Komentari na vest

Šampioni iz Istanbula pratili dramu u Madridu: Penzioneri prelomili, ali poslali smo poruku Evropi

Š

Šampioni Evrolige

pre 12 meseci

A gde su bivši šampioni npr Zvezde? Ah da, takvi nepostoje. Nikad šampioni bili nisu.
Š

Šampioni SVETA I EVROPE FK Crvena Zvezda

pre 12 meseci

Decko fudbal je prevazisao tvoju Euroleague odavno i svaki sport tako da mozes samo da places! A osvojice Zvezda uskoro i EL pa da vidim onda sta cete mukice da trabunjate!? Necete znati uskoro vi ni gde je levo!!!!
0

011.011

pre 12 meseci

Da stavimo tacku samo na "neiskisan i jeftin partizan", Lesor iz Makabija, Ledej i Panter Armani treca ekipa Evrope.Papa najbolji igrac Panate, Naneli nema sta da se doda, Smailagic Gsw Nba, kakva god bila minutaza, Vukcevic rezerva Reala, Madar najbolji mladi igrac Izraela,Avramovic Acb drugi strelac.

Baskets

pre 12 meseci

Za razliku od nekih Zvezdinih svi igraci koji su dosli u Partizan su bili slobodni a za Nedovica je placeno obestecenje.
C

Comi81

pre 12 meseci

Onaj tim iz Istambula je bio sačinjen isključivo od naših igrača koji su posle nosili reprezentaciju a danas imate samo trenera i fizioterapeuta...Ove mahače peškirima ne ubrajam u igrače!
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Prelomilo je to sto su Danilo Andjusic,Jam Madar,Uros Trifunovic,Tristan Vukcevic,Balsa Koprivica podbacili a najveci teret u ekipi je pao na Kevina Pantera jer je i ostalim igracima kao Dzejms Naneli,Zek Ledej,Dante Egzum,Matijas Lesor,Joanis Papapetru stao sut.Mnogo je falio i Aleksa Avramovic i njegovi poeni.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Zasto mi niste objavili onaj poduzi komentar?! Toliko sam se potrudio i raspisao i vi ste odlucili da sve to moje olako bacite u vodu. Neverovatno, ej. Ukratko, Evroliga treba da ima 16 klubova i to ili dve grupe od osam klubova ili cetiri od po cetiri. Samo gigant CSKA umesto crvenih mundira i po 1 manje francuski i nemacki klub i to je citava filozofija. Eventualno dve konferencije (2x8), istocna i zapadna.
S

Sanjaj decko

pre 12 meseci

Moze umesto Partizana neki klub ako hoces vec tako kao npr London Lajonsi i resen problem!
d

d. g.

pre 12 meseci

Grobari, koliko god se ljutili domaći igrači moraju da daju daleko veći doprinos. Siguran sam da bi Lučić dao veći doprinos od stranaca. Ili Marinković. Siguran sam da nisu skuplji od stranaca. Milutin ov je skup ali je najbolji centar Evrope. Ne bi se Tavares naigrao protiv njega. Vama je kapiten trebao da bude Andjušić a ne Panter. Godinama vam je Božić bio kapiten, a da nije igrao. Bar zna šta je Partizan. Jedini mlad igrač koji je napredovao je Koprivica i žao mi je zbog bolesti.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Smailagic nije napredovao? Bozic je igrao, ali, ne uvek bas puno. Sta fali nasim strancima? Lucic je sklon povredama i bio bi rizicna akvizicija ma koliko ja njega gotivio, a jako ga gotivim. Vanja umesto Danila, Milutinov kao preko_potrebni dodatak i jos barem dva ili tri igraca pored one trojice klinaca, tacnije, zutokljunaca. Ovo je ako nam ne ode niko od one devetorice iz nukleusa tima, ako ode, i njega treba menjati.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Jam Madar (njega sam i zaboravio, sram me bilo) rising star EL za ovu sezonu, toliko o tome koliko ovaj tvoj komentar ima smisla i koliko u njemu ima istine.
d

d. g.

pre 12 meseci

Madar je igrač kog je Makabi silno želeo. I slep je video da je momak talentovan. Smailagić nije napredovao, a Anđušića ste zakovali za klupu i ugasili.
M

Method Man

pre 12 meseci

Lucicev zenit je prosao, kolko god da ga gotivim, sve vise je van terena, nego na terenu, ali siguran sam da bi mogao jos godinu dve, da odigra nesto tipa kao sto Rudy u Realu igra, neka cvrsta odbrana i ako moze trojka da se ubode, dosta... E sad, Marinkovica bi bilo dobro vratiti, ali i njemu su potrebni minuti a ne da presedi na klupi, sto bi realno bilo ukoliko ostane Panter. Isto tako mislim i za Jaramaza, ukoliko ostane Madar, bespotrebno je vratiti ga. Jer vec su na kecu Avramovic, Madar, Exum koji nam uglavnom igra kao plej. Milutinov bi bio neverovatan transfer ali mislim da je to nerealno, obzirom koliku platu ima, sigurno da bi on sad otisao iz Moskve jer kolko vidim njih i sledece sezone ne vracaju u Evroligu, verovatno tek kad se zavrsi rat...Nesto imam osecaj da bi nam Hezonja legao vrhunski, i da bi ga Zoc doveo na max potencijal,ali opet sigurno mu plata nije ispod 2m. Sve u svemu, odlazaka ce sigurno biti, mislim da Ledej sigurno odlazi, mozda cak i Lesor ukoliko mu se ne ponudi dobar ugovor, mislim da ce Panter ostati, jer ocekujem da mu se ponudi veliki ugovor, isto tako i za Nanelija cenim, jer realno vuce ga Zoc kao malo dete gde god da ode... Sve u svemu prvo treba da vide ovi u klubu ko im ostaje, pa tek onda da dovode igrace. Isto tako za Zvezdu, cenim da su imali jednog krstenog centra da bi bili u Top8, tako da bi im to trebao biti primarni cilj. Tipa neki Nba igrac, koji nema minutazu, a sa manjim ugovorom, Goga Bitadze npr. ili tako neki slican profil. Jer ni Martin ni Bentil nisu kalibar za prvu postavu, a kad vec dovodis nekog stranca onda dovedi onog koji pravi razliku. A da se ne lazemo i jedni i drugi imaju para, drzava im samo doliva, mozda ne za Milutinova, ali za igrace pribliznog kvaliteta sigurno.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

Kako je to Koprivica napredovao? I kako je to on napredovao, a Smailagic nije? O cemu pises, bre?
D

Dušan011

pre 12 meseci

Pa ako su Realu njihovi domaći starci igrali, mogli ste i vas dvojica za Partizan. Da bar neko od Srba odigra nešto. Inače Partizan je tokom sezone imao mnogo sreće oko povreda a ne nesreće, gotovo svaki drugi meč protivniku su falila po dva igrača od toga jedan ključni. Koprivica ne igra ni u Aba ligi, jedino je Avramović na početku i sad na kraju bio povređen i Smajli dve nedelje odsutan. O suđenju na autoritet Željka da ne pričamo. Čovek od prvog minuta vrši pritisak na sudije a nijednu tehničku nije dobio za 39 utakmica. Za ostalo se slažem.
@

@Dušan 011

pre 12 meseci

Kako vas bre nije sramota vise sa istom pricom?! Smorili ste vise sa botovanjem o domacim igracima, o Zeljku, o sudjenju. Sta je problem vise sa domacim igracima? Koga vi to pravite za reprezentaciju? Eventualno Petrusev u buducnosti, Nedovic je standardan pa je standardan, ista je prica sa Smailgaicem kao sa Petrusevim. Pre ce Panter da zaigra za Srbiju nego crni Lazarevic koji vec ima 27 godina. Ne racunam Dobrica i Mitrovica sto igraju u ovim prozorima, kao sto kad nas idu Trifunovic i Andjusic, da je sve normalno sa kalendarom niko od njih ne bi isao. Kad se podvuce crta dodjosmo na isto, bice po jedan igrac u reprezentaciji iz sadasnjih ekipa, cak Partizan ima i sansu za dvojicu ukoliko Trifunovic napravi neki ozbiljniji iskorak u svojoh karijeri. Sto se tice sudjenja, ne znam sta vama nije tu jasno?! Pa naravno da nece da dobije tehnicku, jer je najveci u Evropi, samo ga Covic i vi omalovazavate, to je ime koje se gradi vec 30 godina u svetu, to je covek koji prica pet jezika, to su trofeji i trofeji, to je 9x sampion Evrope, e sinovi kada budete imali coveka sa takvim autoritetom i kredibilitetom bice vam jasnije neke stvari, a boli vas sto necete imati nikad, sportski pozdrav :)

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

Kako ste dosadni, stalno iste price vrtite. I hajde bar da one imaju nekog smisla i osnova, ali, nemaju, nebulozne su jako. Zasto se toliko brinete o tome sta i kako mi radimo? Pratite svoj klub.