(©MN Press)
(©MN Press)

Real strepi, drugi pažljivo motre: Tavaresu i Hezonji ističu ugovori na kraju sezone

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.23. | 13:30

Još bez dogovora oko produžetka saradnje

Fantastičnu sezonu ima Real Madrid na svim frontovima. U Evroligi ima skor 12:1, isti takav i u ACB ligi, dok je u Superkupu ostvario oba trijumfa.

Na prvi pogled reklo bi se – bonaca. Ali, tu su, ipak, dva kamenčića da žuljaju u cipeli Kraljevskog kluba. Ono što muči navijače, ali i čelnike kluba je što na kraju sezone ističi ugovoru Ediju Tavaresu i Mariju Hezonji. I još nema dogovora oko produžetka saradnje.

Izabrane vesti

Utisak je da je šampionu Evrope najjača snaga ove sezone što igra u gotovo nepromenjenom sastavu u odnosu na prošlu, jedino je iz Zvezde došao Kampaco, a u Zvezdu otišao Hanga, kao i Vilijams-Gos u Olimpijakos.. Ostale udarne igle tima su tu.

Tavares i Hezonja su među najboljim igračima i u ovoj sezoni, a oko njih je već počela da se stvara „buka“ zainteresovanih klubova, koji prate situaciju u Madridu i spremni su da ekspresno reaguju ako se košarkaši ne dogovore sa Realom oko produžetka saradnje.

I obojica su pre samo nekoliko dana ostavila otvorena vrata odlasku iz Madrida.

Moj agent mi je rekao da ostanem smiren i da vredno radim. Ne znam da li je uopšte pričao sa čelnicima Reala. Moja jedina briga je da dam sve od sebe na terenu i da sezonu završim uspešno. A, kada se završi, pričaćemo o tome šta dalje“, rekao je Tavares pre nekoliko dana.

Mario Hezonja je nakon gostovanja Panatinaikosu u Atini glasno rekao da bi se rado vratio u taj klub.

Voleo bih da ponovo zaigram za PAO. Videćemo šta će biti. Sada sam igrač Reala, srećan sam ovde i oni će imati prednost u pregovorima kada mi ugovor istekne“, istakao je Hezonja.

A, za trenera Reala Ćusa Matea cela priča o ugovorima Tavaresa i Hezonje je – daleka budućnost.

Stvarno ne znam ko šta priča i gde priča, mi smo koncentrisani o onom što sad ima da uradimo. A, to šta će biti za koji mesec je naučna fantastika. Fenomenalna stvar je kad ljudi pričaju o igračima Real Madrida, jer to govori da igramo dobro, imamo dobre rezultate, a govori i o kvalitetima tih košarkaša. Siguran sam da i Hezonja i Tavares znaju da su u najvećem klubu na svetu, gde imaju sjajne saigrače, rezultate, uspehe, ambicije da i dalje pobeđuju“, poručio je Mateo.


tagovi

KK Real MadridEvroligaMario HezonjaValter Tavares

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara