Komentari na vest

Revija zabave, trojki i zakucavanja: Kari brojao do 50, Jokić umalo do tripl-dabla (VIDEO)

Pakal

pre oko 2 godine

Kome treba ovakav All Star meč...
B

Box

pre oko 2 godine

Uskoro Ol Star mec Amerika protivu ostatka sveta.
g

gunners

pre oko 2 godine

Koji besmisao…zar ne bi bilo bolje kada bi najbolji igraci istoka i zapada zaista odmerili snage i igrali takmicarski. Verujem da bi svi mnogo vise uzivali u tome nego u gledanju ovog “treninga”.
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Meni se ne sviđa u šta se pretvorila NBA košarkaška, da nije Evrope ovaj sport bi izgubio smisao.
N

Nije nego

pre oko 2 godine

U ovoj utakmici bi svako ko baš nije operisan od košarke mogao biti MVP, kad bi ga pustili da igra 36-37 minuta i "uzeo" 30+ šuteva.
F

Fejkir

pre oko 2 godine

Mogu priznat da mi se svida ovaj format, ima dobrih zakucavanja, playeva i nerealni curry, a onda u zadnjoj cetvrtini ozbiljan basket. Cisto solidno, i jos u znaku kobea sve. I da MJ/LBJ zagrljaj pao danas.
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Nerealni Kari???????? Da li si ozbiljan? U takmicarskim mecevima ima sut za tri ispod 30% u zadnih dva mjeseca, cini mi se da ni 30% dosegnuo nije. Sutne 50 puta za tri, kao na zagrevanju. Pa Pedja Stojakovic je na teeningu imao preko 70 pogodjenih suteva u zugu, ovo je jos i lose. Nerealni Kari, nije nego.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Cirkus u najbukvalnijem smislu. Skacu, pevaju, prevrcu se, krevelje...Na Jokicevom govoru tela se videlo da je vise voleo da je dobio 2 dana odmora umesto sto je na parketu..
D

Darko55

pre oko 2 godine

All Star je revijalna manifesacia i slavlje kosarke kao takve. Ne zove se dzabe All Star vikend u kome je zabava na prvom mestu. Sta stalno kmecite kad se nikad i nije igrala ozbiljna odbrana u ovakvim mecevima? Odigra se malo jace u posednjoj cetvrtini i to je to. Ozbiljna kosarka se igra u playoffu.
1

123456789V

pre oko 2 godine

Na All Star utakmici se i te kako igrala ozbiljna odbrana. Da ste pratili NBA bar MJ-ovih poslednjih nekoliko sezona (pod MJ podrazumevam samo Čikago, ostalo je u kategoriji treba znati kada stati) znali bi da je tako. Ni sa ozbiljnim odbranama nije manjkalo zabave jer su igrači pokušavali da izvedu ono što inače nije njihov zadatak na utakmicama. Nije preterano zabavno gledati Karija kako sipa trojke kao što radi cele sezone/karijere ili Moranta kako se kači o obruč. Zabavnije bi bilo da Stef pokuša da atraktivno zakuca, a Morant da pogodi sa 10-ak metara. Da Jokić zatrese tablu, a da Embid pokuša neko dodavanje ala Jokić i tako dalje.
i

ivke3

pre oko 2 godine

17trojiki ne zna se koja je lepsa.
m

maaaaa

pre oko 2 godine

najbolje su mu ove u zadnjoj cetvrtini kad se iale igrala odbrana hahahah cek pa tad mu je bas stao sut za tri hahah