Bruklin MEGA POBEDNIK ovog trejda.
M

Mop

pre oko 2 godine

I meni se tako čini. Dramond igračina za onog Milsapa a dovoljno poentera i bez bradonje imaju. I Set Kari je vrlo pristojan igrač.
C

Cinjenica

pre oko 2 godine

Bruklin super prosao.Sad mozda i osvoje titulu.
G

GOSTNYC

pre oko 2 godine

DOBRO SU SE OTARASILI TOG NISTAVILA!!!
P

Pajser

pre oko 2 godine

Celokupno su Netsi debelo profitirali, s ‘ obzirom da je bradonja na kraju sezone free agent. Resili su se nezadovoljnog igraca sa max ugovorom koji je izneo sta je mogao bez KD i Irvinga u domacim utakmicama.
S

Skuči

pre oko 2 godine

Ovo je stvarno bpmba, svi su ga vec vudeli u partizanima.
J

Ju ju ju ju

pre oko 2 godine

Hahahhahahahahahaha, Filadelfija dala celu ekipu za ovog pljeskavičara
E

Enzo

pre oko 2 godine

kako ih opljačkao Bruklin :D