Komentari na vest

Samo za tri meseca Himki nakarikao 2.800.000 evra duga prema igračima

W

Weedic

pre oko 3 godine

To su sitne pare za ruse. To im je cisterna nafte.
J

Joksaaa

pre oko 3 godine

Za godinu dana ce Srpska liga da bude gledana ko Nba! Igrace Srpski klinci, ima sve da prsti ko nekad a ovi megalomani ce igrati po sudovima. Kraj ki u bioskop sto kazu Curani!!
P

PoPo

pre oko 3 godine

Imaju tolike milijarde da mogu da stvore 200 novih Himkija. Mogu da naprave svoju EL. Sledece sezone tu je Cska, Zenit i UNIKS.
D

Dulo22

pre oko 3 godine

Pa Partizan je samo treneru duzan za godinu dana 700 000 oni su gori od Himkija
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Širili se, Šved imao platu preko 3mil.€ na godišnjem nivou.
B

Budi u blizini x3

pre oko 3 godine

Za neke klubove to moze da bude i dobro. Naprimer za zvezdu i partizan. Zvezdi fali plej, Jovic je idealan za poziciju prvog pleja, a pored njega dovesti i rebica koji je kroz godine sazreo i kao trecu, ali pravnopravnu opciju ostaviti uskokovica. Mislim da ni Jovic trenutno ne moze bolji klub od zvezde da dobije bar sto se tice takmicarskog aspekta. Da li moze bolje u situaciji kada virus hara svetom i kad su finansije nikad neizvesnije? Sa druge strane, partizanu treba poenter, Dairis Bertans je sigurno jedan od najboljih igraca zadatka sto se tice suta, uz dobre akcije moze da pogadja u serijama, a pored njega staviti drekslera, gagija milosavljevica i dobrog juniora da stasava uz njih. Uz sve to, mislim da bi mu njegov brat davis dao lepu rec o partizanu. Nece ni on moci bolje od partizana stizu ga godine... I jovic i bertans su skupe opcije, ali dovesti njih uz domace igrace je mnogo bolje nego po nekoliko stranaca kao sto se dovodi sada u zvezdu i partizan. Jordan Mickey je mislim nedostizan za nasu kosarku, ali i tu strategija "dovesti 2 stranca, ali kvalitetna" moze i da prodje bar sto se tice zvezde ako izbori euroligu.

Mr 007

pre oko 3 godine

Covke,reaguj za Jovica!!!
9

951357

pre oko 3 godine

Joviću, vrati se!