Komentari na vest

Rastali se Zvezda i Adams

J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

90 posto komentara isti lik piše hahaha, sam sa sobom diskutuje na 30 posto komentara 😂🤦. Sine nadam se da ti je bar neko platio za "rad" inace imas ogroman problem 🤦. Adamsu srecno u daljem toku karijere i sve najbolje.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Ja bih samo kratko. Ako je on bio mvp australije,kakva li je onda njihova liga? Sto se tice njega,nije prvi koji se nije adaptirao na nasu igru i uslove ovde. Normalno je da se razidjemo sa covekom,da ga ne placamo dalje a on neka ide dalje i neka se negde snadje. Samo se setim nekih koje smo placali a nista nisu igrali i nikako nisu igrali. Srecno coveku. A sto se tice ovih sa druge strane brda...pa nismo isti,upliv miliona nakon 7 mesta i zamalo ispadanja iz gumarske lige,nemate apsilutno nikakva prava da nama spoticete da mi trosimo ne znam koliko. Kratko-smesni ste i patite patetici i dalje jer aparthejd i pastorcad..
L

Lorenzo Brown

pre preko 1 godinu

Je isto takav bio na pocetku dok se nije privikao na evropski stil kosarke,trebalo se dati decku sansu , a ne odmah plati ugovor i otkaz!
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Treba bar malo poznavati kosarku pa primetiti da je Adams na nizem nivou od onog sto je potreban Zvezdi. Nije prvi koji se nije snasao. Otvorice se minuti na pleju za Topica. Ako je Zvezda spremna da ga istrpi do kraja sezone bice dominantna sa njim i Vildozom na jedinici. Ivanovic povremeno a najcesce na dvojci kao zamena Nedovicu. Dobric da se koncentrise na sut i koristi vise ulaz.
e

ex press

pre preko 1 godinu

Topić, nemojte zasmejavati narod, ABA liga maksimum, i to je upitno
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Eto komsije sada mozete da dovedete Stefana Jovica.
K

KLJAJICEVO

pre preko 1 godinu

Super mi je sto nema vise od 5% komentara koji se ticu igre ovog momka, rezona za dalji tok sezone i eventualno nekih ostalih sportskih zanimljivosti. Umesto toga, raspravljanje među večitima ko je veći lopov i ko više uzima od ove zemlje. Pa neka uzimaju! Svako po 15miliona, pa sta. Ministarka energetike promašila milijardu evra, ali to vam ne smeta.
H

HOCEMO JOS

pre preko 1 godinu

Malo je ovo sto nam daju! Gde je pojacanje na poziciji 3 ?! Raskidajte ugovor sa Holandom odmah!
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Ja igrača sa kikicama ne bih potpisao ni za žensku ekipu.. Trebalo bi da i Raduljica, Kuzmić i Ivanović pođu njegovim stopama. Ne razumem što je Raduljica uopšte doveden, a još manje što su Kuzmić i Ivanović ostali nakon prošle sezone.
T

Taj igrac

pre preko 1 godinu

Je bio MVP Australijske lige koja je jaca od nase za klasu! I za njega su bili zainteresovani mnogi klubovi,prerano su mu dali sut kartu ..Vildoza jeste jedan od najboljih plejeva u Evropi ali je mu je i ugovor takav..Ne svidja mi se ovo dovodjenje na svakih 10 dana ..Svaka cast Covicu sto dobija tolike pare to je njegova sposobnost da uzme od drzave ali mora se imati neki plan
R

Radiljica je doveden

pre preko 1 godinu

Cisto iz kurtoazije ! Placamo ga onako ,ovo je bilo samo zbog toga sto je igrao u Partizanu ,pa malo da ih pecnemo. Dovescemo mi novog centra uskoro
P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hvala bogu sad se vrati u Crvenu Zvezdu Stefan Joviću
S

Stize

pre preko 1 godinu

Ponudjen je mu je jaci ugovor . Bira izmedju nas i Efesa ko ponudi vise
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Čuja Efes ponudio ugovor Joviću koji tri godine ne igra ništa... ahahaha. Ma nek ide u Efes samo što dalje od Zvezde. Ne treba nam još jedan invalid.
H

Hames

pre preko 1 godinu

Nadam se da ovo botuju 2-3 lika, nadam se da nema bas ovoliko nenormalnih i dokonih
I

Ima nasih

pre preko 1 godinu

Sto kopiraju mu komentqre samo promene imena umesto nasih stave njihove igrace i kopiraju im na vestima.
O

Obraz djon

pre preko 1 godinu

Oprosteno im 20 mil duga,zatim obezbedjen najveci budzet u istoriji srpske kosarke i tako vec jedanaestu godinu za redom(od 2011god)prebacuju svake sezone sto dobiju od drzave 3 mil sa racuna Fmpa, zadrzavaju najbolje domace igrace sezonama i daju im vece ugovore nego u Evropi sto bi dobili i opet malo ! Raskidaju ugovore od dve godine lagano … I nije ih sramota kad su samo Vildozu platili nekoliko mil za dve sezone a sta je sa ostalih 10 skupocenih evroligaskih pojacanja? Sta je sa najskupljim domacim igracima na trzistu igracima sa F4 ,Nba ?! Imaju samo jednog Klinca Topica,a Partizan ih ima 7 od 14 igraca u rosteru..Doduse kad su ih ubedili da Fmp = Zvezda ubedice ih i da imaju malo para! Ko placa sve ovo kad imaju 5 manje sezonskih prodatih koje su 3x jeftinije od Partizanovih? Odakle vise u fudbalu i kosarci i svim sportovima?! Pa dosta je bre vise!!!
N

Nemoj ih

pre preko 1 godinu

Istinom to ih boli! Sad ce ti kopirate komentare i menjati samo imena dok im ne pomenes Apr i sve im pada u vodu ..Doduse imaju oni keca u rukavu Excel kod Sarape na jutarnjem da demantuju
T

Terza ce

pre preko 1 godinu

Uskoro ukinuti i Apr pa necete imati odakle te informacije da vadite .Samo polako
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Bas tako, sve tacno od A do Š.. Jos da dodam, mi smo 13 god igrali EL sa budzetom od 2m, sa jednim ili dva stranca osim u poslednje dve sezone kad smo doveli klince Bertans, Vesterman, Lovrenj.. i nikad nismo mogli da zadrzimo stranca duze od sezone, jer drugu sezonu ne moze mo da ga platimo.. isto domace igrace, najbolji nam odlazili svake sezone.. A sta rade oni vec u prvoj sezoni imali 5 stranaca i trojica im ostala i sledecu sezonu, jer bankomat drzavni radi.. pa desavalo se jedne sezone gde su otpustili tri stranca i doveli nova tri, to sve mora da se plati.. A najjaci utisak kad za vreme korone svi klubovi u kanalu, a oni dovode Lojda, O brajanta, najavljuju napad na fajnal for, budzet 15 mil, Drzava im organizuje Fajnal for u Bg da bi mucenici bar jednom igrali...
C

CRAZY NORTH

pre preko 1 godinu

TYGA😎
Z

Zato smo

pre preko 1 godinu

Doveli Vildozu iz Nba ,najskuplje pojacanje posle Nedovica od 3,3 mil! Reprezentativca Argentine koji je u klasi sa Kampazzom ,za koje nisu mogli da plate ni Makabi ni Baskonija! Jeste da je placen 5 miliona ali paklen igrac!
S

Samo cinjenice

pre preko 1 godinu

Dosta su vise obmanjivali narod !
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Макаби је изгубио с вама трку за Мадара( још Израелац) и Нанелија.
M

Madara hahaha

pre preko 1 godinu

Naneliju pljusnili otkaz bas kao Milano Lideju kad je doveo boljeg igraca Bentila kao zamenu! Opet obmane i lazi
S

Sam platio

pre preko 1 godinu

Da ode i raskidanje ugovora! Nije prvi put!
H

Hvala predsednice

pre preko 1 godinu

Sto si isplatio decku dve godine ugovora i doveo Vildozu za 5 mil!
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Ma 50 mil!
N

Neverovatno

pre preko 1 godinu

Da je olos uzela pun ugovor i da dolar nije oprostila ..Doduse mi smo krivi sto smo ga doveli za 750 hiljada godinje i to na dve godine ..Sreca pa Vildoza opravdava 2,5 mil Godisnji ugovor koji je takodje na dve godine.. Samo proverene plejeva iz Nba lige treba od sada dovoditi.
1

1,5 mil dolara

pre preko 1 godinu

Za dve sezone isplaceno mvp-iju Australijske lige ! Mislim da nas je bas odrao ali ne osetimo mi to!
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

To sto radiš tebe čini botinom. Ako uzmes dobru kintu good for you.
@

@mikan

pre preko 1 godinu

Iznose se informacije koje je njegov menadzer objavio..a to sto vama to ne odgovara kao sto vam ne odgovara Apr u fudbalu i kosarci da demantuje vase lazi je vasa stvar! Doduse imate vi vas excel po kome vam igraci placaju da raskinu ugovore sa vama!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Колико ли је тек најбољи стрелац шпанске лиге Аврамовић.
B

BD

pre preko 1 godinu

Mili moj gde se plaća unapred?Nisi nikada video profesionalni ugovor(fudbal,košarka),pa to ide 10 -20 stranica.Prava,obaveze,klauzule.Nije ti to buvljak,pijaca Đeram pa vadiš iz novčanika i kupuješ na kilo ili komad.Dobiješ ugovor,dobiješ određene uslove koje moraš da ispunis,da bi dobio novac.Ako nisi taj u ugovoru se recimo navede da može da se raskine.Bio si povređen,klauzula broj odigranih utakmica ili raskid na tvoju štetu.Nijedan klub,ni Zvezda,ni Partizan,ni bilo koji na planeti zemaljskoj ne radi tako kako ti i slični razmišljate. .
@

@Bd

pre preko 1 godinu

To kesino po vasim Excel pravilima! Provajte da ne platite pa cete dobiti Cestitke od Bata! Pitajte Sasu Obradovica ako nama ne verujete
R

Raskid

pre preko 1 godinu

Nas je kostao preko milion ! Sreca pa nam pre nisu problem! A sada novo pojacanje ,uskoro na poziciji 3 i to ponovo iz Nba! Misko najavio svog klijenta!
A

Ako vec tacno

pre preko 1 godinu

Hoces kostao nas je 750 k po sezoni ili za dve milion i po
Z

Zeljeznik 2011

pre preko 1 godinu

Mora pojacanje hitno ! I rakidanje i placanje punih ugovora !
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Шта је са оним Украјинцем од прошле сезоне?
l

lion zion milion

pre preko 1 godinu

naravno da su se dogovorili da mu daju 20% od ugovora i cao ili ce sedeti celu sezonu na klupi ubiti sebe u pojam oboriti sebi cenu ali uzeti sve.da ima 30 god ko ivanovic ovo drugo bi bilo ok ,decko se tek probija u svetu kosarke....a i onako nije imo neku platu..srecno,videlo se iz aviona da neopravdava tu platu 100 000godisnje ali covic oce da se usteka uvek legenda.
1

100 hiljada

pre preko 1 godinu

Vise Topic prima! Pa nismo mi Sloboda Uzice..
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Topić, Raduljica i Kuzmić u FMP a Frejzer i Iznudu u Zvezdu.
1

1992

pre preko 1 godinu

Kako to tek tako ako nisu isti klubovi?
д

дуда

pre preko 1 godinu

Имамо и ми ливаду....за трку
n

npp

pre preko 1 godinu

Standardno, kao i svake godine
m

mixM

pre preko 1 godinu

Dovedi im jedno 25 igraca pa ce da se izdvoje 12 najboljih od naredne godine... Sipaj drzavo!!!
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Ko će da plati ovo planinarenje? Bruka i sramota.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Kakvo to pitanje postavljas? Pa PENZIONERI
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Kakav crni dozet?!?... neverovatno da nekima jos nije jasno da se apsolutno nista ne desava u zvezd bez covica, ni zamena sijalica a ne dovodjenje igraca. Adams se verovatno zahvaljuje jer nikad lakse nije zaradio novac, a ni brze. Zvezda je dovela i drzi neke igrace da stvarno ne mogu naci drugi razlog osim da se zahvali istima jer o igrackim kvalitetima shodno minutazi stvarno je suvisno govoriti
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Izgleda da su nam skauti iz FK otisli u KK na pozajmicu a Mrkela aminovo, strasno. Kad se skeniraju Kuzmic, Raduljica, Lazarevic, Lazic (zlocin koji traje deceniju) Holand, Martin, sada vec bivši Adams, pa i Markovic. Skoro pola tima koji nema 10 poena na utakmici, ukupno. Kuzmic ne igra zbog povrede, Raduljica igra kao da je vecito povredjen, Martin neprimetan, ostali navedeni su takodje apsolutno beskorisni, narocito u napadu. Holand posebno posto se od njega najvise ocekivalo, pit bul van terena a kad udje, štenac koje bi da se igra. Sumnjam da iko od njih igra za burek i jutarnju kafu. Znaci, kvantitet postoji ali je kvalitet u tragovima. Oporavljamo karijere Nedovicu (izasao iz 101 povrede), Peteusevu kome nije do zivota a ne do kosarke, Vildosi koji je, pored Bentila, jedini pokazao kvalitet cim je zaigrao, Dobriću ocigledno treba vremena da se vrati posle povrede a svakako je limitiran na sut za 3 i nista vise. Preslab, lose popunjen i NIKAD VECI roster. Previse promasaja za Zvezdu koja juri titulu u Aba ligi i neki korektan plasman u EL. Zbog toga i imamo toliko oscilacija na svakoj utakmici, neadekvatna klupa. Frejzera iz FMP pod hitno dosvesti, bez razmisljanja jer nam fale poeni definitivno.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Шта те брига. Имаш ти Пантера и Нанелија. Што због нас бринеш?
D

DragceeCz

pre preko 1 godinu

Ovaj uzeo 100.000 za raskid ugovora.
m

ma nije

pre preko 1 godinu

rekao mu menadzer idi i potpisi da ne treba da ti isplate nista....
r

realna prica

pre preko 1 godinu

Kako a tek se oporavio buhahahaha.
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Znaci 50000 mesecno, pa ovo mu je bolje nego da je ostao :-)
ј

јутка и жиле

pre preko 1 godinu

Затој шећер 125 код Верицу у магазу Жика поскупеја пиво
D

Deca Republike Srbije

pre preko 1 godinu

Znači ponovo naši roditelji neće moći da kupe mleko "Moja Kravica".. Ostani Adamse, treba nam mleko
J

Jamaica bro

pre preko 1 godinu

Uhvaćen je u svlačionici sa džointom, to je pravi razlog raskida ugovora.
N

N1204

pre preko 1 godinu

Ma druze da je on isporucivao 20+ po mecu ne bi bilo problema i da se bode u venu na poluvremenu.
m

matke&rope

pre preko 1 godinu

Napred zvezda
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Frejzer iz FMP nam je pred ocima, bolje da su uradili trampu. Sta je sa Kuzmicem, Ilicem....
R

Realno 1312

pre preko 1 godinu

Ala se bacaju pare.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Stomačni virus
X

XD

pre preko 1 godinu

Ahahahahahaha
Z

Zelen

pre preko 1 godinu

Znaci uskoro dolazi Stefan Jovic ili neko dobro krilo suter logicno bi bilo,,,,,
t

tacno

pre preko 1 godinu

Zelen si...mucni malo.
M

Milenijum tim

pre preko 1 godinu

Ma nema problema, jedan tender manje više.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ne lozite se,kakav Jovic. Pa Vildosa je dosao u Zvezdu samo da bi bio prvi plej sa velikom minutazom. Jovic takodje kad je zdrav je igrac za velika dela. Nema nista od toga. Umesto Adamsa dolazi NIKO!
1

149

pre preko 1 godinu

Rotira čovke redovno godinama par košarkaša dok ne ubode.
R

Raki1,

pre preko 1 godinu

Ima se moze se. Isplati mu miljenica ceo ugovor i dovidjenja. Naravno krece spin majstor o tome kako im je Adams oprostio sva dugovanja iz ugovora jer je FMP veliki klub sa duuugom tradicijom. 🤣
N

No Respect

pre preko 1 godinu

Pa šta i da mu je isplatila ugovor? No to vama Aleksandoračkim navijačima ide više na ganglije nego da se pozabavite ugovorima ovih što dolaze da igraju za srpske seltikse za kikiriki i zagrljaj.Eno ti osećajni i neokupani Pantić pa spinujte u duetu za sledeći "Ronim suze" njegov tv performans.
A

Alo breeee

pre preko 1 godinu

Grobari ne veruju u Coviceve tabele a veruju da se partizan finansira od karata i da Zeljko vozi ficu...
P

Pilot

pre preko 1 godinu

Željko može da vozi i avion jer je pošteno zaradio.
n

nebojšačović

pre preko 1 godinu

Niste svesni koliko smo zaradili novca odlaskom Adamsa.
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Kako ovakvi igraci uopste dobiju sansu da igraju NBA!? On je jedva za ABA!
A

Alex987

pre preko 1 godinu

Bogati smo, ima naša zemlja dosta para. Šta je to 600-700k za nas. Biće ponovo excel tabela, ali nažalost bez onih "hidden" kolona. Ti si Čovke kralj za sirotinju...
G

GostBM

pre preko 1 godinu

To je bilo mesečno!!!!
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Igrao naravno za kikiriki.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

I ??? Ko je onda odgovoran za dovodjenje ovog cirkuzanta iz nekog Australijskog skolskog dvorista ?? Sta kaze gospodin Dozet ? Mislim da treba da da "popravni" intervju, posle svega. Onaj prethodni je bio za - sedi, jedan !!! Samo gomila opravdanja za los rad, a opravdanja nema. I nije samo Adams jedini promasaj, ima ih jos mnogo vise - Raduljica, Petrusev, Markovic, Hasan, Lazic i Ilic, te Lazarevic....sve krs do krsa....da ne zaboravim, tu je jos uvek i Kuzmic. Hocemo li sa takvima da osvajamo ABA ligu ?? Pa tesko, gospodine Dozet. EL necu ni da pominjem - presmesno bi bilo.
b

bozeSacuvaj

pre preko 1 godinu

Pa ko po tebi treba da igra druže? Sasvim korektan roster. Najbolje da sve crnce imamo u ekipi. Tjee sta sve nece covek da procita
p

plaćaj narode 6 centara

pre preko 1 godinu

Tu je NBA Vildoza, ima se može se
Q

QwertzPa013

pre preko 1 godinu

Panter, egzum i ZOC MOZE SE?
A

Ammmmamm

pre preko 1 godinu

Cekamo eksperta da nam objasni kako je Adams platio da ga otpuste.
G

Goster

pre preko 1 godinu

nisu mogli Ivanovića znaci nikom da uvale,nudili su ga svakom od igokee do promiteasa niko se nije upecao na njegov ugovor,a adams je imao klauzulu pa lakše bilo s njim raskrstiti,jos da rasciste poziciju centra kuzmic i dalje prima platu,Dalibor Ilić izgleda doveden samo da ne bi igrao protiv Zvezde,jos ne mogu da provalim zbog cega je doveden Raduljica na dvogodisnji ugovor
D

Dzoni9

pre preko 1 godinu

Izadje vijest o Zvezdi, za 2 minuta trideset grobara pise upise 😂, u stvari 3 isfrustrirana lika sa 10 nadimaka 😂😂😂🤦
J

Jes`vala

pre preko 1 godinu

To si u pravu
A

Avenger

pre preko 1 godinu

Ne znam kako im i dalje radi f5 na tastaturi kad ogromnom brzinom napune +/-.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Platio sigurno covjek da ode.. Sad ce od tih para dovesti opet nekog Vildozu od par miliona. Svaka cast na poslovanju, takvi finansijski rezultsti i profit bez evra pomoci od drzave, zaista pohvalno.
n

nešto onako

pre preko 1 godinu

Još jedna zarada... Sad kad dođe sa exel tabelama, kako ovaj raskid je platio košarkaš i kako je to plus...
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Ивановић,Лазић ајмо следећи ...Знам да од тога нема ништа ал надам се.
s

samo za tebe

pre preko 1 godinu

Путуј игумане!
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Šteta, momak je uz Raduljicu bio najbolji.
D

Dzoni-1970-

pre preko 1 godinu

Sad ce Covke da objasni, preko Eksel tabela naravno, da ce ovaj Adams da uplati Zvezdi 800 hiljada evra...
a

alooo

pre preko 1 godinu

Zasto volite da izmisljate cifre.??
o

oš na koš

pre preko 1 godinu

Pa kad je prošla ona priča za Papapetrua, ne vidim problem da prođe i za Adamsa
m

mali čovek sa velikom torbom

pre preko 1 godinu

Koliko sutra gostuje na prvoj u jutarnjem 😆😆😆
Ц

Циган

pre preko 1 godinu

Путуј игумане!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Zato su Ivanović i Marković i dalje tu iako već godinu dana ne mogu da uđu u formu. Marković i doprinosi malo al zato Ivanović totalni promašaj.
k

kuku lele

pre preko 1 godinu

Markovic svaku desetu utakmicu ubaci 5 poena. Trom, spor, debeo...
G

Gostexfer

pre preko 1 godinu

Nolje da su se Ivanoviću ne pismenom za kosarku , zahvalili
R

Rex

pre preko 1 godinu

Bolje nepismen za kosarku nego nepismen ovako
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Ali si zato ti oličenje pismenosti!
P

Prvo skoči...

pre preko 1 godinu

Važno da si ti pismen?!
g

gostNemke

pre preko 1 godinu

Sta sve ovde moze covek da procita... Nepismen naziva nekoga ne pismenim.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Izblamirao si se momak, pravis se pametan a ispao si... Pravilno se pise nepismen, kritikujes a ubio si sam sebe... Inace Adamas je cirkus igrac da li on ili Dzoni isti djavo al aj Dzoni je nas zna jezik i td...
T

Točo

pre preko 1 godinu

Zato si ti gramaticki pismen