Komentari na vest

Real u strahu pred put za Beograd: Madriđani dostavili listu zahteva, traže čuvare 24 časa

i

istina boli

pre oko 1 godinu

Znam da su svi besni kada to procitaju. Ali navijaci nasih "blizanaca" su jaci od zakona. Ubijaju protivnicke navijace, mlate ih. Mlate i svoje igrace i funkcionerima /ne svim naravno/ prete. Imaju podrsku u politici. Ako dodje mig da se nesto uradi - uradice bez pitanja. Iz koristi. U Španiji nije tako. Jesu Španci privilegovani u sportskim forumima, ali da njihovi navijaci rade to sto rade Partizanovi i Zvezedeni? To je iskljuceno. Zato Realovci znaju kako i sta treba...A 4 MEC CE SE IGRATI BEZ PUBLIKE - slobodno se kladite. Uvek se se naci neko medju 20 hljada da napravi sr.nje. Ili spontano ili "spontano"... Nasa posla. Predvidivi smo.
B

Bok

pre oko 1 godinu

Između njih i Barcelone, ja nemam dilemu već nekoliko decenija. Nakon što su nas izazvali, pretukli, a komisija kaznila nas, a ne njih, šta još želi ova gospoda. Sve će učiniti da se vrlo izvjesna 4., igra pred praznom Arenom. Pitam se hoće li ljudi smjeti na terase, i da li će na trasi kratanja šahtovi biti zavareni.
P

Pitanje

pre oko 1 godinu

Da li se raspored Nba plej ofa prilagodjava rasporedu plej ofa Evrolige. Ipak je ova sezona Evrolige prva i poslednja koja sw ikada odigrala. Najvažniji sportski dogadjaj u istoriji ?
p

patis

pre oko 1 godinu

patis goci...suzanice.
G

Gost GM

pre oko 1 godinu

Počeli su vec sa provokacijama i sa smicalicama.Hvataju se za poslednju slamku.Nikad se ti Španci nece promeniti.Napred Partizan i pamet u glavu
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Treba da pošalju dopis i Realu i Evroligi, neka ispoštuju sve što se traži ali da upozore na to da su baš Španci krivi što je do tih mjera došlo. I da posebno skrenu pažnju čitavom Realovom timu na ponašanje u dvorani jer da se ne lažemo biće to bure baruta, što i treba da bude.
3

35

pre oko 1 godinu

Ako Real pobedi prvu i povede u drugoj prognoziram upad navijača na teren, prekid i najveću bruku u košarci ikad. Aj da vidimo.
a

aaa.....

pre oko 1 godinu

Neznan dali je to istina da se oni bas toliko plase..samo vi novinari dijete tenziju ..
a

ahahaha

pre oko 1 godinu

Jok se i ne plase, znaju da dolaze u zmijarnik!!!
A

Adrian Mutu

pre oko 1 godinu

Ne znaju madridjani da je nama srbima tuča na terenu najnormalnija stvar u bilo kom sportu mi tome ne pridajemo neki značaj posebno jer je partizan pobedio tukli smo se i u reprezentaciji mnogo puta i u klubovima i u fudbalu i u košarci ne znaju oni da je bata mirković vatao za muda tako da ovo malo šaketanja niko i ne pamti više posebno jer se serija završava u prvom meču sem ako željko nema neku drugu ideju
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Hoćete i po 1000 dinara na mocart nalogu?
Z

Zivkovic

pre oko 1 godinu

Naravno da im treba garantovati bezbjednost a na parketu sta bude.
j

jaaaaaaajaaaa

pre oko 1 godinu

ukaaakili seee,bol ih uvo,nego dizu tenzije,to su spanci...to nema obraza
o

ovako

pre oko 1 godinu

citajuci komentare iznajmljeni navijaca zeljne propasto Partizana...NE ISPUNJAVAJMO IM ZELJE...GROBARI SAMO GRLA I DLANOVI !!!
m

mozak

pre oko 1 godinu

UKLJUCITI...PAMETAN BITI ...SVOJ PARTIZAN NE OSTETITI...IDEMO GROBARI SAMO DLANOVI I GRLA .
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Evo kao delija da vam predstavim scenario.. Real ne može na terenu da dobije Partizan, ali 99 posto će ga dobiti van terena.. Jedva će dočekati da isprovociraju publiku, poletice par stvari na teren ovi će pobeci i neće htjeti da nastave utakmicu.. Izgovor se zna opasnost po bezbednost igrača i utakmica se registruje u korist Reala.. Bez obzira sto ni pražnjenje dvorane neće da upali.. Scenarijo je već pripremljen.. Jedino ko može da spremi ovaj scenario jeste da navijači budu dobri, sto i nije bas slučaj kod nas..
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ovo je samo nastavak provociranja jer su svesni da u normalnim okolnostima nemaju šanse.Ružno i jadno ali legitimno, što bi se reklo- može im se.
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Narode! Mi ih dobijamo u četvrtoj ili petoj utakmici i za F4 imamo Pantera i Lesora! Jednostavno smo bolji od njih!
D

DMS

pre oko 1 godinu

Znate kako reče Dragče u "Moj rođak sa sela": "Ja mogu da vam dam k....". Da bi smo pobedili, moramo biti svesni da je ovo samo početak njihove predstave i provokacije, ostatak sledi uživo. Ne smemo ponoviti onu naivnost iz Madrida!
1

118d

pre oko 1 godinu

Bice ovde metla, 3:0. Ne brinite. Nece biti lako ali dobijamo, 3-7 poena razlike
p

puta real

pre oko 1 godinu

Pored ove nepravde, ne moze Sveti Petar da vas sacuva
D

Decenijasi

pre oko 1 godinu

Real je toliko "u starhu" od kluba osnovanog 2007 koji titule i EL video nije preko pune DECENIJE da ce ih pocistiti sa 0-2 u sred Arene i lagano proci dalje u revansu u madridu,zivi bili pa videli...
G

Gost31

pre oko 1 godinu

Nego sta nego da je u strahu!!! Jok od miljenice sa exel tabelama da strahuju?!? Zavali se i uzivaj.
t

ti

pre oko 1 godinu

ne vidio...
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Uh ala boli, ala je teško prihvatiti da je "decenijaš" u prvoj godini posle povratka u EL, na pragu F4.
p

pero1989

pre oko 1 godinu

Cekaj jel smemo da ih pobedimo nisu rekli?
b

bojan 1979

pre oko 1 godinu

Samo pesma i grlo...i samo jako! Vrlo dobro oni znaju gde dolaze i čemu mogu da se nadaju! Kukaju i mole a još nisu ni sleteli u Beograd. Opet se noge tresu svima u evropi od košarke koju igra Partizan! Tamo smo gde nam je mesto, tamo smo gde ćemo dugo ostati...na krovu evrope!
c

crvena.vrana

pre oko 1 godinu

Sada ce da dobiju instrukcije iz staba da budu fini. Pa ce posle ponovo da podivljaju protiv Zvezde. Ja zaista ne znam kuda vodi ovo ponasanje igraca i rukovodstva Partizana. Pa nisu ni zvezdini navijaci veverice, mislite da ce neko da trpi vase neartikulisano izivljavanje ? Sta je poenta? Izbijanje gradjanskog rata ?
3

302-302

pre oko 1 godinu

Ma ko vas sta pita. Petljate se gdje vam nije mjesto. Pustite euroleagase da se fino igraju

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

Ja sam mislio da se ti ne pališ na FINAL FOUR!!!!!!!!
n

ne

pre oko 1 godinu

bitni ste vi ...zato odleprsaj sa nasih vesti...
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Kad je Zadar?
a

asi

pre oko 1 godinu

Real je spremao drugu utakmicu gledajuci taktriku CZ u finalima Abe. Drze predavanja navijaci kluba ciji su se silosi na terenu zagravali sa igracima Buducnosti u odlucujucoj utakmici. Nezapamceno u svetu da siledzije na terenu budu sa igracima.
V

VSVSVS

pre oko 1 godinu

Ko je vas pomenuo i gde? Ajde protiv zadra da pokidate. Pehar je sigurno vas, sad ce coki da prepise od reala neke finte koje nije znao. Tipa prekid utakmice kad jedna ekipa gazi drugu, samo ne znam koga ste spremili za ovu godinu da krade pehar umesto Simonovica. Ci#ani kako ga okrenes, taman mislio da ga utopi, kad ono samo lici na zlato, nije cak ni bakar!
@

@vsvsvs

pre oko 1 godinu

moras da budes u vlasnistvu necega da bi ti neko to ukrao, tesko da zvezda moze da krade ono sto joj pripada. a videli smo prosle godine ko prekida utakmice kada mu ne odgovara rezultat.
a

arbaut čečen

pre oko 1 godinu

Da su priveli utakmicu kako treba ! Da nisu glumile silu ! Mogao bi Partizan nečemu da se nada ! Ovako ugasio ih Real ! Možete da lupate minuse i pluseve ! Ali biće neki incident poznavajući naš klošarski mentalitet , i naćiće se neka budala pametna . Real ce isprovocirati 100% Partizan . Biće komplikovanu Partizanu da prodje ! Baš su glupi ispali ! Pa gde ćeš na Real nije to Zadar . Realu ne treba trener , to su igrači koji naprave BUM čas .
k

kad bi

pre oko 1 godinu

bilo sto se babi snilo...zelje vam nece biti uslisene...idemo GROBARI samo ruke i grla za nas voljeni PARTIZAN...POKAZIMO KOSARKASKU KULTURU.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Realu ne treba trener? Hahaha. Kad bi se zamjenili treneri ove dvije ekipe, bilo bi već 2 0 za Real i to lagano. Realu baš treba trener. Ne lupaj živ bio.
M

MILAN GALIĆ

pre oko 1 godinu

A ti si pametan kao tockin ku...Ima mnogo ovakvih po Srbiji.Sve je moguce.Plasim se peto kolonasa iz Lj Bogdana da ne udju u halu i bace nesto.A ti si jedan od njih.
H

Heavy metal

pre oko 1 godinu

Eeee pi... jedne 😂

suva_statistika

pre oko 1 godinu

sve se potencira priča o izostanku Pantera, Lesora i (potencijalno) Egzuma, a nigde se ne piše koliko će Realu faliti Deck .. igrač koji nam je zadavao najviše problema u prve dve utakmice, čak više i od Tavaresa dok je igrao .. da ometlamo ove ljigavce 3-0, pa nek ih čuva i tri kordona murije ..
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Grbovic SNS, Tegeltija SNS, Ostoja SNS, Zeljko SNS. Grbovic dobio da bude direktor arene koju je dao Ostoji, Ostoja dobio pare za Zeljka, Zeljko dobio 20+ miliona za igrace, Tegeltija dobio televiziju. Svi oni zajedno su masinerija usmerena protiv Zvezde. Nikakvog tu talenta nema, nikakvog stvaranja igraca.Sve je kupljeno i unapred pripremljeno.
D

DR_PFC

pre oko 1 godinu

I naravno, zaboravio si da odes u policiju i da im pokazes exel tabelu. A posle pravac...Laza.
J

Jeste!

pre oko 1 godinu

Svi su protiv jadne zvazde, nisu to tvoje projekcije i paranoja, sve je baš tako što pišeš... Nekgo jel ti zanimljivo da čitaš o Partizanu i uspesima ili ?!?
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Partizanovi navijaci su gospoda simfonija za usi,melem na ranu sigurno ce im napraviti topli docek ispred hotela u kom ce boraviti od buke im nece biti dobro.Imam filing da ce sve proci dobro.Ako nista moglo je i gore da bude sa kaznama za Partizan pa da Panter i Lesor budu kaznjeni sa 3 utakmice zabrane koliko pise u pravilniku da je kazna za ovakvo delo.
l

lion zion

pre oko 1 godinu

smorili ste vise

Sascha Sascha

pre oko 1 godinu

Nasi ste
k

kopakabanica

pre oko 1 godinu

E ali skroz je legitimno da im zagorčamo život i da brujimo po medijima kako im je bolje da ne izlaze iz busa u Bg.. a prilikom utakmice da se ne baca ništa, već samo zvižduci. Da igramo i mi malo mental games sa njima
A

Aron

pre oko 1 godinu

Cutati kada bude prozivka igraca Reala, posle napraviti vulkan!

Sakur

pre oko 1 godinu

panteri sta cete vi na vestima vezano za top 8mprati tamo sta radi zadar to je vasa realnost kakva evroliga
O

OD KAKO

pre oko 1 godinu

Si se rodio prvi put pratis EL.
@

@sakur

pre oko 1 godinu

vi onda fudbal ne treba da pratite ni na igrici, i Efudbal je mnogo za vas. pa eto, to vas ne sprecava da godinama pisete ko je sve kriv za vase rasulo i kakve su se sile urotile protiv vas...
Z

Znalac zna

pre oko 1 godinu

Real, če iči na pravokaciju. Tk jim je jedina šansa.
M

Madriđani

pre oko 1 godinu

Samo se dobro podmažite i bez brige😁
c

crvena.vrana

pre oko 1 godinu

Partizan je sramota Srbije.
O

Ogi Srbija

pre oko 1 godinu

Pored ovih indijanca iz Madrida, mislim da je ipak najjadnija sorta ova domaca iz Zeleznika. Skinite se vise bednici.
G

Grobarija

pre oko 1 godinu

Šta kađu za Egzuma, živ nisam! Nadam se da je i dalje nepovređen kao što je bio
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Захтеви су им скроз легитимни, тј.боље спречити него лечити! Е сад дал ће пошумљени моћи да исконтролише својих 20 000 селфи инстаграм напредњака да не направе инцидент, остаје да се види
s

sns

pre oko 1 godinu

Ko je ciji videlo sa na derbiju pre mesec i po dana!!! Sever muk!!! Odakle vam obraz da spomijete?!
g

grobari 999

pre oko 1 godinu

Svi ispred hotela i pevanje i petarde da ne spavaju... Da se vuuku po terenu
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

Obrukacemo ih opet. Svi ce videti, da nece biti potrebno niti posebno obezbedjenje, pratnja, posebni protokol.....Na parketu ne moze da bude ni policija ni obezbedjenje niti bilo sta. Evo ti parket, lopta, kosevi...pa izvoli.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Kao sto rekoh, Panter je napravio glupost i time najvise ostetio svoju ekipu. Vodis 15 razlike, minut i po do kraja, umesto da cekas nesportsku Ljulja, zaleces se bez razloga. Sa druge strane, ne bih nikakve dodatne mere uvodio. Dosta sa ispunjavanjem besmislenih zelja.
s

srka

pre oko 1 godinu

Čuli smo to već i pročitali puno puta. Ta situacija se može tumačiti na mnogo različitih načina i nijedan neće biti do kraja ispravan i precizan. Jedni kažu, kapiten je, morao je da istrpi provokacije. Drugi, da jednostavno čovek nije dao na sebe i da mu je pala klapna, jer je pre toga primio na sebe dva jaka faula, koje sudije nisu adekvatno sankcionisale i šta da radimo. To nam je, što nam je. Ne mislim ja uopšte da mi ne možemo da nadoknadimo ovaj hendikep i izostanak Pantera i Lesora. Ovo je prilika da iskoče neki novi junaci, da se neki igrači oslobode grča, da jednostavno eksplodiraju, sada kada nema ove dvojice. Možda ćemo na ovoj utakmici dobiti nove junake, koje do sada nismo imali priliku da gledamo u važnim rolama. Mislim da dobijamo 3:0 i da idemo na Barselonu, nažalost, bez Pantera, a tu su nam šanse male. To je neko moje vidjenje. Barselona je za klasu bolji tim od Reala i mi tu bez čoveka koji nam donosi minimum 20 poena po meču i pored kojeg se svi ostali osećaju mnogo komfornije, teško da imamo čemu da se nadamo. Borićemo se za to treće mesto, što za mene nije nikakva uteha, jer u sportu priznajem samo titule. Sve ovo drugo brzo odlazi u zaborav istorije.
5

56789

pre oko 1 godinu

OVI STVARNO MISLE DA U SRBIJI ZIVE DIVLJACI
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Владају дивљаци, а међ живљем има и нормалног света
S

Sale76

pre oko 1 godinu

Nema potrebe da se preterano sekiraju. Puna Arena, zvižduci, verbalno vređanje i pucanje bubnih opni na utakmici su im zagarantovani! Sve preko toga je protiv zakona Srbije i ispod dostojanstva srpskog čoveka. Skinućemo im gaće na parketu i po treći put! To je najbolji način da ih ponizimo.
7

79

pre oko 1 godinu

Oni bi jedva docekali i najmanji incident,jer znaju da bi se igralo bez publike i tada nema favorita.Nadamo se da necemo.ispasti glupi i naivni
G

Gost Stanko

pre oko 1 godinu

Bez ikakvih fizičkih kontakta i gadjanja. Uništiti ih bukom oko hotela i u hali da ogluve načisto. Da im nerni sistem sasvim zataji. Da zaborave gde je lopta i zašto su došli. Mora im biti nepodnošlivo i košmarno. Na taj način ce im se vezati i noge i ruke, a glava ce biti samo prividno na ramenima. Doživece oni metlu od Partizana.
S

Sada neka strepe

pre oko 1 godinu

Da ne upadne nekoliko splicana i naprave haos u areni, hahahahha ubedjen sam da ce ih izbaciti iz EL mora biti neko sra...e pa to je pecinski covek ( grobar )
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Strepi ti da se ne ponovi 92! Uzgred i ako se dogodi ovaj broj mozes uz prefiks okrenuti uz prijavu za nanosenje psihickog bola! Bez brige za utakmicu bice sve u redu, sve ce biti kao i na prethodnim samo uz nikad vecu buku. NAPRED PARTIZAN!
C

Cela Srbija...

pre oko 1 godinu

...UZ REAL DO POBEDE!
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Nije cela, nekih 70%.....
w

wjwoykndsk

pre oko 1 godinu

navijaj za real mukice hahahahahahah stvarno se brukate
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Ne bi ni volio da ste vi uz nas. Koji će te nam...
A

Andjus

pre oko 1 godinu

Mamika hvata me panika!
P

Pamtim to kao da je bilo danas

pre oko 1 godinu

Neka im zemljak havijer solana obezbjedi nato avione da patroliraju iznad Beograda kao nekad. Dace Bog da se pogledamo u oci
V

Viktorija

pre oko 1 godinu

Da ih odvalimo ali igrom. Gostovanje da nikad ne zaborave. Kukavička poala. Da im ae gaćw tresu. Bez incidenata aamo jako i nezaboravno. Da im ponažwmk moć
M

Mislim da

pre oko 1 godinu

Nas tim uopste ne bi trebao da igra
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Čitam ove komentare i vidim da je realno da na nekoj svojoj utakmici navijači FMP2 zapevaju Jabuseleu.
j

jaran021

pre oko 1 godinu

Samo da zvezdasi ne ubacuju upaljace. Ispraznice se hala, a i 4.mec bice bez publike.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

nekanplate svod dodatno obezbezdjenje. mogu da imaju nanraspolaganju i vojsku republike srbije.Alii neka plate. bar para imaju
U

Ub ub ub

pre oko 1 godinu

Nemoze,zbog bedbednosti prema drzavi srbije moraju svi da prodju i svaki prtljag kroz skener,a sta ako neko od njih hoce da prenese 25 kg kokaina u zemlju?nemoze ! Pratnja moze biti slobodno i ovako i onako desiti im nece se nista
c

crvena.vrana

pre oko 1 godinu

Ne moze*, oh moj Boze.
D

Danima

pre oko 1 godinu

Slusam i citam komentare navijaca Partizana. Pa vi ste stvarno za ozbiljan pregled. Pazi ti ovo, oni su ubedjeni da je Real namerno osmislio da ce za smesan faul Panter da dize pesnicu, da ce Egzum da udari Ljulja, ali nisu osmislili da im 2 igrača ostanu na klupi??????? Drugo, kazu kazne su ostetile Real, a po PRAVILIMA EVROLIGE, za svako NAMERNO udaranje igraca, kazna je 3 utakmice, dakle Exum, Lesor i Panter kod Partizana i Jabusele i Dek kod Reala su NAJMANJE sa toliko trebali biti kaznjeni, a na kraju Exum nista, Lesor 1, a Panter 2 utakmice zabrane. Pa koja je to spin masinerija to nikada u zivotu video nisam
l

lucky111

pre oko 1 godinu

Coki, ti li si?
z

zukiii

pre oko 1 godinu

pudlice, znamo da si ti.
D

Ddddd

pre oko 1 godinu

Za vas smo Golden Stejt i zato hoces da crknes od muke
5

56788

pre oko 1 godinu

U PRAVILNIKU PISE MINIMUM TRI ALI DA IMAJU I PRAVO SMANJITI KAZNU
M

Mikiiii

pre oko 1 godinu

Sto uopste ti pratiš Partizan idi gledaj Zvezdu ili ti malo krivo sto i dalje u EL imate parolu važno je ucestvovati.!!!
B

Bnm

pre oko 1 godinu

GLEDAJ BASKET DO 21 MAJA I VIDECES STO NIKADA NISI. BIO SI MALI 92, SAD JE REPRIZA ZOCA I NJEGOVIH VOJNIKA...
P

Pofacko

pre oko 1 godinu

Brate sve si u pravu, najbolje da staviš na papir pa u policiju…
K

Kejn

pre oko 1 godinu

Jel to opet neko pobegao iz Padinske Skele??? :D
v

vi ste seljaci

pre oko 1 godinu

Igrači Reala su heroji u borbi protiv zla i korupcije. Svako normalan, bez obzira za koga navija, treba da ih podrži.
a

ahahhaha

pre oko 1 godinu

Proriv zla i korupcije su vec igrali, 2-0 imaju, u Bg bilo 30 razlike! Sa nama su na 1-3 trenutno!
v

vi ste stoka

pre oko 1 godinu

Podrzavajte ih koliko god hocete, ali kako cete ih podrzati. Ispred televizora? Hahahaha....kakve sve budalastine moze covek od ovih, koji ce morati za 4-5 dana (konacno) da se okupaju.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

ETO TI PRVI NORMALAN PA PODRZAO. TO VAM JE GORE, POSTAJETE SVE NENORMALNIJI ZELECI NAS KRAJ U EL, A NJEGA NEMA... MI SMO KRAJ, ONAJ 21 MAJA, MI ZATVARAMO SEZONU EL...
7

79441

pre oko 1 godinu

Tavarez ne igra. Exum igra. 3:0 . Ovo je realsn scenario
B

BANJA LUKA 1982

pre oko 1 godinu

To je sve igra.Oni bi bili sretni da se desi incident i da izbace PARTIZAN. Mislim da navijaci nisu ludi i da nece biti bacen ni jedan upaljac. Ti Evropljani misle da smo mi divljaci,a zaboravili su oni,a nadam se da nismo mi da smo za njih vijekovima nazad bili gospoda.BANJA LUKA
M

Miloš durlan

pre oko 1 godinu

Na srpskom jeziku srećan na hrvatskom sretan
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Bez potrebe Partizan ce ih ugostiti na najbolji moguci nacin.
P

Pelene

pre oko 1 godinu

Moze li i paket pampersa za Ljulja, za slucaj da popusti malo?
d

drmrm

pre oko 1 godinu

Jabusele je bio isprovociran
0

09875421

pre oko 1 godinu

boje se divljaka
D

Drndule

pre oko 1 godinu

Ma sve ne mogu da spavaju 🤣🤣🤣
t

tviter.glavonjero

pre oko 1 godinu

Znaju da dolaze kod primitivnih osoba sklonih manipilaciji.
7

799

pre oko 1 godinu

dzaba tebi tolika glava, kad u njoj samo postoji zica koja drzi usi da ne spadnu
A

Alo bre

pre oko 1 godinu

Sto se plasite,kad ste nas tukli bilo vam lepo?????
A

Ab

pre oko 1 godinu

Sam Jabusele da krene ispraznio bi dvoranu sam... Ne boj te se blanconeri, grobari kao grupa su malo jači od kisele vode... Oni su se pobratimili sa Milanovim navijačima, to vam sve govori :D
R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Vi ste zato pojma hrabrosti, ono sto na jednog ili mangupiranje preko youtuba pa kukanje kad djavo dodje po svoje, tisina u rupi
g

gost0

pre oko 1 godinu

aj ti sine sa jednim grobarom ( sa mnom ) na ferku pa da vidimo ko je od koga jaci! da li sam minarelna voda ili mozda nesto zesce!
G

GoatGost

pre oko 1 godinu

"Ne bojte se blankoneri..." A što bi se crno beli bojali ? Strasno....čulo dete negde izraz biankoneri pa hoće da ispadne pametno.
N

Nba

pre oko 1 godinu

Druze nebitan si kao i ovaj tvoj komentar.!!
P

Pofacko

pre oko 1 godinu

Filip Petrušev likes this…from a police…
d

drAganzr61

pre oko 1 godinu

ne dati im oka da sklope!praviti buku ispred hotela čitavu noć!!!
j

jabucilo

pre oko 1 godinu

tako je ,bezbednost na prvom mestu
s

samo jedan covek

pre oko 1 godinu

Dupe gaće žvaće
B

Bida

pre oko 1 godinu

Docekace ih hell south ciiigggg praviii iz spanije
B

Bljak..

pre oko 1 godinu

A sta su to uradili na drugoj utakmici? kao da se tuce igraca ne desavaju, kao da su igraci igokeje andjeli, kakvi sramotni uvodi...
B

Bnm

pre oko 1 godinu

REKREATIVAC GDE SI BRE? IDI VEZBAJ AL ONAKO BEZ PALJENJA, OPUSTENO...
k

komentar...

pre oko 1 godinu

Pa znaju da su to lazna gospoda
s

svasta

pre oko 1 godinu

pa znaju da su to lazna
r

rsb

pre oko 1 godinu

šta su uradili?
m

mhm

pre oko 1 godinu

Seljačine
D

DS1989

pre oko 1 godinu

A reci mi ako su se igraci Reala ponasali kao seljacine aj iskreno kako se ponasaju Lesor i Panter na svakoj derbi utakmici? Panter pokazuje srednji prst, Lesor pesnicom udara Petruseva, sutira Kampaca, zalece se na navijace Zvezde, zalece se na Vildozu, Panter upaljacem gadja Delije? Aj iskreno ovo su cinjenice ako su igraci Reala seljacine pa sta su onda Lesor i Panter? Vi ste Lesora u nebo dizali jer je dva puta pesnicom udario Petruseva a Jabusele je divljak pa sta je onda Lesor????
@

@ds1989

pre oko 1 godinu

pesnica i cuska nistu isto! Sto ne skociste vi da branite tutu bugarina? Je l Martin danas izjavio da bi oh isto urado da je na Panterovom mestu?