Komentari na vest

Šakotina lekcija Mesini i šampionu Italije, potop Virtusa u poslednjoj četvrtini protiv Brindizija

Муне

pre preko 1 godinu

Шале стари вук. Ако треба опстанак да се обезбеди Шпанија, Грчка и Италија синуран и добар тренер.
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Dragan Šakota genije. Kako je doveo u red ovaj tim. Pušta dete 2003. protiv Armanija Dioufa,on igra fenomenalnu prvi četvrtinu a onda i ostatak utakmice. Sa samo jednim pojačanjem koje nije igralo košarku od Maja meseca kada je ispao sa Andorom,Senglinom.Da ovako dobiješ Armani,da kontrolišeš utakmicu da vodiš 35 minuta. Po rosteru sigurno među gorim ekipama u Italiji. Tako je i prošle godine uzeo Zaragozu i opstao sa njima u konkurenciji od sigurno 2 jače ekipe,Andore(polufinalista Evrokupa) i Burgosa(tadašnji aktuelni šampion Lige Šampiona).Pobedio Barselonu kući i gomilu nekih teških egal utakmica doveo u svoju korist. Kada je radio u Zvezdi doveo 2 otpisana igrača(Pantera(Olimpijakos),Štimca(Fenerbahče)) obojicu pod otkazima i Kuridžu koji je napustio Primorsku usled finansijskog rasula. Inače izmislio Pantera u Aeku,doveo ga iz Rose Radom i osvojio Ligu Šampiona sa njim. Preporodio Zvezdu te sezone,na 5 kola do kraja bio na 2 pobede od TOP 8, i borio se sa 2,3 tima a 4 utakmice imao kući do kraja regularnog dela,onda je usledila korona. On se povukao sa pozicije trenera jer je video da nije normalno raditi u ovakvim uslovima,inače i Zvezda i Partizan(pod Trinkijerijem) izgledali sjajno sa mnogo manje novca nego danas. Čovek je vizionar,ozbiljan trener. Pogledajte samo njegove tajm aute,tu smirenost i rutinu. Kapa dole.
к

кури

pre preko 1 godinu

Вилдоза шаље Месину по исписницу !
к

кури

pre preko 1 godinu

Вилдоза шаље Месину по исписницу !
к

кури

pre preko 1 godinu

Вилдоза шаље Месину по исписницу !
к

курбла

pre preko 1 godinu

Који кршеви од екипе. Ово Звезда добија лагано. Значи две победе у Италији сад кад буде било дупло коло тј. одмах кад будемо изударали ове цинкаре сад у петак.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Bitno da je Beronu usla ona trojka sa 7-8 metara..pa se popalio lik. Posle potonuo..
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Zavrsiće oni medju prvih 8.Šale je institucija!
B

Brat Nevera

pre preko 1 godinu

Sve mi je jasno, ali u svakom tekstu i za skoro svaku ekipu stavite četa, mogao bi možda i neki drugi sinonim da se ubaci. Btw bravo Šakota