Repeša: Brinu me 49 primljenih poena za 16 minuta, Noris Kol mora više

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.19. | 10:45

"Nedopustivo je da se protivniku dozvole laki poeni. Primiti 53 poena u prvom delu, dozvoliti rivalu 60 odsto šuta za dva, a da dva visoka igrača postignu 22 poena - to je malo previše", kaže trener Budućnosti

Budućnost je ubedljivim porazom od Anadolu Efesa, više po utisku nego rezultatu, najavila polufinale ABA lige. Turski tim je bio dosta bolji, a o utiscima posle meča govorio je i trener Plavih Jasmin Repeša.

On je istakao da ga brine činjenica da je njegov tim primio 49 poena za 16 minuta.
"Za brigu je to. Razumem kada je protivnik raspoložen u šutu za tri, pa ne može da promaši, ali primili smo mnogo poena iz reketa, posle banalnih grešaka... Istina je da je Efes najkreativnija ekipa u Evroligi, nijedan tim osim njih nema četvoricu igrača koji mogu da kreiraju poziciju i šut sami sebi. Imaju i Moermana, Danstona, Plajsa... Mi smo znali da su kreativni, da igraju dobru celu sezonu, ali zašto ne napraviti faul, zašto ih ne poremetiti", rekao je Repeša.

Izabrane vesti

Noris Kol mora više...
"Očekujemo od njega mnogo više, posebno u defanzivnom delu. On je igrač ritma, to ćemo tražiti od njega, ali njegova odbrana je ispod nivoa koji očekujemo od njega", kazao je Repeša.

Prvi meč Plavi u polufinalu ABA lige igraju u ponedeljak 25. marta od 19 časova. Cedevita ima predost domaćeg terema pa će prvi duel igrati na svom parketu.

Foto: Star Sport


tagovi

Jasmin Repeša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara