Komentari na vest

Radmilo Mišović, 45 godina posle: Sad se veliča kada neko da 15 poena, a mi smo šutirali hiljadu puta dnevno

J

Jg

pre 6 meseci

Druže Mišoviću košarka pre 50 godina i sada kao nebo i zemlja. Igra u odbrani i intezitet same odbrane neuporedivo. Brzina same košarke neuporedivo. I plus igrači ne provode po 38 ili čak svih 40 minuta na terenu kao nekad. Ko ne veruje neka uporedo pusti snimke onih utakmica i sada pa će sam da se uveri. Ono kada je igrao ovaj gospodin je naspram ovog danas kao usporeni film gde odbrambeni igrač stoji po metar ipo od napadača pa ovaj lagano šutira. Sada ti se zalepi kao krpelj da jedva možeš glavu da podigneš. E to je to. I da dodam kao i kada bi poredio košarku kada je tek počela da se igra i kada su se neke utakmice završavale sa po 40 poena ukupno i kada je Mišović igrao. Sve se menja.
R

Rambaudi

pre 6 meseci

Prosek poena protiv Partizana mu je bio 26,9 (tada nisu postojale trojke),zatim 5 puta prvi strelac Jugoslavije(verovatno najjace lige u Evropi),tako da su relevantne brojke,a to ocigledno nije mit,vec stvarnost. Druga stvar je to sto se u međuvremenu puno toga promenilo,fizicki,takticki, tehnicki. Maltene drugi sport. Ali za to vreme u kojem se takmicio,bio je najbolji strelac i to ubedljivo!
@

@@@@

pre 6 meseci

Što nije napravio karijeru?
r

rea

pre 6 meseci

@ @@@@, kako nije napravio karijeru, kad je čovek bio 5 puta najbolji strelac JUGOSLAVIJE? To je kao da kažeš da Salah nije napravio karijeru jer je bio najbolji strelac EPL samo 2-3 puta. U to vreme Jugoslavija je bila drim tim, kako misliš da je on mogao da igra pored Kiće, Praje, Mirze, Moke...?
T

Tuneki

pre 6 meseci

sad tvoj Borac ima 6 stranaca.i mozda 2 cacanina
M

MVPČAČAK

pre 6 meseci

Borac ima 4 stranca i to je normalno zato što neki imaju od 7 do 10 igrača rođenih van ovih prostora. Šta je sporno?

1992

pre 6 meseci

Porediš košarku od prije 50 i kusur godina i danas? Hahaha, čovječe.
R

Rambaudi

pre 6 meseci

Naravno da nije za poteđenje,svako vreme nosi svoje breme.Prosek od 29,75 poena po utakmicikao petostruki kosgeter stare Jugoslavije je ipak nesto cemu se treba pokloniti i cestitati,a ne poredoti sa danasnjicom.Na srecu ljubiitelja kosarke i sporta uopste istorija se pise i pamti!
@

@@@@

pre 6 meseci

Mišović je malo više mit al ajde.
s

starina

pre 6 meseci

Očigledno ga nisi video na terenu kad nešto takvo možeš reći!
@

@@@@

pre 6 meseci

Nisam ga gledao uživo. Možeš li da objasniš zašto nije mit?