Lamarkus Oldridž (Foto: AFP)
Lamarkus Oldridž (Foto: AFP)

Oldridž napušta San Antonio!

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.03.21. | 02:47

"Lamarkus nije sa timom. Zdrav je, ali smo se dogovorili da on potraži priliku na nekom drugom mestu. Uradio je sve što smo tražili. On nadalje neće biti u timu", rekao je Greg Popovič uoči meča sa Dalasom

San Antonio i Lamarkus Oldridž postigli su dogovor o prevremenom rastanku, potvrdio je trener Sparsa Greg Popovič uoči derbija Teksasa sa Dalasom. Iskusni centar se neće naći u timu za utakmicu sa Maveriksima i San Antonio već uveliko radi na pronalaženju načina na koji će se rastati sa 35-godišnjim košarkašem.

Izabrane vesti

"Lamarkus nije sa timom. Zdrav je, ali smo se dogovorili da on potraži priliku na nekom drugom mestu. Uradio je sve što smo tražili. On nadalje neće biti u timu. Bio je odličan saigrač, tu nema problema. Samo mislimo da je ovo win-win situacija i za Lamarkusa i za klub. Tako da kada se prilika pojavi, sve će biti na njegovom agentu. Svi nastavljamo napred. U ovom trenutku bismo samo želeli da uradimo nešto što će mu odgovarati koliko i našem klubu, jer je on to zaslužio", rekao je Popovič.

Sparsi na nekoliko frontova rade na potencijalnom trejdu i veruju da će uspeti da sklope dogovor sa nekim od timova i time izbegnu obavezu da Oldridžu isplate poslednju godinu ugovora vrednu 24.000.000 evra, piše ESPN.

Ukoliko se pak do 25. marta, za kada je postavljen krajnji rok, ne finalizuje trejd, mnogi timovi će želeti da ga dovedu kao slobodnog agenta, dodaje ESPN.

Oldridž je ove sezone odigrao svega 21 utakmicu i u proseku zabeležio 13,7 poena i 4,5 skokova za 25,9 minuta na parketu. Zbog povrede kuka i kvadricepsa, Lamarkus je propustio osam od 11 utakmica San Antonija uoči Ol-Stara, od kojih su Sparsi dobili šest.

Za pet i po sezona u San Antoniju, Oldridž je u proseku imao 19,5 poena i 8 skokova po meču. U Sparse je stigao 2015. godine posle devet sezona provedenih u Portlandu.


tagovi

Lamarkus OldridžSan AntonioSan Antonio Spars

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara