Komentari na vest

Redži Frimen: Zbog Sagadina sam napustio Zvezdu, nisam mogao da ga podnesem

Demanti

pre preko 1 godinu

I na kraju istina ispliva na video mislio sam da je Zvezda imala odlican sistem imala para za skupe i dobre trenere i igrace ali da su je sabotirali ljudi iz Partizana i da su krali otimali igrace itd. pa zato nije dominirala . Ipak vidi se po izjavama igraca da je to bila vrlo nezdrava sredina sto ne znaci da je sada mnogo bolje u Partizanu ali mislim da nikada nijedan igrac nije davao ovakve izjave za bilo kog trenera Partizana.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Doktor kosarke Nebojsa mi ugasio klub iz laktasa za koji navijam pa sad imam komplekse zbog njega,stvarno nije fer ni humano!
F

Fuzija 2008

pre gotovo 2 godine

Pita mali igokeas dedu: deda,deda a kad je nas igokeik zadnji put igrao EL i osvojio bar jednu titulu,deda ga onako tuzno pogleda i kaze,cuti sine to je bilo toliko davno da se ni deda toga vise ne seca!
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

E Frimene,da li znas da kkp je poslednji put uzeo titulu te godine kada si ti zavrsio karijeru
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

nedostaju mi moje devojke, a imao sam ih mnogo. hahahahaa. zna se da stranci kod nas vole jedino kafane i jeftine devojke u njima. kakav fmp, zvezda, partizan...
S

Srba srbic 89

pre gotovo 2 godine

Nase moralne srbkinje
T

Tripleta Czv

pre gotovo 2 godine

Papagaji u transu luduju, a večito su drugi.
k

kk zamrzivač since 2011

pre gotovo 2 godine

Boli istina panterčiću....znamo....
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

E moj Redzi kad bi znao da taj kkp koga si pomenuo vise ne postoji jos od 2008 i fuzije u laktasima,i da jedne jedine titule i EL video nije punih 12 godina ili ti preko jedne pune decenenije,to obavezno da kazes Hausu da klub za koji je on igrao vise ne postoji!
p

pancevac92

pre gotovo 2 godine

e moj redzi kad bi znao kolike ovaj bambus ima komplekse,nije dugo video titulu razumi ga,oni su navijaci uspeha
A

A tebi botino

pre gotovo 2 godine

sto mi krades ime i pokusavas da ispadnes pametan a ispadas sve suprotno osim sto si mi ukrao ime svoju bundevu na tvoju zalost ne mozes da zamenis.Znam da te to proganja kao i cinjenica da je klub za koji si navijao ugasen a upravo ti navijas za klub kojem niko ne moze da zabrani kako ce da se zove,predpostavljam da istom logikom pokusavas da ispadnes pametan da po uzoru na FMP ni tebi niko ne moze da zabrani kako ces da se zoves?Pravi si panter botino i mozes samo da mi krades ime i da se registrujes jos 1000 puta kao ja ali ces uvek biti samo jedan mali zalosni botic bez icega ljudskog u sebi parazitskog oblika ponasanja,to ti je u krvi.Molim redakciju da mi objavi komentar,pravi Vini Gogniti za kojeg dobro znate da je Grobar a dopustate sebi da vam ovakve botine crvene ovde glume da ne kazem sta a znate dobro na sta mislim!
k

kk zamrzivač since 2011

pre gotovo 2 godine

e moj panterčiču...znamo da istina boli... navijali ste par sezona za FMP dok vam je klub bio zamrznut...
S

Straw

pre gotovo 2 godine

E, jesu glupi ovi iz Evrolige i FIBA! Gledao sam na zvaničnim sajtovima, i oni nam računaju sve ove titule. Treba neko od Grobara da im objasni da je ovo FMP, bez obzira na grb i klubske boje.
A

Astoria

pre gotovo 2 godine

Kada se setim tih vremene...srce mi zaigra. Išao sam u Železnik da ih gledam, s kraja na kraj grada. Vlade Đurović je tada radio odličan posao. Dobri stranci, odlična hemija u timu, duet Aškrabić-Nikolić, uspeh na evro sceni... Frimen najbolji stranac koji je za njih ikada igrao, zasluženo mu je povučen dres. Lepa i iskrena priča.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Знам још једног тренера који стално виче и вређа играче, притом мењајући боје лица као семафор.
S

Samo u Srbiji brale

pre gotovo 2 godine

E moj Ređži....da znaš šta se posle dešavalo ne bi mi verovao... Radnički basket postao FMP....FMP postao KK C.Zvezda....a KK C.Zvezda otišla u zamrzivač. Sve trofeje koje osvoje Radnički i FMP preoisuju se klubu u zamrzivaču.

Magnus 91

pre gotovo 2 godine

Док су некима кошеве заплењивали и одвозили и играли са јуниорима вис те зе забављали. Заборавио си додати да сте успели узети десет титула па онда сте пропали негде у провалију и освајање купа вам је у рангу освајања ЕЛ. Исто тако било је неко петљање са Игокеом, фузије које се не рачунају, па онда мегаломански буџети за друго место, позивнице ЕЛ у виду спонзорства Републике Србије. Ето и то се догодило.
w

www

pre gotovo 2 godine

I da je partizan postao igokea...
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Brzo posle toga nesposobnom klubu nije dovoljna bila fuzija s Igokeom osvojilo se sedmo mesto pa je brze bolje morao da se posalje avion po Turcina. Dobio je milione evra i sa njima se obrukao u svim takmicenjima. Medjutim plate se pozivnica i novih 5 stranaca pa je opet dobro raspolozenje. Do maja, dok ne bude brukanje kao i svake godine.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

I da je Igokea B tim/ Dinamik postao KK Pobegulja I, po svim pravilima, trebalo je da bude treceligas, ali pravila se ne primenjuju na državni projekat! Na njega se samo "primenjuju" milioni i milioni evra!
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Koliko god da je Zmago bio dobar trener toliko je bio los covek. Tacno je sve sto je Redzi rekao i tacno je da su mnogi igraci za vreme njegovog mandata u Zvezdi pili lekove za smirenje kako bi mogli da podnesu njegovu psihocku torturu pogotovo na treninzima. Povremeno nije jutarnje drzao treninge, jer je imao neku kuravelu koja mu je dolazila iz Ljubljane, pa je Trifa sam drzao treninge i to su bili divni trenuci za igrace. Redzi je dosao kao dokazan igrac i nije dozvolio da ga ovaj maltretira.
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Zmago-tip kome su nedostajale socijalne veštine za veće rezultate.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Sto je najgore,nije ni dobar trener.U Zvezdi bas nista dobro nije uradio.
R

Reggie legenda

pre gotovo 2 godine

Sećam se kad je bio u Novom Sadu, igrao za Vošu, prišli mu ja i drugari da uzmemo autogram, a on bio na bankomatu, us*o se živ, hahahaha. Ali skroz dobar lik.
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Pa ne prilazi se coveku na bankomatu,Jos pogotovo strendzeru debilicno jedna
P

PartizanSNS

pre gotovo 2 godine

Uz Ostoju SNS sve je napredno u mome Partizanu.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Za tvoj mozak crveni sektasu ne moze isto da se kaze
G

Grobarija

pre gotovo 2 godine

Kako sad to, mi grobari i ostoja i ostali vlasnici našeg kluba, krstović, papić, kovač i nedić smo svi opozicija i borci protiv sistema, tkz.avangarda
a

ahahahaha

pre gotovo 2 godine

Nikada nisam krio zbog čega se nisam zadržao u Zvezdi. Znam da Zvezda ima mnogo više navijača i da je klub sa istorijom, ali moj tim je FMP i tako će uvek biti.... nece uvek biti, sad je i zvezda fmp...
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

Какав почетак интервјуа...непроцењивооооооо...ипак је ФМП мој клуб...да питаш навијаче, морали би добро да размисле због конфузије од 2011.😃
X

XD

pre gotovo 2 godine

Jel to beše Zmago što je probao da snima/špijunira treninge Panatinaikosa za vreme Željka? :DDDDDDDDDDDDDDDD
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

bas bi bio zbunjen kad bi mu objasnili da Radicki basket sad ima povucene dresove Refleksa u sali FMP a da je Zvezda sad ono sto je bio FMP a da je sve gore pemenuto u vlasnistvu jednog istog coveka i njegove porodice iako se rezultati svega ovog podudaraju sa politickom voljom naroda
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Majstore, da si ti bio neki igrac,ti bi se duze zadrzao u Zvezdi. Ipak si ti igrac za male klubove tipa FMP,Metalac, falili su ti OKK Beograd,Kolubara Dinamik, itd. Ostani mali mis iz predgradja i ne javljaj se vise.
G

GETAFIX

pre gotovo 2 godine

Ne znam da li si shvatio ali taj mali klub je sa tim malim igračem bio šampion ABA lige.
c

cpri

pre gotovo 2 godine

Pa Redzi sine, zar ti nisu rekli da je to sad isto, fmp i zvezda..
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

ja reko zbog tadica kad vas je unistavao
v

vinobran

pre gotovo 2 godine

Super sto ste našli Redžija, bez ikakve sumnje kultni lik... Ali cekaj, sta je ovo, kampanja protiv Zmaga Sagadina? Pre neki dan ga napljuva Tadija, sad Frimen
G

Gosthshsh

pre gotovo 2 godine

pljuju ga svi godinama jer je go.no od coveka, manje vise kakav je trener ima jedna prica (nznm dal je tacna), kad je zvezda putovala slovanu u jadranskoj ligi zmagu bio rodjendan, a zvezda bila u seriji pobeda, elem igraci u bus doneli tortu u obliku kosarkaske lopte i cestitali mu a on uzeo tortu bacio napolje i naredio trening cim stignu u halu
w

webb

pre gotovo 2 godine

Ma zmago sagadin je skup trener i frimen je bio skup igrac, nate Evropska zvezda je potrošila milione I milione, zamislite da smo uzimali igrace iz top timova evrolige kao jsd ,hiljadu puta ponovljena laz postaje istina, ali mi smo krivi sto smo dozvolili da vesic vodi klub a ustvari sve je bio marketing
G

Gostjjj

pre gotovo 2 godine

Lečenje kompleksa 6 godina....idemo dalje