Vensan Poarje (©Starsport)
Vensan Poarje (©Starsport)

Real bez Poarjea na Bajern zbog operacije slepog creva

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.04.23. | 16:59

Novi problemi za Kraljevski klub pred završnicu ligaškog dela sezone

More ekipu madridskog Reala brojni kadrovski problemi ove sezone, a novi je nastao zbog upale slepog creva francuskog reprezentativca Vensana Poarjea. On je u sredu podvrgnut operaciji, pa je izvesno da ga očekuje pauza, te da će propustiti okršaj sa Bajernom u 33. kolu Evrolige.

Snažni centar je propustio deo timskog treninga u sredu i na kraju završio na operaciji u bolnici "Sanitas La Moraleha". Zahvat je izvršen pod nadzorom lekarskog osoblja madridskog Reala, ali još nije poznato kada bi francuski reprezentativac mogao da se vrati na teren.

Izabrane vesti

Podsetimo, nedavno je slične probleme imao i bek minhenskog Bajerna Ognjen Jaramaz kojem se slošilo pred duel sa Olimpijom Milano, pa je ekspresno prebačen u bolnicu, uz hitru reakciju ljudi iz organizacije italijanskog kluba. Srpski reprezentativac se minulog vikenda vratio na teren u nemačkom prvenstvu.

Poarjeovo odsustvo je samo jedan u nizu problema sa kojima se Real nosi. Van stroja je već gotovo tri sedmice bivši košarkaš Partizana Najdžel Vilijams Gos i neće ga biti u timu protiv Bavaraca, dok zbog povreda trener Ćus Mateo neće moći da računa ni na Serhija Ljulja i Karlosa Alosena.

Fabijan Kozer je takođe propustio timski trening u sredu zbog problema sa leđima, dok sa timom nije radio ni Rudi Fernandez kojeg je mučila visoka telesna temperatura. Ipak, nije otpisana mogućnost da ovaj dvojac pomogne ekipi, ali će odluka o njihovom nastupu biti doneta pred sam početak susreta.



tagovi

KK Real MadridVensan Poarije

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara