Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Ristić predstavljen kao novi igrač Avtodora

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.01.21. | 17:23

Kao što je Mozzart Sport najavio, srpski centar nastupaće za tim iz Saratova

Kao što je to Mozzart Sport najavio, Dušan Ristić novi je košarkaš Avtodora iz Saratova. To je ruski tim potvrdio na zvaničnom sajtu uz dobrodošlicu Dušanu na srpskom jeziku, na ćirilici.

To znači da će Ristić igrati ponovo u VTB ligi, a znamo da je već sa uspehom nastupao u Astani. Sve strane su iskazale zadovoljstvo zbog ove saradnje.

Izabrane vesti

"Veoma sam srećan što sam potpisao ugovor sa Avtodorom i što ću igrati VTB ligu. Ove godine Saratov ima dobar tim, došao je do mnogo pobeda. Posle odličnog razgovora sa trenerom, ne mogu da dočekam da dođem u Saratov, da odem da treniram sa saigračima i pomognem timu da ispuni ciljeve", rekao je Dušan Ristić.

I predsednik kluba, Vladimir Rodionov, iskazao je zadovoljstvo potezom dovođenja Ristića.

"Drago nam je što smo u ovom momentu kada je manjak igrača na tržištu, uspeli da dovedemo nekog kao što je Dušan Ristić. Srpski centar se dokazao u Astani, bio je jedan od najkorisnijih igrača VTBlige. Nadamo se da će i u našem klubu Ristić da se pokaže u istom svetlu", rekao je Rodionov.

Saratov ima velike ambicije i juri plasman u plej-of VTB lige. Ristić je potpisao sa Avtodorom ugovor do kraja sezone, ističe se na sajtu kluba.


tagovi

Dušan RistićVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara