"Radočaj"
"Radočaj"

Radočaj za MOZZART Sport: Slavile smo i pevale, a protiv Španije pomeramo granicu

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.13. | 10:59

" Igraćemo opušteno, bez opterećenja, a naša prednost je fenomenalno raspoloženje u ekipi i činjenica da uvek neka igračica iskoči u prvi plan", kaže Radočaj

RadočajPosle fantastične serije od 11:1, košarkašice Srbije su savladale Italiju (85:79) i obezbedile plasman u polufinale Evropskog prvenstva, koji se održava u Francuskoj. Po završetku utakmice igračice i članovi stručnog štaba su na večeri, u restoranu, uz pesmu proslavile trijumf, a specijalno za MOZZART Sport deo atmosfere prenela je Tamara Radočaj, koja je značajno doprinela pobedi.
“Slavile smo, pevale i bile sjajno raspoložene jer posle lošijeg starta malo ko je očekivao ovakav rezultat. U meč smo ušle pod pritiskom mada smo dva puta tokom priprema dobile Italijanke. Na kraju, u utakmici koju nikad neću zaboraviti, uspele smo da pobedimo i izborimo plasman na SP koje se sledeće godine održava u Turskoj”, kaže Radočaj.

Protivnik u polufinalu je favorizovani sastav Španije.
“Posle Francuske, Španija je drugi favorit za zlatnu medalju. Imaju kvalitetan sastav, ali nama se pruža nova šansa za pomeranje granica. Igraćemo opušteno, bez opterećenja, a naša prednost je fenomenalno raspoloženje u ekipi i činjenica da uvek neka igračica iskoči u prvi plan. Danas smo dobile slobodan dan i napunićemo baterije za sutrašnju utakmicu”, zaključila je javljanje iz Francuske Tamara Radočaj, koja je Italijankama ubacila 14 poena.

Polufinalni susret Srbija-Španija počinje sutra od 17.00 sati, dok se u četvrtfinalu danas sastaju Turska-Belorusija (17.00) i Francuska-Švedska (20.00).

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Izabrane vesti

 


tagovi

EvropaFrancuskaKošarkašicetamara radočaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara