Komentari na vest

Rajli i Spolstra dočekali Jovića u Majamiju: Sve zavisi od Nika (FOTO)

G

Gostggyyy

pre gotovo 2 godine

igra na poziciji belca
К

Книн

pre gotovo 2 godine

Книн има представника у НБА.. Ко би рекао прије 27 година :)
b

bas me za..

pre gotovo 2 godine

..bole za to
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Vremena su se promenila. Ne tako davno elita Evropske košarke je bila dovođena u pitanje da li je dovoljno dobra za NBA. Sada viđamo ovakve stvari.
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Pogresno si shvatio,nije stvar u tome. U kosarci nase prodaju na foru da je to novi Jokic U fudbalu dovoljno je kupcu reci novi Vlahovic kraj price
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

A koje stvari molim te ? Sta to mi izbacujemo Jokica svake godine ? (Uzgred,niko ni u najludjim snovima nije vidio Jokica Kao MVP). U zadnjih 30 godina Evropa je dala 5 HOF igraca Novicki,Parker,Gasol,Doncic I Jokic,( mozda Peja) I to je to. Giannis je nigerijac,Divac je bio zver u Evropi,preko malo iznadprosecan I to je to.
@

@Trpke

pre gotovo 2 godine

Ne kapiraš suštinu. Nema veze šta je bilo pre. NBA (Ameri u globalu) je/su jako kratkog pamćenja. Idi izkopaj članak o Miličiću iz ESPN the magazine iz 2002e. Išlo od prilike "Pola Novicki/pola Sabonis". Njima su svi evropljani isti, a zbog demagogije jednakosti, verovao ti ili ne, oni doživljavaju Janisa isto kao što doživljavaju Jokića. Čak su njima Janis i Jokić bliži nego Janis i Embid. Dakle, čim neki evropljanin upali, oni dreftuju sledećih 20 klinaca kao da su svi kopija njega. Novicki je lansirao pikove u lutriji tipa Barnjani, Skitišvili, i brdo visokih šuterskih krševa iz evrope koji su propali. Kad je Jao bio fora kupovali su smešnje azijate (ŽiŽi, Sung-džin, itd...). Jednostavno tako funkcionišu. Nema tu veze istorija i tradicija. Njih to ne zanima.