Komentari na vest

Reprezentacija spremila Avramovića da postane udarna igla Parnog valjka

J

Jako

pre 8 meseci

Je glup onaj ko kaže da ga je Pešić napravio za mesec i po dana, a on kod Željka 2 godine. Nije ga ni Željko napravio, dečko je u Partizan došao kao izgrađena ličnost i igrač ali je kod Žoca napredovao puno, jer ga je on stavio na poziciju play-a. Svakako ne mislim da treba da bude glavni igrac, nisam siguran da Partizan u toj situaciji više dobija sa njim nego što gubi. Treba da ima ulogu kao prošle godine, malo više od toga. I imaće, samim tim zbog činjenice da je prošle sezone dosta pauzirao.
S

ShoneGrobar

pre 8 meseci

Zasto uvek trazite razlog za raspravu. Da li je Pesic ( Zvezdas ) ili Obradovic ( Partizanovac ) stvorio ili unapredio Aleksu ? Cela Aleksina karijera u Partizanu se svodi na jak intenzitet u odbrani koji ima non stop kada je na parketu. Kad se vratio prosle godine na 4-9 u evroligi, tad smo napravili seriju pobeda, Kao sto neko rece, jako bitan sraf u odbrani i dalje role igrac i nije kompletan u oba smera, pogotovo ne za poziciju pleja da bi bio starter ali odlican situacioni backup. Kod Pesica je ceo tim igrao odlicnu odbranu pa je samim tim on jos vise iskakao i ceo tim je vise profitirao od toga.
P

PFS

pre 8 meseci

Nije za nosioca vec rolu,isto kao i Madar sto nije bio ove sezone za prvog pleja!!!
7

73

pre 8 meseci

Zablistao u reprezentaciji pored Karija koji je unapredio njegovu igru i izvukao iz njega maksimum...Povratkom u partizan vraća se na nivo Ratkovice.
S

Sima Arauho.

pre 8 meseci

Upravo tako,Pesic ga je unapredio u reprezentaciji maksimalno a turski trener unazadio cim se vratio u klub,sad ce biti na nivou vrabca i bezbradice!
B

Banence

pre 8 meseci

PUNA PODRSKA ZA ALEKSU DA BUDE PRVI PLEJ,NE TREBAJU NAM POJACANJA,VEC IMAMO 3 PLEJA,ALEKSA,POZER I JARE!
l

li0n zion

pre 8 meseci

zvezdino dete od glave do pete :) nije los za treceg cetvrtog pleja
d

demoga

pre 8 meseci

aleksa je u partizan dosao, kao drugi najbolji strelac endesa lige, https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=07&dd=06&nav_id=1886778 evo i da oroveri ko hoce, nije zeljko nista od njega napravio, pesic mu je dao slobodu samo i on je dosao do izrazaja, ma da po meni aleksa i nije neki kvalitet, covek igra na energiju, al sve u svemu pozitivan lik, svu srecu mu zelim.
B

BANENCE

pre 8 meseci

ONI KOJI GA PRATE SETICE SE NJEGOVE POVREDE SAKE I PRVOG POVRATKA NAKON CEGA PARTIZAN ULAZI U SERJU POBEDA I USPEHA..NAJBOLJI DOMACI BEK ..PLEJA IGRA ODLICNO SA VRLO PRCIZNIM SUTEM I IZVAREDNOM IGROM U ODBRANI...PARTIZANU NEOPHODAN...JEDAN OD GLAVNIH ZOCOVIH ADUTA..
@

@banence

pre 8 meseci

...oni koji ga prate, setice se kako je igrao u borcu kao klinac i shvatiti koliko se kod zeljka samo unazadio.
D

Dosao u Partizan

pre 8 meseci

Kao igrac koji nikad nije video evropske scene ,Zeljko sa njim vredno radio 2 godine i ispravljao sve lose stvari i na kraju se sobio proizvod koji je Pesic samo iskoristio par utakmica! Setite se prve sezone Alekse i uporedite ga sada ,razlika nebo i Zemlja! Zatonje Zeljko najveci svih vremena i uvek ce biti!
v

vidi ovih

pre 8 meseci

Iznajmljeni sta coveku nalupase minusa za ispravan komentar.
S

Simić

pre 8 meseci

A kod koga treniraju ili su trenirali Trifunović, Vukčević, Papapetru, Andjušić...?
2

2222

pre 8 meseci

Zvezdas sam, ali Aleksa je vrhunski igrac i nemojte da se lazemo, decko nikad nije igrao odbranu u Partizanu, na ovom nivou kao u reprezentaciji! Cak je bio i dosta povredjen, saka, cini mi se jos nesto, ali decko je eksplodirao kod Pesica i sad je to samo preneo u KKP! Setimo se izjava nasih reprezentativaca da ih je Pesic ubio na pripremama, ali da se to kasnije sve isplatilo! Ne osporavam Zeljkove titule, ali Dekica je cudo, on sta je sve osvojio, to nemoze nijedan nas trener! Ne shvatite me pogresno, ali EL je igra bogatih klubova, a reprezentacija je samovoljan izbor igraca, od cega ti pola odustanu! A i Dekica ima osvojene msm 2 EL! Cak i jednu kao igrac! Samo sto se tada drugacije zvalo!
f

fgh

pre 8 meseci

Kog secanje pamti setice se da je Aleksa prvu dobru partiju pruzio posle jednog prozora reprezentacije kada su on i Petrusev bili najbolji igraci...do tada neprimetan u partizanu a posle toga 33p zvezdi..tako da njemu Pesic mnogo vise godi nego Zoc
T

Tada je proveo

pre 8 meseci

Sa Pesicem 4 dana i on ga napravio takvim 🤡🙃 Mnogo mrzite Zeljka nije to dobro po zdravlje vase
@

@tada je

pre 8 meseci

...ne, nego ga je zeljko napravio u 30 godina a on kao klinac u borcu davao po 30 poena i zvezdi i partizanu...naravno da ga nije pesic napravio za 4 dana, nego ga jednostavno bolje koristi. covek se unazadio u partizanu zestoko ako mu pogledas brojke pre toga.
b

banence

pre 8 meseci

zoc je od njega napravio pleja..sto je ovj i priznao..ali vama negodi definitivno jer vas urnise redovno...
Z

Zvezdas73

pre 8 meseci

Aleksa od mene ima puno postovanje.rastao je od meseca do meseca konstantno a ni povrede ga nisu promasivale Prodoran,odličan u odbrani i pre Manile.stabilnog šuta Karakterno poslušan,posvećen ekipi Gledao sam i njegov odnos sa našim igračima.pun poštovanja.ukupno uzev,kvalitetna kombinacija igračkih i ljudskih osobina Najveća mana je pravi čovek na pogresnom mestu,šalim se.želim mu dobro zdravlje i nikad više više od 10poena protiv Zvezde
p

preterujete

pre 8 meseci

@@@tada je Po cemu ga bolje koristi? Sve sto je dao i uradio u toj reprezentaciji je doslo iz njegove odbrane i srcanosti, a ne zato sto je Pesic imao poverenja u njega i crtao akcije za njega. Ajde, ne lupetajte, molim vas. Da nije mozda Pesic i Bogdanoivica napravio igracem u reprezentaciji? Milutinova mozda? Ja kapiram da ne podnosis nekog zbog navijacke zaslepljenosti, ali nemoj da lupetas, molim te. U reprezentaciji je Avramovic igrao isto sto i u Partizanu, znaci vodonosa boljima od sebe, a do Partizana nije mogao ni vodonosa da bude, vec dvorska luda koja trckara gore dole.
O

Ogi Srbija

pre 8 meseci

PUNA PODRSKA ZA ALEKSU DA BUDE PRVI PLEJ!👍
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Dobar je poenter i dobar u odbrani, ali nema kreativna plejmejkerska resenja. On nije klasican plej, vise je bek suter.
J

Jtd

pre 8 meseci

Na zalost i pored svih vrlina koje ima to se nece desiti, nema dovoljno talenta niti moze da ima vise nego sto ima sad
I

Imamo 3 pleja

pre 8 meseci

ALEKSA TREBA DA BUDE PRVI PLEJ PRTIZANA,IMAMO NJEGA,JARETA I POZERA,TO SU 3 ODLICNA PLEJA!
M

Mile led

pre 8 meseci

Upravo tako,imamo vec 3 odlicna pleja i ne treba nam nista vise,dokle vise ponizavanje nasih plejeva,ne trebaju nam pojacanje vise u opste!
S

Stize plej i centar

pre 8 meseci

Dzaba spinujete da ne trebaju panteri!
p

podesen

pre 8 meseci

Jare plej kao sto sam ja Barak Obama.Makabi poena 0,Krka psovao mu Zeljko celu rodbinu.
N

Nije ni čudo

pre 8 meseci

Postavio ga je Kari na mesto. Možda i bude nešto od njega u ovoj sezoni. Bravo za Karija.
F

Fmp 2011

pre 8 meseci

Dobio je Kari gotov produkt od Zejka Obradovica koji je od cistog proseka napravio Evroligasa ! Znam da vas to boli !
@

@fmp

pre 8 meseci

...to samo govori da si ti za avramovica cuo kada je potpisao za partizan.
I

Igokea 2007

pre 8 meseci

Gotov proizvod sa 6 poena u EL (ako je i toliko imao)? Neće biti, njega je Kari vratio va fabrička, da nije igrao za reprezentaciju od njega ništa ne bi bilo. Sutra da vratimo Kosovo vi Geobari bi rekli da je Želimir zaslužan. Ajde oladite malo, buditr realni bar jednom.
7

7

pre 8 meseci

Videli smo kad je udarna igla, dao 25 mi izgubili 15 a mogli smo 25
t

tetrebb

pre 8 meseci

Nije mi jasno kako je Micić u nba a Aleksa nije, pa za klasu je bolji
g

grobatkoooo

pre 8 meseci

Bolji od Gudurića i Micića
p

pi

pre 8 meseci

U cemu?To je divlji igrac.
p

polakoj

pre 8 meseci

u istoriji srpske košarke nije bilo precenjenijeg košarkaša, van razuma je ovaj hajp oko njega, i njemu će štetiti najviše
m

mhn

pre 8 meseci

Delim isto misljenje,ume biti koristan. Ume i da udje u seriju,ali ume i da ukanali ekipu. Macka u dzaku,kao i Vildosanprosle sezone. Nikad je znas na cemu si
9

90

pre 8 meseci

Ako Avramović bude prva opcija na pleju a Balša nastavi da igra u El po 15 minuta, mi ćemo biti 15
6

6ge

pre 8 meseci

Aleksa nije kalibar za prvu opciju u napadu u El ekipi. Nije ni plejmejker. On je klasičan igrač iz drugog plana koji može da zatrpa koš protivnika kad mu je dan. Na duže staze nema konstantu a već ima 29,30g dostigao je vrhunac
s

spiritus movens

pre 8 meseci

Gledaju se i ljudski kvaliteti, a Avramovic je u tome za tri koplja iznad Jokica i sl. jer se uvek odazivao i izgarao za reprezentaciju/drzavu. Takodje nije se ofirao izjavama da je dete turskih klubova kao neki, cime je pokazao da postuje vlastito kulturno i slobodarsko nasledje. Ovo pisem kao zvezdas.
0

0997654

pre 8 meseci

Sorkin, Nibo i Rivero razbili Partizan pod košem ukupno dali preko 40p uz 90% iz igre I to ne vidi žoc izgleda
G

Ggv

pre 8 meseci

Ma ne vidi sigurno. Ti mu kaži molim te i vidi ako mogu da te ubace u stručni štab obavezno. 💪
0

099765

pre 8 meseci

Vasa Micić i Aleksa Avramović su isto godište Micić 2x mvp El finala, 1x mvp regularnog dela 1x najbolji strelac. A bivsi jehovin svedok kaže da Vasa Micić treba jos da stasa pa da može igrati za reprezentaciju Avramović prvi put igra El prošle sezone 6.7 poena prosek I sad se napravio hajp oko njega kako je on igracina i najbolji igrac Srbije
P

Paco

pre 8 meseci

Ovde pricamo o igrama u reprezentaciji,a nesto nisam video Micica da je odigrao i jednu dobru utakmicu za reprezentaciju.
m

megatron

pre 8 meseci

spremio je Partizan Aleksu za reprezentaciju. Ovo je samo nastavak svega toga.
p

parizer čuva vazuru

pre 8 meseci

Aleksa je prošle godine bio jako bitan šraf u igri Partizana... Pored Nanelija, jako bitan šraf.... Setimo se samo prve partije iz povrede i pobede u Istanbulu protiv Fenera, koja je bila Aleksina.... Dobar igrač, ali još dosta mesta za napredak ima...