Radonjić: Nadam se da Dobrićeva povreda nije ozbiljna

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 21:23

Borbeni prvotimac crveno-belih zbog bola propustio meč sa Cibonom i čekaju ga detaljni pregledi

Crvena zvezda je rutinski savladala Cibonu, iako je kadrovska situacija u ekipi daleko od idealne. Dejan Radonjić je na raspolaganju imao 10, s obzirom da je Dobrić osetio bol i nije ulazio na parket.

Razlika u kvalitetu između dva tima bila je dovoljno velika da pobeda domaćina nijednom nije dovođena u pitanje.

Izabrane vesti

"Kontrolisali smo dešavanja svih 40 minuta, od samog početka smo radili i gradili rezultat, i kroz čitavu utakmicu držali sve konce u našim rukama. Bilo je malo vremena posle duela sa Partizanom, ali nije nas optrećivalo to koliko situacija i problemi sa igračima. To je nešto što je bilo najveće opterećenje ali su svi ostali dali svoj doprinos u ovoj pobedi. Ostali smo bez Davidovca koji je bolestan, Lazić zbog kazne nije bio tu, Dobrić je osetio bol, tako da nismo hteli da rizikujemo… Nadam se da će pregledi pokazati da nije ništa ozbiljno, i da ćemo sa većim brojem igrača moći da nastupamo u sledećim mečevima", rekao je trener Crvene zvezde.

Strateg gostiju Vladimir Jovanović, svestan je da njegova ekipa nije mogla više u večerašnjem meču.

"Crvena zvezda svaku utakmicu igra ozbiljno, ne biraju mečeve, što se videlo i po minutaži nosilaca igre. Stali su u stav, odigrali čvrsto, i uz to imali odličnu šutersku utakmicu. Mi smo mlada ekipa, koja je odigrala utakmicu na jednu loptu u subotu protiv Budućnosti, i danas nismo imali snage da se suprotstavimo Zvezdi, mada je bilo deonica kojima sam zadovoljan. Ovo je izuzetno mlada ekipa, kako sam im rekao nakon meča, kojoj je svaka utakmica škola, koja kroz takve mečeve raste, i danas su imali dobru školu protiv jedne odlične ekipe. Cibona je veliki evropski brend, imamo mladu i ekstremno talentovanu ekipu, ali će biti potrebno i vreme da je vratimo tamo gde pripada. Ciljevi su najviši u domaćim okvirima, a u ABA ligi idemo utakmicu po utakmicu, i već se okrećemo sledećoj koja nas očekuje u petak", rekao je Jovanović.


tagovi

Ognjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara