Samo Zagorac i Savić pozdravili šampione

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.22. | 00:00

Crno-beli odmah posle utakmice otišli sa parketa

Burna je bila finalna serija ABA lige, čak tri i po sata trajala je majstorica u kojoj je Crvena zvezda u dramatičnom finišu uspela da savlada Partizan 80:77 i odbrani šampionski pehar.

Od prvog meča bilo je tenzije s tribina bez obzira ko je bio domaćin, a sve to viđeno je i u petom, odlučujućem meču koji je zbog gađanja sudija od strane Zvezdinih navijača prvo kasnio s početkom drugog poluvremena, a potom i prekinut u trećoj četvrtini na sat vremena, odnosno dok tribine nisu potpuno ispražnjene.

Izabrane vesti

Često igrači ne mogu da ostanu hladnokrvni na negativnu atmosferu koja prati večiti derbi, nažalost, tako je bilo i ovaj put. Bilo je poteza i gestikulacija koje ne priliče profesionalnim sportistima, posebno ne u redovima dva najveća domaća kluba, međutim, i kada je maratonska majstorica završena, usledio je potez koji nije trebalo da se dogodi. Baš kao ni nakon nedavnog finala Kupa Srbije u fudbalu...

Iako nisu svi imali obavezu da ostanu, samo Partizanov kapiten Rade Zagorac, kom je uručen pehar za drugo mesto, i sportski direktor Zoran Savić sačekali su dodelu šampionskog priznanja i svojim prisustvom ukazali poštovanje rivalu, dok su ostali članovi crno-belih brzinski otišli u svlačionicu.


tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezdaRade ZagoracZoran Savić

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara