Komentari na vest

Sada je trenutak da navijači Partizana budu kao Željko Obradović

S

Suma

pre oko 1 godinu

Bez ubacivanja predmete u teren i bez ulaska u isti. Bukom, navijanjem i besom koji imamo u sebi, zajedno sa igračima ih uništiti košarkaški. Da nikada ne zaborave dolazak i meč. Što i neće siguran sam. Jednostavno napraviti atmosferu da se jedva čekaju da idu kući. Nisu zaslužili poštovanje. Ali sve u granici da nemaju šansu da isceniraju opet neko sranje u svoju korist. Neka bude ovog puta sve na njihovu štetu. Da im se gaće kukavički tresu. A mi da idemo dalje što i zaslužuju momci u svakom pogledu košarkaško i ljudskom. Pa onda Bože Pomozi
A

Aleksakg

pre oko 1 godinu

Na vesti o KK Partizan od prvih 15 komentara svih 15 su od navijača nekog drugog kluba...i posle se pitaju zašto ima ovoliko tekstova o nama 🤣. Hvala vam što pratite vesti o instituciji evropske košarke.
H

Host

pre oko 1 godinu

Citam komentare, 90% cigana komentarise vest. Koliko vas boli Željko, koliko vas boli sto smo drugaciji od vas.. Hvala ti Boze sto navijam za Partizan!
_

_001632.8f7a880fcaaf4b2a8bc215b91e777b25.1005

pre oko 1 godinu

Naravno da ste drugaciji od nas, jer pratitete uspehe svojih pulena gde ste najbolji, sad odjednom niko od vas ne orati fudbal a svi ste se pre neku godinu kleli u clea
a

ahahah

pre oko 1 godinu

Fudbal se prati uvek i svuda!!! A vi gani bolje da cutite, zadnja dva derbija ste zive glave izvlacili, ni sami ne znate kako ste ostali neporazeni!
M

Mandrda

pre oko 1 godinu

Folirant. Spusta loptu kada vodi 2:0 a da gubi bila bi druga prica. Dok je on navodno spustao loptu na relaciji Partizan-Zvezda,istovremeno su tuzakali Zvezdu.
g

gajs

pre oko 1 godinu

Volio bih ako je napredna statistika zaista napredna da se vidi koji klub u ovoj sezoni ima ubjedljivo naj više padova igrača na parket i naj više trzanja i neartikulisanih pokreta poslije kontakata.Naravno ta ekipa ima vrv naj više izvedenih slobodnih bacanja.Režija je uspješna jedino se neko veče malo otela kontroli.
S

Savet

pre oko 1 godinu

Ne zalost mi ne razumeo i ne prihvatamo, ne shvatamo, da kada bi ignorisali igrace reala da bi to imalo najveci psiholoski efekat. Jer oni dolaze naostreni, spremni za svadju, za incidente, pripremaju se samo za to, jer to im je jedina sansa. Kada bi samo bodrili nase uz pritisak na sudije, a da ignorisemo real, oni bi se pogubili, jer to ne ocekuju, ne bi znali da se ponasaju, bili bi sokirani i ispali bi.
G

Gostovanje na vrelom terenu

pre oko 1 godinu

Oni vec jesu kao Zeljko. Doduse, kao ona strana Zeljka koja se ne potencira u medijima
J

Junker

pre oko 1 godinu

Tacno to. Foliranti na kvadrat.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Jeste Real veliki i bogat klub,jeste da ima veliki uticaj na Evroligu ali kad Željko Obradović stane ispred svojih igrača i to je velika stvar.Tada se i naš Partizan oseća moćno i bude deo Evropskog vrha.Ovim kaznama jesmo oštećeni,jesu one nepravedne ali ne u tome što su kažnjeni naši igrači jer su oni i zaslužili takve kazne,nego zato što igrači Reala nisu kažnjeni adekvatno.Pre svega Jabusele sa mnogo većom kaznom a onda i Ljulj koji nije dobio ni jednu utakmicu a trebao je barem 2-3.Biće sada teško ali ne i nemoguće.Pre svega Papapetru,Madar i Anđušić moraju da pokažu više nego do sada a bilo bi dobro da mali Trifa i Tristan daju neki doprinos u igri.
B

Bida

pre oko 1 godinu

Docekace spanske cccccc hell south to i oni znajuuuu
R

Repac Plandiste

pre oko 1 godinu

Oni i jesu kao Zelimir. Jedino sto su sirovi i naivni a ovaj namazan level njegovog patrona i mecene. Ja ne mogu da verujem sta pisete. Zelimir podnosi poraze jednako sportski kao i ovaj lazni kraljevski klub. Ako cemo po pravdi ovaj Realov trener Mateo jeste da nista ne zna ali je veliki gospodin. Ja od njega nisam cuo da trazi opravdanje i krivi igrace kao sto neki nakon poraza rade, a jos manje da baca drvlje i kamenje na ove nesretne sudije iako nije da nije imao razloga. Sa ovim su se složili..
9

999

pre oko 1 godinu

Za ljude koji se ne loze na play off kosarke, stvarno ste puno obavijesteni😁 Cak i o izjavama Zeljka, izjavama trenera Reala, zalbi na sudije i sve ostalo.. Pratite, pratite, a boli vas😂 Evo ovaj neki vas stalno potencira da je fudbal najpopularniji sport, idite tamo i pisite spisak zelja i pojacanja, vidite hoce li doci Izraelac, zasto ste toliko optereceni sportom koji se prati kako vi kazete u 5-6 drzava u citavoj Evropi?😂
R

Repac Plandiste

pre oko 1 godinu

Kosarku pratim jednako kao i fudbal. Navijam za Zvezdu ali uzivam u pracenju cetvrtfinala Evrolige i imam privilegiju da budem posve objektivan. Nemam problem da kazem da su igraci Reala bili jako frustrirani i da nisu mogli sportski podneti poraz ali je i istina da se Cus poneo gospodski. Sa ovim su se složili...
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

mo,da ali kada zeljko obradovic izadje i kaze da je ovo sramota.
g

gost123

pre oko 1 godinu

Previše bi bilo, 20k licemera, puno bre.
B

Bok

pre oko 1 godinu

Nisam siguran da će se četvrta utakmica koja je bez ove trojice gotovo sigurna, igrati sa publikom, koja će ukoliko se situacija ne bude dobro odvijala, sigurno htjeti da "ispravi", smješnu odluku nazovi komisije u vezi kazni. Nikom nije jasno zašto Ljulj nije kažnjen i šta bi sa onom namjernom ličnom, koja je brutalna, a koju je pojela maca. Musa jeste dobio male batine, ali nije da ih nije tražio jer onako se ne zaleće igrač koji želi nekom dobro, tako da je i on prošao bez kazne. Da je bilo obrnuto, bilo bi 3-0 za njih i ćao. Šteta, jer smo ovom pobjedom bili istakli ozbiljnu kandidaturu, za osvajanje EL, ako se zna da ekipa igra sve bolje i da Obradović, ne igra F4, on ga osvaja. Ovako, podigli smo nokautiranog boksera, da li mu vode i ukazali pomoć, a sada u novu rundu ulazimo bez jedne ruke.
b

bakyyyyy

pre oko 1 godinu

da da to je nas Zelimir, uzme naostri igrace da naprave sran*e pa kad dodje do istog poziva na fer i korektno navijanje, kao i njegovo preuzimanje odgovornosti pa svali sve na igrace hahahaha
A

Aleksej_1992

pre oko 1 godinu

Volim Zoca kao familuju ali ove u sredu treba docekati tako da jedva pozele kraj utakmice i sto brzi povratak nazad za Madrid. Sramota je sta su iscenirali tamo. Sto vise razmisljam o svemu sve mi se vise cini da je to planski bilo uradjeno. Ja ne bih kalkulisao da izgubim prvo kako bi KP7 igrao na final four-u... treba zgaziti ove i omoguciti nasem kapitenu da podigne pehar u finalu. Mnogoooooooo mi je zao sto KP7 nece igrati u sredu, kakav igrac!!!!
m

mord

pre oko 1 godinu

Prvo, u utorak. Drugo, šta misliš da im se radi? Pa navijači mogu da pevaju i zvižde, to inače rade, ne pali ovde masu pričajući budalaštine.
o

opop

pre oko 1 godinu

a zasto igraci ne mogu da budu ponasanjem kao zeljko obradovic…i ko njima dozvoljava da se tako ponasaju…🧐
C

Crno beli svet

pre oko 1 godinu

Svi smo mi Željko Obradović.....
G

Gola Istina

pre oko 1 godinu

Govori u svoje ime