Roko Leni Ukić se vraća u Split posle 15 godina

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.06.20. | 17:06

Kontakt uspostavljen

Hrvatski plejmeker, Roko Leni Ukić, mogao bi da se vrati u ABA ligu sledeće sezone.

Iskusni košarkaš je potvrdio da interesovanje postoji, ali da sama realizacija neće proći tek tako lako. Ukić je prvi pik novog ABA ligaša, Splita, koji želi da napravi ekipu sposobnu da izbori opstanak u regionalnom takmičenju.

Izabrane vesti

“Istina je, ljudi iz Splita su me zvali. Oni imaju želju da me vrate na Gripe. U ovom trenutku nemam šta pametno da kažem. Ja sam igrač koji ima ugovor u Antibu, dakle, nisam slobodan. S druge strane, Split je klub sa posebnim mestom u mom srcu. Cela ideja vezana je sa ulaskom Splita u ABA ligu. Priznajem, ideja je sama po sebi zanimljiva, ali mene još ne približava Gripama. Neću ja zbog toga da forsiram raskid ugovora s Antibom, ali ako se pojavi situacija da postanem slobodan, onda može da se dogodi. Čak i tada, važno je reći, kriterijum mog dolaska u Split nije novac. Da podvučem, prelazni rok je aktivan, tržište je živo, možda će se u mom slučaju ukazati treća opcija, izjavio je Ukić za Jutarnji list.

Prošlo je punih 15 godina od kada je Ukić odigrao poslednji meč u dresu Splita, a u međuvremenu je nastupao za Tau Keramiku, Barselonu, Lotomatiku, Toronto, Milvoki, Fenerbahče, Panatinaikos, Cedevitu, Vareze, Kantu, AEK, Lavaloa i Antib u koji je stigao poslednjeg dana jula 2019. godine.


tagovi

Roko Leni Ukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara