Dejan Radonjić (©MN press)
Dejan Radonjić (©MN press)

Radonjić o povredama: Stalno postoji osećaj da nešto može da se desi, više o Vajtu sledeće nedelje

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.11.21. | 16:04

“Izašli smo iz mikrociklusa koji je bio izuzetno težak, proizveo je problematiku koja je zahtevala da što bezbolnije izađemo iz iste. Kroz nekih nekoliko treninga koje smo imali hteli smo da uradimo što više, da momci koji su bili povređeni se vrate u ritam“

Optimistična slika na treningu Crvene zvezde - svi izuzev Erona Vajta bili su na parketu pred utakmicu sa Uniksom iz Kazanja (petak, 19.00), što ostavlja uverenje da su problemi sa povredama mahom prevaziđeni.

Petak, 19.00: (1,70) Crvena zvezda (14,5) Uniks (2,30)

Izabrane vesti

Pre nego što se ušlo u priču o zdravstvenom stanju prvotimaca crveno-belih, Dejan Radonjić je govorio malo o sledećem protivniku...

“Uniks je u poslednjim nedeljama u sjajnoj formi. Igraju odlično, napravili su nekoliko velikih pobeda. Radi se o timu koji ima veliki kvalitet, ekipa koja je dobra u oba smera, spremna da igra na jako visokom nivou, atletski jako dobra, napadački potentna. Imaju igrače koji mogu dosta toga da naprave, što su uostalom i pokazali u poslednje vreme gde su savladali neke od ponajboljih ekipa u Evroligi. Pobedili su Olimpiju koja je pokazala mnogo i to čak sa preko 20 razlike. Pre toga CSKA, Albu... Vezali su nekoliko pobeda posle uvodnog dela kada to nije sve izgledalo kao sada. U ovom trenutku ozbiljan izazov za nas, moraćemo da odigramo jako, jako dobro da bismo bili konkurentni, da im pariramo i pokušamo da njihov kvalitet iskontrolišemo. Želimo da igramo dobro ovaj meč, a za to je potrebno da i mi budemo jako dobri da bismo došli u situaciju da ih savladamo“, poručio je Radonjić u uvodnom izlaganju.

Povrede Nikole Kalinića, Nejta Voltersa, Ognjena Kuzmića i Luke Mitrovića su prošlost?

“Izašli smo iz mikrociklusa koji je bio izuzetno težak, proizveo je problematiku koja je zahtevala da što bezbolnije izađemo iz iste. Kroz nekih nekoliko treninga koje smo imali hteli smo da uradimo što više, da momci koji su bili povređeni se vrate u ritam. Želimo da izađemo iz ovih napora na zadovoljavajući način. Ono što je sve vreme prisutno jeste osećaj da stalno može nešto da se desi. U ovom trenutku manje-više svi osim Vajta su u treningu. Neki su imali manjih problema, neki su i juče izostali... Nadam se da će priča o povredama biti sve manje u narednom periodu“.

Kakav je status Erona Vajta, pošto je u intervjuu za Mozzart Sport izjavio da on lično želi što pre da se vrati na parket?

“Sledeće nedelje ćemo znati koliko je blizu da uđe u takmičarski ritam“.



tagovi

Dejan RadonjićKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara