Foto: MN Press
Foto: MN Press

Rastali se Jovanović i Mega Mozzart, Barać pred promocijom

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.06.22. | 20:23

Mega Mozzart od naredne sezone sa novim strategom na klupi

Poraz u polufinalu plej-ofa KLS od Crvene zvezde za Megu Mozzart predstavljao je i tačku na sezonu, a sa okončanjem aktuelne takmičarske godine završila se i saradnja kluba sa strategom Vladimirom Jovanovićem.

Jovanović je na čelo Mega Mozzarta stigao leta 2020. godine kada je potpisao dvogodišnji ugovor, te je sa večerašnjom utakmicom stavljena tačka na saradnju što su potvrdili čelnici kluba, ali i perspektivni strateg.

Izabrane vesti

Odlazak Jovanovića je nagovestio Luka Cerovina, a potom je na istu temo tokom konferencije za medije govorio i strateg Mege. “Ovo nije trebalo da bude tema konferencije, Luka (Cerovina) se izleteo... Nastaviću karijeru na nekom drugom mestu. Sada se završila utakmica, sutra me očekuje šetnja pored Dunava, a za dalje - videćemo“.

Prema saznanjima Mozzart Sporta glavni kandidat da zauzme upražnjeno mesto je Marko Barać. U pitanju je mladi trener rođen 1989. godine. Afirmaciju je stekao kao asistent u mlađim reprezentativnim kategorijama. Radio je i u Poljskoj, potom u Torlaku i Mladosti iz Zemuna. Od 2019. godine je bio asistent u Igokei.


tagovi

Mega Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara