Komentari na vest

Reprezentativne legende: Pau 14/18, Dirk 10/13, Parker 10/13, Skola 17/18, Dijao 13/13, Manu 9/16, Dragić 8/9

N

Nemanjaaaa

pre gotovo 3 godine

Šta ima da nabrajamo ove neke tamo likove kad imamo našu legendu Miloša Teodosića koji je igrao uvek kad god nije bio povređen, a evo i dan danas u 35 godini telo ne mora da mu se oporavlja posle sezone u kojoj je bio nosilac igre svog tima, kao i uvek
B

Brooka

pre gotovo 3 godine

Sramota me da čitam. Mark Gasol propustio dva takmičenja. Kako propustio dva kad je u poslednjih 7 godina igrao jednom? Toni Parker propustio 3. Aha. Zato prvih 10 godina u reprezentaciji nijednom nije vezao dva leta. Dirk uvek za Nemačku. Dirk zapravo 6 u 7, a pre i posebno posle nikad spojio dva leta. Kakvo licemerje.
G

Gostqqqq

pre gotovo 3 godine

Bio,I ostace mali covek u odnosu reprezentacije.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Momak je odugrao 108 meceva sa prosjekom 35min. Treba da ode u repku pa ga kao Sale majstor stavi na 4ku. Hoce momak da se odmori i spremi i zasluzio je, a ajmo mi Srbi ono nase, pljuj samo.
J

Janko M

pre gotovo 3 godine

Ima jedna zemlja u kojoj si rodjen. Ta zemlja ima svoj narod. Taj narod voli (zivi) kosarku. Ta deca koja zive u toj zemlji svako vece ostaju budni do 5 ujutru ne spavajuci i navijajuci za svog coveka koji je isto iz te male zemlje, gledajuci kako rastura druge igrace iz mnogo vecih i mocnijih zemalja. Ti isti ljudi su videli u tom coveku svoju nadu, spas i beg od uzasne svakodnevnice svojih nikakvih zivota, gledajuci i dozivljavajuci ga kao Boga. Taj Bog je postao MVP Nba lige. Taj isti covek u godini kada je postao MVP, objavljuje da nece igrati za svoju zemlju na najvecem mogucem takmicenju na svetu, Olimpijskim igrama. Taj isti covek se time automatski posrao na sve te ljude, svu tu decu i sve one koji su ustali za njega i koji su mvp nagradu doziveli kao svoju. Bog je postao picka. Ostalo su price o parama, menadzerima i kladionicama...
K

Karpe

pre gotovo 3 godine

Doktore...sve si rekao
d

dejanera

pre gotovo 3 godine

Kada je Jokic prvi put odbio da igra za reprezentaciju neko od nasih poznatih kosarkaskih imaena (mislim Grbovic ali mozda i gresim) otprilike rece tada: Jokic je vrhunski kosarkas! Ali kada je odbio reprezantaciju on je za mene jedan obican gastarbajter! Nista ni bolji ni gori od nekog vrhunskog doktora, zidara ili bilo koga drugog. Radis u inostranstvu, dodjes na odmor u Srbiju i to je to! Ne vidim zasto bi bilo koji novinar o Jokicu (ili bilo kome ko odbije da igra za reprezentaciju u bilo kom sportu) pisao bajke. Napises: Jokic postigao toliko poena, imao toliko asistencija i skokova i to je to. Isto kao sto pisu za bilo kog drugog igraca. Uostalom zar nije laz ako neko sledece sezone napise: Jokic je odigrao odlicnu utakimcu. Nas REPREZENTATIVAC vodio je Denver do pobede sa npr. 35 poena. Ali on nije reprezentativac! Nije zato sto je sam tako odlucio a ne zato sto je povredjen ili nije pozvan! Kada opet (ako??) bude igrao za Srbiju onda ce takav tekst imati smisla! I na kraju: Dobio je poziv da igra za SRBIJU! Odbio je zbog Denvera. Dakle drazi mu Denver od Srbije??? Onda srecno u tom Denveru ali mani me vise onoga : Meloun rekao da je pričao sa Jokićem o mogućem odmoru. Nikola je to tada odbio. „On je tvrd kolačić, čoveče… Nije hteo da uzme slobodno veče. On ima toliko ponosa, rekao mi je da Srbi ne odmaraju“, kazao je tada Meloun. Nešto pre toga, u martu, trener Denvera rekao je i da Jokić „ne želi da izneveri navijače u Srbiji“.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Bolje da kaze da nece da igra, nego da dodje i igra bez zelje…ako nista drugo, znamo na cemu smo, na koga moze da se racuna, a na koga ne moze
P

Preletacevic

pre gotovo 3 godine

Stavite ovo za glavnu vest, da vide izdajnici
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Denver ne moze da ucenjuje Jokica, moze samo on da ucenjuje njih, jer da hoce, moze prstom da pokaze gde zeli da igra i da tamo dobije max ugovor. Dakle ta prica, da njemu nesto iz Denvera govore sta sme i ne sme, ne pije vodu. U pitanju je njegova licna odluka, nikakav uticaj bilo koga. On nema neku zelju da igra za reprezentaciju, nikada je nije ni imao.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Ovo je vec cetvrti komentar na ovu temu i necu vise...naprosto me kao covjek razocarao, jer kada sam video prvi spisak Kokoskova...reko "vau" kakva reprezentacija...kakva sansa da nam opet uljepsaju godinu i da ih docekamo na balkonu kao sampione i reprezentacija koja u najbolja tri kosarkaska takmicenja na svjetu ima 3 mvp igraca i koja iz godine u godinu pokazuje da smo koljevka kosarkaske igre i rasadnik talenata donese poslije toliko godina olimpijsko zlato i potvrdi sve ovo o cemu sam pricao...mi citamo kako tri diletanta nece da igraju ovog ljeta, sto zbog nazovi umora, sto zbog pripreme za sledecu sezonu u NBA-u (u stvari velikog ugovora) !!! O cemu dalje da diskutujemo i pricamo...a da nekazemo da smo se kao narod totalno odrodili od samih sebe i izgubili svoj identitet i ljubav prema onome odakle si potekao i ono sto te kreiralo kao covjeka. Kolika je cijena i vrijednost da te prezire tvoj narod ili da ga ucinis srecnim ili u ovom slucaju tuznim i razocaranim...ja mislim da americki dolari to nemogu da kompezuju i da ovi mladici nikada nece dozivjeti slavu...jer samo si veliki kada te tvoj narod postuje i oda ti priznanje!!!
0

0211

pre gotovo 3 godine

Moje neko lično mišljenje je da tu veliki uticaj imaju braća. Nemam ništa protiv toga, familija je familija, krv nije voda i treba tako. Iskreno, nisam obraćao pažnju ko su, šta su ali sticajem okolnosti poznajem par osoba iz Sombora a i listao po guglu. Za braću, posebno starije, nemaju lepe reči (čak ni gugl), dan radnog staža, silne tetovaže nakon uspeha Nikole, ona agresija na utakmicama. Stariji je čak bio i hapšen (što u Srb što u US) . Povezivan sa mutnim likovima itd itd. Dok za Nikolu baš kao što ste mogli i sami da vidite, povučen, tih, pristojan i to je sve. Nešto što sam ja zapazio, malo mu dođe mutav i dušu dao za manipulisanje. Kada je on ovde, oni su tamo, "završavaju mu poslove", razvlače se i troše. To mene/nas i ne treba da zanima, ali me baš zanimalo jer je neko spomenuo ovde nešto vezano za istu tu braću kao jedan od razloga što on neće da igra. Kako vrše jak uticaj na njega, jer sumnjam da DN nedozvoljava MVPu da igra za svoju zemlju jer je on tamo sada Bog. Posebno što je tu Kokoškov, kao uticajna ličnost tamo i ako on enma tu moć da ga ubedi, onda nam ostaje da zovemo Vučića i da šalje Pinkov avion.
S

Sram vas bilo

pre gotovo 3 godine

Neka ga Novak pozove, pa da vidimo onda da li ce da odbije... Sta tek reci za Noleta, covek nema meses dana odmora da sastavi ali ce ici na Olimpijadu i ponosno nositi zastavu svoje voljene Srbije .A ovaj Jokic je imao sansu da nosi tu istu zastavu zajedno sa Novakom, ali ne, pare su vaznije od svega. A kad bude 60 u Srbiji nece puno pricati o MVP, ali da osvoji cak i srebro i protiv te NBA svi Srbi bi se secali. Ta ista NBA se boji Srbije pa mu brani da igra kao i onoj dvojici klinaca koji su lose poceli svoj odnos sa nama.Kad je Silver procitao najjaci sastav Srbije *vno mu se smrzlo.To je to. NAPRED MOMCI vi koji ste se odazvali, vi ste za nas vec zlatni. Za Srbijuuu, bre.
b

blvkbz

pre gotovo 3 godine

Браво за текст, све је речено.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Ono sto je postigao Novicki u nba je verovatno nedodirljivo za Jokica. Mozda ce postati legenda u Americi ali ce ovde brzo pasti u zaborav. Mada njega boli uvo za to. Lova je u pitanju a to je decku i njegovim savetnicima bitno. Mozda ce se nekad kajati zbog ovoga jer je lepo biti voljen i legenda u svojoj zemlji.
Z

Zmaj93

pre gotovo 3 godine

Evo gledam ove Italijane na ep kako pevaju himnu. Mislim da u njihovom mentalnom sklopu ni ne postoji opcija da se ne odazovu na poziv selektora. To je pravi patriotizam koji se granici sa fanatizmom. To je nesto sto se usadjuje svakodnevno od malena, dok kod nas si ucen kako treba gledati samo sebe i kako da zajebes drugog coveka i drzavu. Kao sto je neko napisao ranije u komentaru kao da se bojimo da kazemo da smo Srbi jer eto neko nebitan ce da nas gleda mrko zbog toga. Ili ides uzdignute glave kroz zivot zbog toga sto si i sta predstavljas ili si jadnik koji gleda da se dopadne drugima i da bude po njihovim "standardima''.
S

Sakrili ste sustinu

pre gotovo 3 godine

Нисте написали да су сви ови играчи се репрезентацијама прикључивали 2 недеље пред почетак првенства а ми терамо Јокића да месец дана истрчава деонице по Златибору пре него узме лопту у руке... Форсирано неку шупљу причу како смо не знам какав тим и да појединац није битан правећи се да је Јокић битан колико и Бирчевић.
Z

Zab ste

pre gotovo 3 godine

Marcu Gasolu svjetsku titulu 2019 godine.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Ajde u 100€ da Jokić nikad više neće da igra za reprezentaciju?
G

Gost jesam

pre gotovo 3 godine

A Dejan Bodiroga? O njemu ništa?!
D

Dzi

pre gotovo 3 godine

Gasol je tata.
G

Gost 8

pre gotovo 3 godine

Poziv u reprezentaciju = mobilizacija , odbijanje poziva = dezerterstvo .
o

opravdanja bez

pre gotovo 3 godine

Kao što je već neko napisao ovde... da je prošao u konferecijsko finale igrao bi minumum još 4 utakmice, a u eventualno nba finale još toliko. U Denveru mu sigurno ne bi rekli: "Znaš Nikola, umoran si! Tvoje telo treba da se odmori..." i slična sranja. Poenta je da ima sasvim dovoljno vremena da se odmori do OI ako se plasiramo na iste (u šta ne sumnjam) i da se kroz prvu fazu spremi (ne mora uopšte da igra) da odigra 3 utakmice - četvrtfinale, polufinale i meč za medalju (ako bi dotle došli). Dakle, oprvdanja bez! Ako Koškov ne uspe da ga nagovori, biće ovo velika mrlja u njegovoj karijeri!
P

Pun pogodak

pre gotovo 3 godine

Bravo za Mozzart i novinara, odličan tekst i na afirmativan način predstavljena suština Jokićeve odluke. Pa neka se zapita. Isto sam komentarisao i kod prethodnog otkaza, dečko nije lider i nema ono što imaju Bogdan, Vasa, Štimara, Krle, Teo itd. On je lider, ali samo franšize, jer ga tako usmeravaju. Igra Denvera je podređena njemu, što donosi rezultate i za individualno priznanje zaslužuje čestitke. Za odnos prema naciji, grbu, saigračima, baš i ne. Teo pametno ponavlja da će biti tu i narednih 10 godina, jer ne želi da podiže tenzije. Kokoškov je u pravu što želi da čuje lično od njega odgovor, a ne saopštenja na DM od Jokićevog PR tima. Do OI ima vremena za oporavak, verujem da bi i treninzi bili podređeni njegovom stanju i stilu igre, mogao bi da doprinese, ipak su takve igre korak da postaneš legenda. Njega zanima odmor, novi ugovor i ulazak u narednu nba sezonu. Iskreno, teško ga zamišljam na balkonu kako diže pehar pred narodom, da li bi kao takav flegman mogao da ostvari konekciju i da li ga to uopšte zanima. Nadam se da će ostali momci imati doček i doneti medalju, sve ih to motiviše. Imamo Novakov primer, učestvuje na svim relevantnim turnirima, ume da ispadne šmeker i zna koliko mnogo znače male stvari poput poklanjanja reketa, kačketa, da obraduje fanove. Pustite Jokića da igra i zarađuje, a ostalim momcima koji isto imaju naporne sezone da donesu medalju i ostanu zapamćeni kao legende. Sportski pozdrav.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Ali ljudi, covek, sportista koji nece da igra za svoju zemlju na olimpijskim igrama!?!?! Zdrav, prav, ugovor iz sna, sezona vrhunska, pitas se za sve u ekipi. I neces? Ok znaci nisi povredjen, nisi bez ugovora i nisi u problemu? Dovidjenja prijatno, sto se mene tices ni ti ni onda dva istetovirana buzdovana sa onim prstenjem na ruci ne morate nikada ni turisticki da dodjete u Srbiju. Sve najbolje.
Y

Yox

pre gotovo 3 godine

Ne razumem više zašto se priča na ovu temu ... NBA timovi NE PUŠTAJU SVOJE IGRAČE ! I tu je kraj svake priče...
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Као што не пустише Дончића, је л' да? Ено га на припремама са репрезентацијом Словеније. Осим ако Далас није иступио из НБА.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Sve pustise sem Jokica. I Doncicu isto zabranili.
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Ne znam čemu ovolika kuknjava i razočarenje. Svako ko prati Jojkića je znao da ovaj neće hteti da igra na OI. Neko je Paul a neko Nikola...
p

po zasluzi

pre gotovo 3 godine

Za mene je Jokic americki kosarkas srpskih korena. Prosto ne zanima ga rodna zemlja i njegov narod, i to je dokazao time sto ne zeli da igra za svoju reprezentaciju na najznacajnijem sportskom dogadjaju. Izgovor o neophodnom odmoru ne pije vodu, jer svi znamo da je u Denveru bilo planirano da odigra jos vise utakmica. Drago mi je zbog svega sto je uradio, ali bih ipak vise voleo da mu se ne posvecuje tolika paznja u medijima, jer je ne zasluzuje.
K

Karpe

pre gotovo 3 godine

bato mozda mu Ameri obecali da ce za njih da igra na OI 😂
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Klasična čobančina! Eto u dve reči... Hvala Bogu pa ni ne gledam taj prekovarski nigerski cirkus
N

Nole 1

pre gotovo 3 godine

Ko ne voli Pau Gasola?? Decko je Legenda!!
J

Jakaja

pre gotovo 3 godine

Gasol niti bilo ko drugi od ovih nije igrao 109 utakmica u 10 meseci! Kad vidim komentare našeg naroda tačno takav narod ne zaslužujete ni Jokića ni Đokovića, zaostali smo jako. Nije čudno što imamo jedan od najmanjih prosečnih iq u evropi.
P

Pa zašto

pre gotovo 3 godine

Pa Srbiji kad kažeš NE košarkaškoj reprezentaciji ti je isto kao u Brazilu da kažeš ne fudbalskoj reprezentaciji. Uvreda
K

Karpe

pre gotovo 3 godine

kao sportisti ...prvo treba da ti bude san da ides na olimpijadu...uzmes zlato...odslusas himnu drzeci se za srce. doneses medalju ispred skupstine i proslavis sa svojim narodom. usrecis celu Srbiju. i svi te gledaju kao boga. nemas taj san??? e moj Jokicu....sam sebe mrzim sto sam se budio svaku noc da te gledam i mrtav umoran isao ujutru na posao. razocarao si me kao Teodosic kad je izabrao Virtus pre Zvezde...a satro veliki Zvezdas....cccccc
B

Besramnici

pre gotovo 3 godine

Koje bre zlato? U čemu je Srbija uzela zlato? Poslednje zlato uzela SR Jugoslavija 2002. Deca pravljena te noći već su punoletna. Razni se od tada izredjali, a Srbija jednom prišla blizu i izgubila od Slovenije. Ej bre od Slovenije. I nije vas sramota da lažete sebe. Čime ste zaslužili da neko rizikuje povredu ili nešto gore za vas? Da troši vreme na vas? Da provede mesec dana u hotelskoj sobi u Tokiju jer je vama dunulo da treba da igra tamo za vas. Sutra biste ga ispljuvali za ovo ili ono. Pljuvali ste po njemu na svetskom kad ga je maltretirao onaj pajac. Nije lud da dozvoli sebi ponovo nešto slično.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Jeko bitna stvar u vezi sa ovom odlukom je sledeca. Postoje dve strane ovog njegovog odbijanja. Prvo, stavicu evo to kao prvu stavku, iako licno mislim da je to druga stvar, cinjenica je da je on odigrao 110 utakmica za 10 meseci, veliki je to umor, treba i njemu da se odmori telo, i sve sto ide uz to. Druga stvar, on pre svega treba da ima postovanje prema ovom narodu, ko zna koliko ljudi u ovoj Srbiji samo ostaje budno od 7-8 ujutru da bi gledalo utakmice Denvera(posto uglavnom igraju od 4), koliko ljudi voli da gleda njega i njegovu kosarku, koliko ostale stvari u zivotu(kao recimo, posao, ispiti..) trpi u zivotu da bi gledalo Jokica, a on glatko odbija da igra. Njegov otac prica kako postoji valjani razlog sto ne igra, pa Vasa je svesno iso na Svetsko prvenstvo pre 2 godine iako mu je majka bila bila pred smrt, cak je i umrla tokom trajanjeg istog i on je ostao sa reprezentacijom. Zato ce i da ima uvek respect od cele drzave! Isto to vazi za Bogdana( inace mog ljubimca), njegove suze posle EP nikad necu da zaboravim, pristup reprezentaciji i drzavnom timu i jos mnogo njih…Cinjenica je da Jokic ne vidi kao prioritet igranje za reprezentaciju i tako ce ostati do kraja njegove karijere.I da, ove price on ce da nosi nacionalni tim jos 10 godina, okacite macku o rep, isto se to pricalo i 2017., a od tad je vec proslo 4 godine. Nema nista od toga, mislim da je najbolje da se on izjasni da ne zeli da igra za Srbiju, i svi budu zadovoljni.
D

