Džeremi Evans (©Shutterstock)
Džeremi Evans (©Shutterstock)

Šampion u zakucavanjima pojačava Olimpiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.02.21. | 21:51

Milanski klub dovodi pojačanje u reketu

Olimpija iz Milana spremila je pojačanje za finiš sezone. U Grad mode stigao je Džeremi Evans.

Klub je već objavio da američki centar odrađuje lekarske preglede, što znači da će uskoro da se saradnja ozvaniči. Evans je bez kluba od prekida prošle sezone, pošto mu se završio drugi boravak u Himkiju. Od tada radi sam u SAD i čeka angažman.

Izabrane vesti

Evans je poznat kao šampion takmičenja u zakucavanjima 2012. godine. Bilo je to u vreme kada je igrao svoju drugu NBA sezonu, a branio je boje Jute. U karijeri je igrao još za razvojni tim Džezera, potom Dalas i njegovu filijalu, da bi se s evropskom košarkom upoznao 2016. godine kada je prvi put stigao u Himki. Od 2017. se vraća u domovinu gde je kratko nastupao za Atlantu i razvojni tim, a godinu dana kasnije opet je u Evropi gde potpisuje za Darušafaku. Od leta 2019. vraća se u Himki gde je odigrao 21 utakmicu i beležio prosečno 8,5 poena, te 4,4 skoka.

EVROLIGA: (1,60) Olimpija (14,5) Makabi Tel Aviv (2,55)

Olimpija ima jako dobru sezonu u elitnom takmičenju. Trenutno se nalazi na trećoj poziciji sa skorom 15-8. Isti broj pobeda imaju Bajern i Real Madrid, ali i po utakmicu više. Podsetimo, Zek Lidej biće odsutan najmanje dve sedmice pošto je povredio butinu desne noge tokom nacionalnog kupa proteklog vikenda.



tagovi

Džeremi EvansOlimpija MilanoEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara