Igor Rakočević (©MN Press)
Igor Rakočević (©MN Press)

Reč bivšeg kapitena: Ovakav Gilespi je ono što je Zvezdi najviše falilo

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.24. | 23:27

Igor Rakočević hvali partiju američkog centra

Živnula je Crvena zvezda i vezala dve važne pobede u Evroligi. Prvo je u Istanbulu savladala Fenerbahče, a večeras i najvećeg rivala - Partizan Mozzart Bet. I to, sa ubedljivih 88:72.

Posle slabog starta u crveno-belom dresu, konačno je na visokom nivou odigrao Fredi Gilespi. Doskorašnji centar Bajern Minhena meč je završio sa 14 poena i pet skokova, uz indeks korisnosti 18.

Izabrane vesti

Pohvale Amerikancu stigle su čak i iz protivničkog tabora, od Danila Anđušića, a oglasio se i bivši kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević. Nekadašnji plej smatra je ovakvo Gilespijevo izdanje ono što je potrebno crveno-belima da se umešaju u borbu za plej-of Evrolige.

"Čestitke KK Crvena zvezda. Izuzetno bitna pobeda i fenomenalna atmosfera! Gilespi - kako je igrao danas - je upravo ono što je Zvezdi najviše falilo u igri", napisao je Rakočević na svom Tviter profilu.

Priliku da ponovi dobru igru američki košarkaš imaće za dva dana u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije u meču ABA lige, a potom i na dva vezana evroligaška gostovanja, protiv Asvela i Olimpije Milano.



tagovi

KK Crvena zvezdaFredi GilespiIgor Rakočević

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara