(©Starsport)
(©Starsport)

Radonjić: Nedovoljno dobra odbrana, pobeda važna za plej-of

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 20:36

Trener Zvezde zadovoljan pobedom nad Megom, ali ističe da njegovi izabranici mogu i bolje

Crvena zvezda je pobedom nad Megom (92:85) napravila važan korak ka plej-ofu i vratila se na željeni kolosek posle evroligaških poraza od Efesa (72:86) i Asvela (78:81). U veoma efikasnom duelu crveno-bele je predvodio raspoloženi Džordan Lojd sa 29 poena, dok su najviše muka domaćinu zadali Petrušev sa 22 i Simonović sa 18 poena.

Nakon 12. trijumfa u regionalnom takmičenju Dejan Radonjić je sumirao utiske.

Izabrane vesti

"Posle nedelje sa duplim programom u Evroligi, uvek je nezahvalno ući u narednu utakmicu, posebno protiv tima kao što je Mega. Rival je večeras pokazao ono što smo rekli pre duela, mogu da pobede svakoga. Morali smo da igramo do poslednjeg atoma snage kako bismo došli do jako važne pobede u ovom trenutku zbog borbe za mesto u plej-ofu", izjavio je strateg crveno-belih.

Uprkos pobedi, činjenica da je njegov tim primio 85 poena, razlog je zbog kojeg crnogorski trener nije u potpunosti zadovoljan večerašnjim učinkom.

"Odigrali smo meč nedovoljno dobro odbrambeno i iz toga je proistekla situacija koja je možda zahtevala malo drugačiji način igre. Očekujem da ćemo i u tom segmentu biti bolji u narednim mečevima, a da pritom zadržimo ovaj napadački nivo".

Na pitanje da prokomentariše igru Lengstona Hola koji je upisao 14 poena uz sedam asistencija, Radonjić je istakao da ne želi da izdvaja pojedince.

"Smatram da su svi momci pružili veliki doprinos, posebno u okolnostima usled teškog rasporeda. Momci su dali sve od sebe i došli smo do bodova što je i bio primarni cilj", podvukao je trener Zvezde.


tagovi

Dejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara