Komentari na vest

Raspored Partizana i rivala u trci za plej-in: Večeras su dva mnogo bitna meča

k

kk.Decenija

pre 3 meseca

Ali pazi ti samo ko se to ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u zadnjih 15 godina i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 13 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i onda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 10-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 12-13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek napominjati!

Da se prisetimo

pre 3 meseca

Nije tacno bio je stari format 2015/16 onaj u kome je Partizan ranije igrao 3 puta top 8 od cega jednom f4 , nije bila 2017/18 ali kad pominjes te sezone ste natamburani sa Rocestijem na pleju koji je bio medju najskupljim igracima koju sezonu ranije. U aba ligi Buducnost vas onako otresla cak 5 puta od cega 3 puta u finalu i na vasem domacem terenu pa Covic nije mogao mesec dana da se opasulji. Ono sto je Partizanu uspelo iz prvog pokusaja a ide ka tome da uspe 2 put zaredom videcemo sta ce biti ali vama to ne uspeva ni iz osmog tu je razlika.
A

Ajde paneglu

pre 3 meseca

Mislis da neko cita tvoje frustracije.
D

Da podsetim....

pre 3 meseca

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 7-8.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL...POGODITE KOJI?
P

Pa paneglu

pre 3 meseca

Ko je prosle god.bio sampion ABA lige.
i

izgubili derbi 3x

pre 3 meseca

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina,cak TRI lagane pobede sa pola gasa i osvojen kup ko na treningu i to za samo mesec dana,dzaba im 50mil budzet i 6mil panter sl.sezone se opet vracaju u kup teletabisa na narednih 15 godina isto kao sto su to igrali preko cele zadnje decenije!
P

Prava istina

pre 3 meseca

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
D

Dzaba pokusavas

pre 3 meseca

Sve lepo ti kaze vasa dr legenda...i budite dobri inace ponovo birate za koga da navijate.
n

niko igokei....

pre 3 meseca

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno delja u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje Decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
С

СРБ

pre 3 meseca

Fuzija. Igokea i Partizan postali jedan klub 17.08.2007.

PFK NIŠ

pre 3 meseca

Cekajate malo, a FMP? Jel imaju bar teoretske sanse da budu bar 15-i?

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Nema. KK POBEBULJA/DRŽAVNI NAPREDNI PROJEKAT je prioritet! Glasovi su potrebni da bi se bio još veći ekonomski tigar!
M

Milojko Arsenić

pre 3 meseca

Tako je braćo grobari, borimo se za 10to mesto u EL i dobićemo drveni pehar. A to što titulu šampiona Srbije nismo videli 11 godina, nema veze.
R

Realizam

pre 3 meseca

Dobro, igrali ste taj top8 sa CSKA 2016. Najveći uspeh u istoriji kluba.
Г

Групни

pre 3 meseca

јел' то беше оно намештено првенство на коме Скотланд Јард за пример обучава кадете о финансијском криминалу !?

IH

pre 3 meseca

Jaka titula, odigras 2 nebitne utakmice u 12h sa filijalom, i to predstavljas ko da si osvojio Himalaje🤡🤡🤡
@

@IH

pre 3 meseca

Jaka titula, biti šampion Srbije??? To i ne čudi od vas, pošto vi niste odavde, pošto se osnovani u susednoj državi.
@

@@IH

pre 3 meseca

Nismo mi osnovani tamo, nego ste vi pobegli i osnovali Aba ligu tamo, dok je Partizan cuvao Srpsko prvenstvo.

PFK NIŠ

pre 3 meseca

Druze, tu utakmicu za titulu sampiona Srbije ni Nebojsa nije gledao, moliko je vazna, nego otpalio negde na kafu, rucak...
R

Realno samo

pre 3 meseca

Pa kad je toliko vazna ra titula prvaka Srbije, zasto se vi zvezdasi kao najveci Srbi ne skupite pa ne odete na finale? A da, sramota vas…
m

merllin_pfc

pre 3 meseca

Pa zar vi jos pratite Euroleague. Vasim mukama nikad kraja. Valja sada navijati za Baskonju I Real a I selidba u pionir nije iskljucena. Naravno ako vas Ostoja I Makabi paste. 🤣🤣🤣🤣🤣
Z

Zaboli nas

pre 3 meseca

za to covicevo takmicenje...necemo ga igrati dok ne bude pod okriljem KSS.
v

vs

pre 3 meseca

Ovi komentari su dokaz da navijači Zvezde nisu navikli da na konkurenciju, sada im smeta što su tu budžeti negde, najviše vole kada su protivniku vezane i ruke i noge
z

zasu

pre 3 meseca

Vole i da je kesa na glavi, jedino tako mogu da urade nesto. Kad god su priblizno budzeti u sportu ili broj navijaca u nekom sukobu, nema ih nigde.
s

samo

pre 3 meseca

To "tu negde" je razlika ogronna i za fudbal,a kamoli za kosarku.Ta razlika od pet miliona je do dolaska Obradovica i pocetka ovog ludila,bila kompletan Zvezdin budzet u El godinama.
A

ABCDE

pre 3 meseca

A kakvi su budzeti bili kad je Partizan dominarao,jel se mozda secas?! Sa tim sto ste otimali igrace u tom periodu koga god ste hteli i prosipali pricu o nekakvoj skoli,koja sada ne postoji slozices se. Tada niste pricali kako treba budzeti da budu izjednaceni,negi ste imali x5 vise,jer ste igali EL. Zvezdu ste unistavali sistematski,gepekovali sudije,ai stvarno,koseve nismo imali...,ali ste sve to zaboravili. I sad vi prosipat nekom pricu. Sram bre vas bilo!!!! Zlo koje traje.
@

@ABCDE

pre 3 meseca

Jesmo li gepekovali sudije i po Evropi pa smo igrali top8 skoro uvek i otisli na f4? Imas IQ u nivou dioptrije nešinig cvaja 😂
M

Mile12

pre 3 meseca

Nigde nisam video niti pročitao da je za učešće sledeće sezone u Evroligi bitno da li si 11i ili 16i,isto tako nema blage sa zaradom! Kao i do sada verovatno će u El ići samo osvajač ABA a možda i finalista zavisi od više faktora (Rusa, Arapa, Čovića,pomoći države...) Tako da projektovati osvajači sa početka takmičenja a sada ekipa koja se bori za plej-in, i ima vrlo teško gostovanje u ABA može da izvisi za sve ove i sledeće sezone povratak u Euro kup gde će opet biti faforit za osvajanje!
@

@Mile12

pre 3 meseca

Projektovani osvajaci dobijaju licencu..
o

oo

pre 3 meseca

Po meni je realno i da Partizan uzme 9 mesto, jer baskonija ima težak raspored, jedino što mislim da će ljigavi real da pusti baskoniju kada budu igrali, što može da odluči.
A

ABD

pre 3 meseca

Glup si. Cuj 9 mesto...o Boze!!!!
R

Realno samo

pre 3 meseca

A sto je glup? Baskonia sa 1-3, Partizan 3-1 i stizemo

Mr 007

pre 3 meseca

groblje i da bude na 10.mesto i obezbedi plasman na F8 iz tog doigravanja,bicevace ih Real🤣. Vazno je da Rumeni za 3 godine ima 1 trofej. Cak ih je i Studentski centar skolovao.🤣
P

Poppppp

pre 3 meseca

Bitno je da vi nemate nikakve ambicije u evroligi, a ako se zadovoljavate titulom prvaka države sa filijalom i nebitnim kupom onda nije vam lako.
T

Tako je

pre 3 meseca

Vama je nebitno sto ste fmp ili sto ste 16 vec 10 godina.
R

Realnoo

pre 3 meseca

Prva stvar Partizan voli da se bori za četvrtfinale Evrolige ko god da ga tamo čeka, za razliku od Crvene zvezde koja nikada nema nikakve ambicije. Pod dva, Željko Obradović je Partizanu 1992. doneo titulu šampiona Evrope, najveći trofej koji se može osvojiti u košarci i upisao i Partizan i sebe u besmrtnost, pa sve da ne osvoji ništa više, najveći je i to svako ko navija za Partizan zna. A tek ostale evropske titule koje je osvojio pa ga i celo udruženje Evrolige smatra najvećim svih vremena. Vaša igranja sa samim sobom u vidu FMP-a sa kojima imate skor 40-0 su vaša slika i prilika ponašanja. U Evropi vas niko ne ceni više od nekog Asvela ili Albe, ni evropske istorije ni nekih savremenih dometa u istoj nemate.
o

olosi

pre 3 meseca

Sredjuj te grobove
a

a gde je

pre 3 meseca

Rekreativo Sever?
A

A1

pre 3 meseca

Sta je bitno za ove iz Zeleznika da uzmu milione za 16 mesto i da pljuju po Partizanu.
D

DS1989

pre 3 meseca

Pa realno je da Partizan bude 10ti ono o cemu se ne pise a po meni bi mozda i trebalo je to da je Makabi sve blizi sedmom mestu sto uopste ne odgovara Partizanu jer bi Partizan imao premiju da u jednom od meceva gostuje u praznom Pioniru. Ovako ako Makabi bude sedmi a izgleda da ce biti, onda Makabi jednom pobedom zavrsava posao i fakticki zaobilazi Partizan. Kako sada stvari stoje lako moze da se desi da Partizan ide Baskonoji i ako pobedi da ide porazenom Makabi-Virtus i da to bude Virtus opet tesko gostovanje. Do pre koje kolo Virtus je bio 7ti ubedljivo a sada gotovo sigurno nece ostati na 7om mestu cak moze da sklinzne i do 9og mesta i bude prva prepreka Partizanu.
M

Mile Zeleznik

pre 3 meseca

Zasto ne pisete o rasporedu fmp-a i o postenom nebojsi i navijacima fmp-a kojima je IQ na nivou sobne temperature? Koliko je nasih para otislo u privatni klub postenog nebojse!
G

Grobar NBG

pre 3 meseca

Preteško je ući u playoff! Posle treba u gostima dobiti devetog, pa poraženog iz meča 7 vs 8, i gubi se snaga za playoff Aba lige...Nznm šta reći.
Y

Yorkshire

pre 3 meseca

hoce li se veceras kao sinoc cenzurisati komentari navijaca partizana kao sto se sinoc cenzurisalo posle pobede partizana sta kaze licemerna redakcija
у

узми

pre 3 meseca

Сникерс...
Y

Yorkshire

pre 3 meseca

posto se navijacima zvezde sinoc cenzurisalo da ocekujemo iste arsine ili ne?
p

pitanje za moderaciju

pre 3 meseca

hoce li se veceras kao sinoc cenzurisati komentari navijaca zvezde?

Kokot Nedeljko

pre 3 meseca

Ovo vise stvarno nema smisla! Kao i prosle sezone tako i ove, grbari imaju mnogo laksu grupu nego Zvezda! Bodiroga im namestio laksu grupu!
Z

ZNA LI SE?

pre 3 meseca

Da li bi se ovo desilo da su meč s C. Olimpijom odložili za kraj sezone?
z

zna se

pre 3 meseca

Igokea taman za plej in sa top 8 budzetom
P

Pedjahn

pre 3 meseca

Pravda za naše ponosne fenjeraše-sever!!!
V

VREME ZA EVROKUP?

pre 3 meseca

Kod Zvezde nema velike neizvesnosti, Top 16 je praktično siguran!
P

Pedjahn

pre 3 meseca

Kao i svake godine.Evroliga razmatra pkaketu povodom desetogodisnjeg pregalačkog rada i istrajnosti na osvajanju 14-16 mesta.

Kalčopolista®

pre 3 meseca

Gde je raspored lole ribara? Imaju i oni sanse ako se budu napalili na plej in!
a

ajde misu

pre 3 meseca

ne pratis vise fudbal? sta je uradio fedja?
K

Kalcosmoristo

pre 3 meseca

kako je sa nogometnim klubom vise ne komentarises?
G

Gost kkP

pre 3 meseca

Ovde jedino Bajern može da nam zaprzi corbu
A

Aqa

pre 3 meseca

Bajern takođe ima težak raspored gostuju večeras valensiji, onda dočekuju makabi, barsu, panatu, pa u poslednjem kolu gostuju monaku.
с

српски

pre 3 meseca

Бајерн???
m

muke ...

pre 3 meseca

znaci i plej in je sad dobar... sa najvecim finansijama ikad
a

abc

pre 3 meseca

Šta da rade, vrte priču sa Želimirovom ugovoru dok nema rezultati, dok se nižu porazi, sinoč su izveli performans o kom bi pričali u pet dana da su izgubili. Sad će ponovo više o rezultati a manje o ugovoru, ako izgube od Reala onda ponovo više o ugovoru, i tako.
v

vs

pre 3 meseca

Au koja histeriaj budžeti tu negde u basketu odmah panika
В

Вили Вонка

pre 3 meseca

А навијачи КК Рекреативо у неверици зашто се не праве калкулације за Топ 16 као некад…
V

Volimo

pre 3 meseca

Da vas gazimo,gde god vas vidimo…
S

SVETSKI BREND

pre 3 meseca

Bilo bi lepo da Partizan na jesen u Areni, Pioniru i na otvorenom organizuje turnir po ugledu na nekadašnji McDonaldsov, gde bi ugostio šampione svih kontinenata, a onda i na stadionu organizuje meč s Golden Stateom.
I

Iza Gola

pre 3 meseca

a onda dogovori i kosarkasi mec sa drim timom lazna institucijo
p

pa

pre 3 meseca

Ko ce da dodje da igra sa nekim smesnim klubom.
M

Miloš NS

pre 3 meseca

Nije tačno, igraju 7. protiv 8. a 9. protiv 10. Iz prvog para ko izgubi igra protiv pobednika drugog para i ko tu pobedi biće 8. Tako da po trenutnoj tabeli Partizan bi igrao sa Baskonijom prvu pa ako prođe na gubitnika Makabi-Virtus.
T

Trancer

pre 3 meseca

sve je lako kada imas neograniceni budzet
i

iskustvo je vrlina

pre 3 meseca

... u šta se odlično razumete?
И

Искрено...

pre 3 meseca

...ми је драго да им је опет стало до кошарке, после купа у Нишу су пратили само фудбал. Сад је обрнуто.
K

Kao.Sav.Normalan.Svet

pre 3 meseca

Da li je Jos neko gledao emisiju za vikend o Sasi Danilovica? Da li je moguće da je čovek baš toliki ljakse?
6

6346346

pre 3 meseca

izduvace ga kao i uvek a onda ide bezanija i gledake nas na Kalemegdanu
V

Veriga

pre 3 meseca

Zvezda i EL ne idu u istoj recenici.
5

588864

pre 3 meseca

Rekreativo iz Železnika poduvao odavno...
H

Hermano7

pre 3 meseca

Raspored za zvezdu nema posto su nebitni
1

123хоп

pre 3 meseca

Па чекај, за шта се Звезда бори? Топ 16?
И

Или...

pre 3 meseca

...јер је портал спонзор Партизана?
H

Hulio

pre 3 meseca

Bice zvezda bitna kada dodje derbi ...a to dobro znate i osecate..pa posle ide konferencija rumenog opwt kriva drzava ,kriv av,krivo globalno zagrejavanje ,putin itd ..kmecanje u prevodu ..inace opet letite a jedva se borite za 10 mesto ..napredujete prosle godine 8 ove borba za 10..sa nikada vecim budzwtom..zvezda da ima 20m plus panter ispod zita 2,6 bila bi u 4 tima..ovako sa 15m i silnim povredama i promasajima u pojacanjima jbg...to budzet pise na sajtu EL ...p.s.taj veliki rumenige sto nije jos potpisao ugovor ? Zar tu nema ljubavi osim kada se gradi po staroj planini itd ?? Ceka covek no limit budzet jer drugacije ne zna
з

звездин распоред

pre 3 meseca

не зна више ни Шоне...
g

gost1234

pre 3 meseca

Ako bi tabela ostala ovako Partizan bi igrao sa Baskonijom a ne sa Makabijem, ukrstaju se 7 i 8 na tabeli i 9 i 10. Pobednik izmedju 7 i 8 mesta ide direktno dalje dok gubitnik tog meca igra sa pobednikom 9 i 10 za jos jedno mesto tj za top 8.