Komentari na vest

Rasplet na Istoku: Milvoki se samouništio, ovakve Nikse nismo videli preko dve decenije

B

Brat Rouz

pre oko 1 mesec

Drago mi je da su se Niksi podigli posle toliko vremena. Nadam se klasiku Njujork - Majami.
G

Gaj Kasije Longin

pre oko 1 mesec

Od Niksa nema ništa, baš baš prosečna ekipa. Od drugog do osmog mesta razlika 4 pobede što govori dosta stvari. Istok je i dalje dosta dosta slabiji od Zapada.
K

Kshdvsjagvk

pre oko 1 mesec

Ne bih bas rekao da su prosecna ekipa. Okej, nemaju 3 ol star igraca u timu, ali imaju strasnu defanzivu, strasan ofanzivni skok i pristojnu klupu. Plus se jasni vidi da je Branson glavni igrac, a ostali su tu da pomognu, nema sujete. Pritom, Branson, DiVicenco i Hart su bili zajedno i na koledzu Vilanovi, i osvojili su NCAA jednom ili dva puta. Na to dodaj i atmosferu u MSG-u... Niksi mozda nece osvojiti NBA, ali su u stanju da naprave haos na istoku.
D

Dragom novinaru

pre oko 1 mesec

Pises o samounistenju bucksa i hvalospjeve o knicksima posve nesvjestan da su bicksi namjerno izgubili da izbjegnu kompletnj philu ili miami u prvoj rundi playoffa, i dobiju Indianu koja je laksi protivnik. I cavsi su isto uradili. I istu stvar pises o nuggetsima, kao o velikom porazu i gubitku prvov mjesta, opet nesvjestan da je na zapadu mrtva trka da se izbjegne to prvo mjesgo i sudar sa mavsima ili clippersima u drugoj rundi. Ovo je vrijeme kalkulacija, nebitan je plasman, vec se ide na olaksavanje playoff puta.
e

epasalebe

pre oko 1 mesec

nije bilo do bucksi nego do nikse,oni si pobedili nakon produzetaka,da su izgubili bili bi 3,dok su oni igrale produzetke vec se znalo ko je na koje mesto.