Domacin

pre gotovo 3 godine

Je l' vas on tera da gledate NBA?
W

Www

pre gotovo 3 godine

Bogdan Bogdanovic!!!
N

Nex

pre gotovo 3 godine

Jokica ne treba osudjivati. Jednostavno, decka reprezentacija uopste ne zanima. Ocigledno nema patriotski a ni sportski motiv da igra. Na silu je doso dva puta ali se i tad videlo da je sve to preko volje. On bi najradije kada mu ne bi bilo neprijatno rekao otvoreno svima da mu se ne igra i da ga ne zovu vise. Zato se izmotava preko saopstenja umesto da nazove Kokoskova direktno i da mu objasni. To mu jedino zameram. Reci brate otvoreno, boli me za vas, za reprezentaciju, za drzavu, narod i za medalje. Dosta sapunice, te ocu, necu, umoran sam, videcemo... Ne treba ga spominjati, niti izvestavati o njegovim nastupima u NBA. To ga nece puno zaboleti ali kad on vec ignorise nas mislim da je posteno da se i mi pravimo kao da on ne postoji.
С

СРПСКА

pre gotovo 3 godine

грк пеја-2/12, бокић-2/20
1

123456789

pre gotovo 3 godine

Peđa je sam izjavio da je 2003. odlučio da više ne igra za reprezentaciju zbog neprihvatljivog ponašanja tada prvog čoveka saveza i Hemofarma, Miodraga Babića. Na pretnje pomenutog Peđa je samo odgovorio da on nije jedan od njegovih zaposlenih kojima može da preti i uslovljava ih i završio priču. Nije u pitanju hir. Pozdrav
G

Gost0188

pre gotovo 3 godine

Uvek cu podrzavati Jokica kad igra klupsku kosarku, ali on mora biti svestan da moze da postane legenda nase kosarke samo ako igra za repku, jednog dana kada prestane da igra, Ameri ce ga zaboraviti za 2 dana, a mi cemo ga uvek gledati sa respektom ali bez neke.velike ljubavi ako nastavi ovako da radi. U svakom slucaju, koga nema, bez njega se moze i mora!
J

Jakaja

pre gotovo 3 godine

Kako da ne... Baš se prisećamo svih, pogotovo onih koji su izgubili karijeru i velike pare zbog povreda igrajući za reprezentaciju.
Č

Čikago

pre gotovo 3 godine

Niko od navedenih nije imao 109 utakmica koje je igrao na dva, dva i po dana u proseku. Nikola od 1. Avgusta nije propustio meč. A tu su i putovanja koja nisu baš prijatna iako svaki tom ima svoj avion. Potpuno je normalno da mu treba odmor i resetovanje. Takodje, svestan je da ne može tek tako da se pojavi na OI i da bi pre toga morao da odradi bar 7 do 10 dana treninga. Ako slučajno promeni odluku, morao bi da se pojavi između 13. i 16. jula. Pitanje je da li mu je dovoljno mesec dana odmora. Luka Dončić je zajedno sa "bablom" odigra 70 utakmica... Ogromna razlika
D

DekiSum

pre gotovo 3 godine

Teško mu da odigrao još 10 na olimpijadi koja je tek za 5,6 nedelja a da mu je Denver dogurao do Finala odigrao bi jos 15 Finale zapadne konferencije i finale NBA Nemoj da lupetamo bezveze. Ja, amater bez doktora i slično bi se oporavio do tad a ne on.
H

Hm

pre gotovo 3 godine

A na Olimpijskim igrama ove godine max 6 utakmica ako se dodje do finala, i to 3 u grupi gde prolaze 3/4 ekipe, znaci bukvalno bi morali da izgubimo sve 3 utakmice da bi ispali. Posle cetvrtfinale, polufinale i finale + manje minuta igra se na 10.
P

Pizarro

pre gotovo 3 godine

Kad hoćeš nađeš način, kad nećeš nađeš izgovor. Ja bih samo dodao I Horhea Garbahosu koji je raskinuo ugovor sa Torontom da bi igrao za reprezentaciju (Evrobasket 2007 čini mi se)i ne sećam se da se posle toga raspao od umora ili crkao od gladi. Što samo potvrđuje da je sve voljni momenat.
V

Vukgost

pre gotovo 3 godine

I nema previse okupljanha sada. Prvenstva su sada na svake 2 godine a nije realno da igra neke kvalifikacije. Tako da, jos 3 prilike maksimum
K

Kull

pre gotovo 3 godine

Pusti Srbi
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ljudi, stavite se na Jokićevo mesto. Imaš sezonu skoro pa kao iz snova, postao si MVP NBA lige. Čeka te najveći ugovor u istoriji košarke koji će da obezbedi ne tebe i tvoju decu, već i tvoje čukununuke. I sad treba da rizikuje povredu? Naravno da neće. Ne opravdavam ga, mislim da svako svaki put treba da se odazove, ali ga razumem. Neću ga razumeti ako sledeći put ne bude došao, jer će tad da bude potpisan ugovor, on obezbeđen, sve će biti sređeno. Sad mogu da mu oprostim.
e

esex

pre gotovo 3 godine

sta lupetas pa do sada je obezbedio i unuke cukun unuka..pa i da se povredi njemu je plata zagarantovana,a i oporavio bi se,sigurno ne bi popio otkaz u denveru.
R

Radovan Damjanovic

pre gotovo 3 godine

Povreda je nepredvidiv faktor i moze da se dogodi i u toku NBA sezone ili u Denveru dok ruca supu. Ako bismo isli tom logikom, ne bi smeo ni trebao da izlazi iz njihove dvorane do kuce. To jednostavno nije opravdanje. Preispitujuci ovo sto si napisao da sam na njegovom mestu.. razmisljam i ne mogu da smislim dovoljno dobar izgovor koji bih saopstio. Nepobediva cinjenica jeste da ce im kad omatore i kad im kinta nece znaciti nista shvatiti da su trebali da stisnu mu.a, a ne novcanik.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@esex - pa plata mu je zagarantnovana, samo što sad prima x dolara, a sa novim ugovorm će primati, lupam, 6x dolara. Tako da ima velike razlike. @Radovan - jeste to tačno, ali ako mu oni kažu da ne ide a on ode i povredi se, onda je on kriv i mogu da mu ne daju novi ugovor, ili da mu smanje visinu ugovora. A ako se povredi na treningu nije, jer je poslušao klub.
P

Para nikad dosta

pre gotovo 3 godine

A sa 150 miliona koje ima trenutno nije obezbedio
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Иначе до сада није обезбедио праунуке? Јадни они, имаће само по авион и брод без новог уговора, а овако ће имати 6 авиона 9 бродова и спејс шатл и то ће им баш побољшати квалитет живота.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Ponovo 951357 pokazuje da se uopšte ne razume u bilo koji sport i da lupeta.čak i njegovi moraju da ga ispravljaju.Čuj Jokić mora da obezbedi čukununuke šta priča lik strašno.Čovek obezbedio već i svoje i braćine čukunčukun unuke sa njihovim unucima
R

Rasko Katic Lasko

pre gotovo 3 godine

Nisam znao ovo za Dragica i Bojana Bogdanovica. Svaka cast. A za Skolu i Borisa, mogu samo reci: Kapa dole!!!
L

Legende

pre gotovo 3 godine

Prisetite se koliko je puta Pedja Stojakovic propustao reprezentativne obaveze, pa ga opet svi volimo i cenimo i doneo nam je mnogo radosti. Zasto uvek zurimo sa osudama ovako... Jokic je mlad, odlican igrac i sigurno cemo sa njim
n

niszvezda

pre gotovo 3 godine

Peđa Stojaković je doneo dva zlata Srbiji (EP 2001. i SP 2002.) ...i posle tih uspeha niko ništa ne bi trebalo da mu zameri... Bitna stvar je i to da je 2003. krenuo raspad u KS ( DV selektor ) tako da nije ni čudno što se nije pronašao u toj priči...
L

Legende

pre gotovo 3 godine

Samo kazem da je i on bio pljuvan svaki put kad je odjavio reprezentaciju, iako kao sto i sam kazes ne treba nista da mu se zamera. Jokic je do sada osvojio srebro na OI 2016 i ako Bog da osvojice jos nekoliko medalja u buducnosti. Sto se raspada naseg saveza tice, ako neko gleda samo sa negativne strane kao sto vecina to ovde radi onda moze da se kaze i da ne nastupas za savez nego za Srbiju, ali ajde sad...
n

niszvezda

pre gotovo 3 godine

Vidiš, Peđu Stojakovića nije boleo K. za reprezentaciju (čak je i 99. išao povređen na EP) nego je neke ljude boleo K. za Peđu Stojakovića, kao i za ostale iole bitne košarkaše... Baš zato smo u periodu 2003-2011. bili na margini i svetske i evropske košarke...
L

Legende

pre gotovo 3 godine

Pa vidis ja i dalje ne mislim da Jokica ne zanima reprezentacija. Propustio je 2 okupljanja. Prvi put kada je odluceno da treba da radi na sebi. Sto se ispostavilo kao pravilno, jer je od zamene za Farida dosao do NBA MVP titule. I sada kada je posle nerealne sezone, sigurno doslo do velikog emotivnog i fizickog praznjenja. Iskreno mislim da je moguce i da promeni odluku, do OI kad malo odmori...
G

GETAFIX

pre gotovo 3 godine

Stojaković je bio i svetski i evropski prvak. A ako ti je bitna i NBA i tu ima prsten. Jokić osim individualnog trofeja (svaka čast) nema ništa. Nula. Duplo golo. Znači, što se tiče reprenzetacije ta dva igrača su neuporediva. Obaška što je i to malo što je Jokić igrao za reprenzetaciju bilo baš bledunjavo. Čovek jednostavno nije vredan pažnje. Ima je dovoljno u Americi.
W

Www

pre gotovo 3 godine

Legende da i kada odmori da kaze e ocu da igram i onda ostavis nekog kuci koji je od pocetka tu zbog babe koja se predomislja..
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Najbolji trojkas na all staru dva puta ako se ne varam...nemoj ti pedju da mesas, kad ovaj bude imao zlato na svetskom i evropskom kao pedja onda mogu u istu recenicu, pusti ti sto je mvp nba.
L

Legende

pre gotovo 3 godine

Ova diskusija je otisla u pogresnom pravcu. Moja poenta je bila da smo kao narod takvi da nam je sve ili belo ili najcrnje moguce. I uprkos svim Pedjinim dostignucima i njega su pojedinci pljuvali i odricali ga se zbog odbijanja reprezentacije u tom periodu. Sada je proslo vreme, rane zarasle pa onda mozemo da zakljucimo koliko je veliki bio. Dobro se secam raznoraznih izjava i komentara u javnosti vezanih za njegovo ne igranje. Ne treba niko da mi objasnjava ko je bio Pedja i ko je Jokic, samo kazem da su reakcije skoro iste. A ovakve slicne reakciju su bile i na Djokovicev pad forme od pre nekoliko godina...
S

Sale.

pre gotovo 3 godine

Zato Jokic neće nikad biti kao Divac, Danilovic, Paspalj, Djordjevic... Nikada! Džaba što je preko bare najbolji, kad mu se karijera završi i ako se U Srbiju vrati, ljudi će ga pamtiti po nastupima u reprezentaciju. Nikoga ku.ac neće boleti što je u NBA bio najbolji. Ako to dečko na vreme ne shvati, nema od njega ništa! Ovako, još manje će ga ljudi pratiti u Srbiji, a to će se videti sledeće NBA sezone. Da shvatimo da zaista nema vremena za odmor, ali Olimpijada počinje za mesec dana i više. Pa mislim stvarno bre... Ovamo, gura se da odigra svaku tekmu za Denver, ali repka je zadnja rupa. Ne osuđujte Pokua, on tek treba da se dokazuje i izgrađuje. Njemu je rano za repku!
H

Hm

pre gotovo 3 godine

A zasto bi se vracao u Srbiju?
P

Paćko

pre gotovo 3 godine

Gotovo, propade što ga ti i ostatak ekipe IQ veličine cipela nećete poštovati. Vidi se po njemu da mu je silno stalo do mišljenja polupismenog polusveta, koji veliča svakakve ljudske taloge i zove ih košarkaškim legendama.
P

Precizna Dijagnoza

pre gotovo 3 godine

Danima nas ovdje bombarduju tekstovima i komentarima tipa "važno da se ON odmori jer nam je potreban za olimpijadu". Svako ko bar malo prati sport, između redova je mogao pročitati da od te ljubavi neće biti ništa. Dovoljno je bilo odgledati posljednju emisiju na RTS o njemu, gdje stalno govori o "jugoslovenskoj školi košarke", "ljudima sa ovih prostora" i slične floskule, koje naši koriste kada daju izjave za medije iz okruženja, kao da se stide onog što jesu?! E pa to se ne uči, taj osjećaj pripadnosti svojoj zemlji imaš ili nemaš?! Obrazloženja, tipa umor i broj utakmica neću ni da komentarišem jer šta bi tek bilo da igra za neku ozbiljnu ekipu, koja se bori za visok plasman u ligi. Mislim da je krajnje vrijeme da se počnemo baviti momcima koji bez pogovora prihvataju poziv jer im svi to brzo zaborave kada počnu utakmice. Nakon poraza, oni su nam jedini krivci, dok ove druge, niko više i ne pominje! Puno sreće našim košarkašima jer oni koji su sad tu, oni su za nas najbolji!
L

Lepi B

pre gotovo 3 godine

Nema tu puno price,da voli svoju zemlju igrao bi.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Баш тако, кратко и јасно! Да је ту ћелави препот да га меће на четворку и да му задатак додавача светој крави, па да га човек и разуме, али Кокошков, озбиљан мозак, плус још прекаљена НБА кајла. Све му се нацртало, ал џаба, једноставно нема чуку и то је то!
Д

Домаћин

pre gotovo 3 godine

Мислим да у целој причи најмање треба кривити Јокића,јер верујем да је он можда и желео да игра,али су му ту онда вероватно агент, клуб,, породица (мање вероватно него друга два) да не треба да игра због уговора или чега већ не.Ја искрено више не знам како да реагујем не желим да вређам дечка,јер се види колико је добар дечко,али сам разочаран,баш разочаран.Једноствано мислим да се апсолутно нико у целој Србији не би наљутио,ма ни помислио да се наљути да човек каже повређен сам,и онда нормално разумеш, али на овај начин?Да ти кажеш преуморан сам?Друже има човек скоро месец дана одмора,нико њему не би ни тражио да игра квалификације,него кад дође олимпијада и то би било колико 10 текми макс,и шта он ће умрети ако одигра тих 10 утакмица.А гарантујем вам свима да ће Богдан било сад прошао или испао са атлантом играти за Србију,видећете(ово каже доживотни циган).Као неко ко и сад игра мање више професионалан фудбал,па да ме прозове репрезентација па отишао бих и играо без обе ноге ако треба,али то сам само ја.
P

Podgoricanin89

pre gotovo 3 godine

Nije Nikola balavac da mu pricaju sta treba a sta ne treba... Moze sam da donosi odluke! Do olimpijskih igara ima jos dosta, mogao je da dodje poslednji dan priprema ako oce da odmori. Ovako je samo gorak ukus ostao.
Z

Zoc Cacanski

pre gotovo 3 godine

Niko ga u ovom tekstu ne krivi. Ljudi su samo do detalja izneli sve cinjenice. Na nama citaocima je da izvucemo zakljucak ako imamo mozga. U zemlji pokvarenih tabloida i Zoka5, ovo je novinarstvo prve klase
D

DekiSum

pre gotovo 3 godine

Slažem se sa svim stvarima skoro ali sto treba da se plaši kluba ili njih da posluša? Ako nije dosad uzeo dovoljno para ili ako ga ne vrate kad mu istekne ugovor ima još 29 timova u NBA ligi koji jedva čekaju da ga uzmu, i to za maks ugovor. A posle ovog trenutnog ugovora imace preko 150 miliona dolara, neće ostati gladan…
V

Volimsvojuzemljuviseodamerike

pre gotovo 3 godine

Za Jokića kao igrača svaka čast, dok Jokića kao čoveka ne bih voleo u svom okruženju.
P

Perakan

pre gotovo 3 godine

Jel Gjokaj igra za srbiju, igra ali svako trece takmicenje. Sto tu ne kazete nista?
S

Stara kuka

pre gotovo 3 godine

Novak je bio na svakoj Olimpijadi,a u tenisu je specificna situacija.Sem GS ostalo je manje bitno,pa cak i mastersi.
n

noleeeee

pre gotovo 3 godine

o cemu ti? Svaku olimpijadu igrao, a sto se tice atp turnira zadnje dvije godine od kada se igra novi sistem igrao je svaki mec i svaki dobio. A ranije bas je trebao posle osvojenog US Opena da dodje da igra protiv Indije ili tako nekih protivnika.
P

Perakan

pre gotovo 3 godine

Cim nema para ne igra, toliko o ljubavi prema ovoj zemlji. Sipac najobicniji a vi po sendvic uzmite
D

DekiSum

pre gotovo 3 godine

Treba da se oporavi kaže a da su stigli do Finala čovek bi odigrao još 15 utakmica za Denver. A sad mu je teško da odigrao 4,5 protiv duplo slabijih protivnika. Ma daj bre
R

Radem

pre gotovo 3 godine

Aj sve to, al lik trazio pri kraju sezone da ga trener drzi u ekipi nije hteo da odmara. Tad imao snage, a sad nema.
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

ovaj tekst treba poslati ovoj trojici jajara da procitaju bravo redakcijo!!!
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Mislim da tu ulogu igra i drzava za koju se igra, ipak su Nemacka Spanija Argentina ozbiljniji faktori u svetu, igranje za Srbiju se svelo na neku milostinju prema navijacima da i mi imamo cemu da se radujemo. Tezina poziva Srbije je postala manja, i to je nesto sto plasi, Poku i Alen su mnogo veci problem od Jokica i Kalinica
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Razlika je utoliko sto je Srbija istorijski Kosarkaski gigant i dzin za nabrojane svaka cast Spancima oni su nam za petama...Poku i Smail po meni nisu neko iznenadjenje iz prostog razloga sto oni nebi imali nikakvu ulogu sem mahali peskirima negde po nekom defaultu se prva godina preskace jer se spremaju tamo...
F

FM

pre gotovo 3 godine

I neko ce sad da kaze da je sport isti bio pre 15 godina kad su oni bili u Jokicevim godinama? Kosarka pre 15 godina i danas su dva razlicita sveta. Ne moze se nista porediti sa necim pre 15 godina, jer svet se toliko promenio da uopste ne postoje dodirne tacke. Gasol sa 40 godina doprinese isto koliko bi i ja mogao, doduse ne igramo istu poziciju ali bi nam ucinak bio isti.
B

Birca boys

pre gotovo 3 godine

Nemas pojma. Pazljivo procitaj tekst i videces ko su legende a ko je izdajnik
A

Ajde???

pre gotovo 3 godine

Da kosarka od pre 15-20 godina je bila teza.A ti pojma nemas.Sada imaju sve moguce doktore.Oporave te za 7 dana.Nesto sto je pre 15 godina trebalo za mesec dana.Nemas pojma.