Vladan Radonjić (©MN press)
Vladan Radonjić (©MN press)

Sa Filipovskim stigao i šampionski trener Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.11.20. | 11:42

U Humsku se vratio stručnjak koji je u prethodna dva mandata fizički pripremio crno-bele na putu do osam trofeja i fajnal fora

Sa informacijom da je Sašo Filipovski novi trener, Partizan je saopštio i da će nova lica u stručnom štabu biti asistent Boban Mitev (48) i kondicioni trener Vladan Radonjić (41).

I dok je iskusni makedonski stručnjak koji je Filipovskom asistirao u Turovu, Lokomotivi, Banvitu i Monaku, debitant u Humskoj, Radonjić se zapravo vratio "kući".

Izabrane vesti

Radonjiću, jednom od najcenjenijih stručnjaka za fizičku pripremu igrača, ovo će biti treći mandat u Partizanu.

Tokom prvog (2008-2010), Partizan je, sa Duškom Vujoševićem na klupi glavnog trenera, osvojio dve triple krune (ABA liga, Superliga KLS i Kup radivoja Koraća) i plasirao se na Fajnal for Evrolige u Parizu.

Posle nepune godine u CSKA, gde je prvi put sarađivao sa Filipovskim koji je bio pomoćni trener Vujoševiću, Radonjić se vratio u Humsku u leto 2011. U nadolazećoj sezoni (2011-2012), crno-beli su pod komandom glavnog trenera Vlade Jovanovića osvojili duplu krunu (Superliga KLS, Kup radivoja Koraća). 

Uz kondicionog trenera, Radonjić koji je docent na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, gradi i uspešnu akademsku karijeru.

Pošto je 2002. diplomirao je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, šest godina kasnije je magistrirao, da bi doktorirao 2013. godine.


tagovi

KK PartizanSašo Filipovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara