Nemanja Nedović (©Shutterstock)
Nemanja Nedović (©Shutterstock)

Rastaju se Nedović i Olimpija

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.05.20. | 14:56

Tako tvrdi Sportando

Rastanak Nemanje Nedovića i milanske Olimpije tema je o kojoj se spekuliše poslednjih sedmica u košarkaškoj javnosti širom Evrope, a izgleda da će ova priča zaista dobiti takav epilog.

Specijalizovani košarkaški portal Sportando preko svojih dobro obeveštenih izvora javlja da je rastanak srpskog reprezentativca i milanskog kluba praktično završena stvar posle dve godine saradnje. Podsetimo, o tome se šuškalo još u vreme trajanja pandemije virusa korona, kada se pominjalo da je Etore Mesina već sastavio listu igrača na koje računa za takmičarsku 2020/21 i na njoj se nije našlo Nedovićevo ime. Ali jeste drugog srpskog košarkaša iz redova Armanija - Vladimira Micova.

Izabrane vesti

Nedović je u Milano stigao leta 2018. godine posle tri godine provedene u Unikahi iz Malage. Sa Olimpijom je potpisao trogodišnji ugovor koji će izvesno biti sporazumno raskinut. Nedovićevo vreme u Milano, a pogotovo sezona za nama, prošlo je u znaku učestalih povreda koje su ga onemogućile da pruži ono najbolje. U nedavnoj izjavi za MOZZART Sport priznao je da će vreme izolacije maksimalno iskoristiti kako bi zalečio sve povrede kako bi bio maksimalno spreman za naredne izazove.

Srpski bek je ove sezone odigrao 17 utakmica u Evroligi uz prosečnu minutažu od šesnaest i po minuta i 7,9 poena na 38,4 odsto pogođenih šuteva iz igre, te 2,3 skoka i 1,7 asistencija. Tokom sezone je više puta morao da pravi pauze zbog različitih povreda...

Oko Nedovićevog imena vezivali su se najviše Unikaha i Panatinaikos.



tagovi

Nemanja NedovićOlimpija Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara