Dejan Radonjić (© MN Press)
Dejan Radonjić (© MN Press)

Radonjiću o Bejkonu: Treba nam igrač drugačijeg profila

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.10.22. | 19:28

Ništa od dolaska Amerikanca u Atinu

NiVest da se Dvejn Bejkon nudi Panatinaikosu je došla i do trenera zelenih Dejana Radonjića. Nekadašnji trener Crvene zvezde je pričao o tome posle utakmice u nacionalnom šampionatu. Istakao je da Amerikanac nije tip igrača koji je u ovom momentu potreban Panatinaikosu.

Izabrane vesti

"Čuo sam o nešto oko toga. Bilo je nekih glasina, ali smo razgovarali o tome šta je timu potrebno", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Dodatno je razjasnio situaciju.

Gradimo novi tim sa novim igračima i želimo igrača koji koji će povećati konkurenciju na krilnom centru. Bejkon ima drugačiji profil od onoga što nam je potrebno.“Istovremeno, ne znam zašto je i dalje slobodan igrač. Za nas je važno da razmotrimo sve za svakog igrača. Moramo sve vreme da razmišljamo o svemu".

Posle današnjeg meča, Panatinaikos će otputovati u Berlin gde će u sredu igrati protiv Albe u Evroligi, gde će početi duplu nedelju. Dva dana kasnije, zakazan je meč protiv Bejkonovog bivšek kluba - Monaka.

Bejkon je odigrao sjajnu debitantsku sezonu u Evroligi kao prvotimac Monaka. Na 29 utakmica elitnog ranga postigao je 14 poena na gotovo 42 odsto za tri, uz to je beležio još 3,1 skok, 1,1 asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Pre Monaka proveo je četiri godine u NBA lige gde je nastupao za Šarlot Hornetse i Orlando Medžik. 


tagovi

Dejan RadonjićDvejn BejkonKK Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara