Matijas Lesor (MN press)
Matijas Lesor (MN press)

Razigrani Lesor i Koprivica vodili Partizan do trijumfa nad Barselonom

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.09.22. | 21:45

Crno-beli sutra igraju sa Manresom

U pretposlednjem meču na turneji po Španiji, Partizan je pobedio Barselonu 81:75. S obzirom na to da se oba tima nalaze u pripremnoj fazi i da su pojedini prvotimci učestvovali ili učestvuju na Evrobasketu, i crno-beli i Katalonci su igrali u kombinovanim sastavima. Ipak, slatke su i te pobede nad velikim rivalima, a Partizan je izvojevao zahvaljujući između ostalog i odličnom poen učinku centara Matijasa Lesora i Balše Koprivice koji su ubacili 19, odnosno 11 poena.

Crno-beli sutra sa Manresom igraju poslednji pripremni meč na Pirinejima. Dan kasnije vraćaju se u Beograd. Već 21. septembra opet će u avion, put Moksve, gde ih od 22. do 25 septembra očekuje učešće na VTB Superkupu, na kome će učestvovati još Lokomotiva i Zenit, koji su u grupi s Partizanom, odnosno CSKA, Uniks i Mega.

Izabrane vesti

BARSELONA - PARTIZAN 75:81

BARSLEONA: Da Silva 8, Pauli 3, Martinez 4, Pasečniks 9, Abrines 8, Higins 1, Kurik 13, Kaisedo 16, Viljar 2, Nnanji 6, Bonilja, Jakućoni 5.

PARTIZAN: Vukčević 5, Ledej 1, Koprivica 11, Panter 8, Smailiagić, Egzum 5, Jovanović, Naneli 11, Lesor 19, Trifunović 5, Anđušić 5, Petrović 8.


tagovi

Matijas LesorKK PartizanEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara