Komentari na vest

Reket kao bitna tačka derbija, a večiti sa skraćenim centarskim rotacijama

S

SRAMOTNO SUDJENJE

pre 2 meseca

Kako utakmica odmice tako padaju maske sudijine. Navlace na zvezdu. Dodjer dobio bar jednu nepostojecu licnu.Zvezdina prljava odbrana bez sankcije
r

reb8888

pre 2 meseca

...zanimljivo kako se grobari uvek zale na sudjenje u aba ligi. u evroligi je odnos slobodnih bacanja ove sezone 45 - 28 za zvezdu, a u aba 60 - 49 za partizan. znaci vise od duplo slobodnih su imali u aba nego u evroligi, dok je zvezda na slicnom broju u oba takmicenja 49 -45...cisto neke zanimljivosti pred utakmicu...
S

Sani Boj

pre 2 meseca

Belosevic, Obrknezevic, Jovcic, Nikolić, Juras odbili da sude finale, odnosno Čović zabranio i kao prvog sudiju postavio proverenog zvezdasa Jevtovica, koga je Vujosevic hteo da udavi posle skandaloznog suđenja sa Zvezdom, ništa se ne prepušta slučaju. Zasto Partizan ne igra KLS, pa valjda je svima jasno, za sve se pita Čović. Da li na kugli zemaljskoj ima da dve sezone zaredom jedan klub osvaja titulu prvaka drzave posle odigrane dve utakmice sa svojom filijalom FMP, oba kluba isti vlasnik. I svi ćute, svima normalno. Kakvi smo to ljudi postali, strašno. Pročitajte šta je rekao Aco Petrović, pogledajte šta pišu mediji iz komšiluka o Zvezdi i favorizovanju nezapamcenom u sportu na ovim prostorima. Ali ko nema obraza i morala, njemu ne vredi ni pričati. Gde mi živimo, strašno.
7

777

pre 2 meseca

Vec trazis izgovore ... Tog sudiju je hteo vujosevic da davi zato sto je hteo da ga gepekuju ali nije uspeo kao neke.. nije padao na sitne ucene.. a gde jos ima da klub napusti drzavno takmicenje i ne bude kaznjen ? Zato ne budi licemer.. NEKA BOLJI POBEDI.
Z

Zeca

pre 2 meseca

Zvezda u prednosti.Pozicija 1 i 5,to ce doneti prevagu!
N

Nikolabg227

pre 2 meseca

Javljaju se limenke raspale
G

GLAVATI

pre 2 meseca

Pozdrav za ateisticku sirotinju iz zeleznicke
d

djole grobar

pre 2 meseca

nazalost kako igramo zadnja dva meseca ne ocekujem nista dobro veceras..mislim laka pobeda zvezde.
R

Realno istina

pre 2 meseca

I to ti komentar. Pa ti ne znas ni sta igra 1 sta 2.....komsija.
G

GOROSTAS.ATEISTA

pre 2 meseca

Najbitnije je da se Zeljkoglu svira 40+ slobodnih bacanja.
D

Dzi

pre 2 meseca

I jos 5 po njegovom slobodnom uverenju.
M

MJS

pre 2 meseca

Nije Vama lako!!! Pored Vaših živih legendi,pored samoproklamovane legende,momak ti i slični pišete dnevno po 15-20 komentara o Željku vređajući njega i zdrav razum!!! Stavite prst na čelo,pa ako tamo nešto ima,valjda čete shvatiti koliko je jadno i mizerno Vaše pisanje!!! Ne smete o Vašoj "transparentnoj legendi " ni da ovde ostavite bilo kakvu primedbu!!!
@

@mjs

pre 2 meseca

...zvezdini navijaci ovde mnogo cesce kritikuju covica nego sto ga hvale. dok je za navijace partizana svaka kritika zeljka strogo zabranjena, jer to nije trenutno u trendu. a zvezda je otprilike tamo gde su kladionice i predvidjale da ce biti na pocetku sezone, za razliku od partizana koji je ozbiljno podbacio. gora od rezultata je samo igra, jer je partizan poslednji u evroligi po broju asistencija, sto savrseno odgovara igri koja se oslanja iskljucivo na individualni kvalitet, a za to je obicno kriva samo jedna osoba.