Komentari na vest

Rezultat koji ne odgovara večitima: Žalgiris rutinski protiv Asvela

s

slavuj

pre oko 1 godinu

Partizan je dobio Litvance oba puta , a Zvezda izgubila i ima lošiji skor sa njima, tako da njihovi rezultati više štete Zvezdi a ne Partizanu. Oba italijanska kluba su ispred Zvezde, Armani ima i utakmicu manje i u odličnoj je formi, a ima i dobru ekipu i mogu se kladiti da će dobaciti do 8 mjesta. Što ne odgovara Zvezdi jer imaju bolji skor od njih , a i od Partizana.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Realnost je da je Partizan jos uvek jako daleko od top 8 plus Partizan ima mnogo tezak raspored tako da samo polako.
H

Hmm

pre oko 1 godinu

Rezultat koji najmanje odgovara partizaiu,jer Zvezdi nista ne zavisi od nje,jedino ako dobiju sve do kraja,a partizaiu sad krecu najteze utakmice do kraja dok ostali koji ih prate imaju mnogo laksi raspored.
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Buraz, boli nas za Zalgiris, nama su Baskonija ( samo zato sto su Spanci) i Makabi briga... Dobijamo Milano veceras i Pao kuci, i mislis da Barsa nece da padne u areni i tolko? Jurimo 6 mesto minimum, a mozda i 5 to.
H

Hmm

pre oko 1 godinu

Da bre prvo mesto jurite,na poraz ste od devetog mesta,ako sad izgubite velike su sanse da ne prodjete dalje jer do kraja igrate sa Realom,Barsom,Oly,Monakom,Efesom i realno je samo da dobijete Pao kod kuce. A velike su mogucnosti i sa 17-17 da ne prodjete dalje.
d

dcsevgrtbrftbfr

pre oko 1 godinu

Pa i treba da ode a pa KKp ispadne kada su cinkali i sredili da Polonara ode u Zalgiris jer je Zvezda bila kaznjena.
g

gosti iz Nisa

pre oko 1 godinu

Jao da dobijemo ovaj Milano veceras, tu smo na poluvremenu u igri, da ih otkinemo u drugom i da crknes od muke