Renfro: Partizan kao opcija - to sam želeo da čujem

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.12.18. | 09:25

"Da li ću igrati protiv Olimpije? To ne zavisi od mene", rekao je novi igrač crno-belih

Aleks Renfro stigao je kao novogodišnje pojačanje navijačima Partizana. Andrea Trinkijeri je sada dobio novog igrača u timu koji može iskustvom da smiri igru i poveže redove crno-belih. Biće od velike pomoći Markusu Pejdžu.

Renfro je sinoć stigao u Beograd, a odmah po dolasku je istakao da je srećan što će nositi crno-beli dres.
"Sve je bilo dobro u Manresi. Ovo je bila velika šansa za mene. I to što sam uopšte došao do ove mogućnosti je glavni faktor što sam ovde. I srećan sam što sam sada deo Partizana", rekao je Renfro za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

O svom novom klubu zna mnogo toga...
"Za Partizan sam čuo kada sam došao iz Amerike, još pre 10 godina. Znam istoriju, kakvu podršku i tradiciju ima ovaj klub. I kada se Partizan pojavio kao opcija, to je bilo nešto za šta sam želeo da čujem".

Kaže Renfro da poznaje svoje nove saigače, ali i trenera.
"Videćemo, polako... Poznajem igrače, svestan sam da igraju jako, čvrsto... Poznajem i trenera Trinkijerija. Znam da će biti teško, da ćemo igrati čvrsto".

Da li će igrati protiv Olimpije?
"To ne zavisi od mene. Sada sam tu, videćemo kao će se stvari dalje odvijati. Pretpostavljam da ću prvo obaviti medicinske preglede, videćemo već".

Nije ovo prvi put Renfrou da je u Srbiji...
"Igrao sam već ovde. Čak i protiv Partizana, ali bilo je to davno, kada sam igrao za Zagreb, u mojoj drugoj profesionalnoj sezoni. Kasnije sam igrao i protiv Zvezde, bio sam više pua u Srbiji. Uzbuđen sam što sam ovde", rekao je Renfro.

Foto: KK Partizan


tagovi

Aleks Renfro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara