Saradnja crno-belih i Dunava pred završetkom

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.11.22. | 13:54

Posle nešto više od godinu dana okončava se saradnja

Poslovno-sportska saradnja Dunava iz Starih Banovaca i Partizan Mozzart Beta bliži se kraju. Pitanje je dana kada će okončanje biti ozvaničeno. Tako nešto se moglo nagovestiti kada je Mihajlo Petrović napustio ekipu i dogovorio prelazak u redove Borca iz Čačka. Podsećanja radi, Petrović je igrao u Dunavu na dvojnoj licenci kao igrač crno-belih.

Naime, očekuju su promene u Dunavu, predsednik kluba Zoran Krsić se povlači sa vodeće pozicije, a biće i izmena na klupi ekipe koja je sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije startovala sa samo jednim trijumfom i sedam poraza. Iz tog razloga trener više neće biti Milivoje Lazić koji je i sam stigao iz Partizana gde je vodio juniorsku ekipu. Na njegovo mesto trebalo bi da dođe Mitar Ašćerić, aktuelni sportski direktor kluba iz Starih Banovaca u kome je već obavljao ulogu šefa stručnog štaba.

Izabrane vesti

Za Dunav je ove sezone igrao i perspektivni Nikola Radovanović, ostaje da se vidi da li će crno-beli pronaći novi klub za pomenutog momka. Naredne nedelje će biti poznato više detalja.

Podsetimo da je do saradnje OKK Dunava i Partizana došlo u septembru prošle godine kada su crno-beli prosledili Radovanovića i Petrovića, kao i trenera Lazića.

Cilj je bio da se pomogne Dunavu da nastavi da napreduje na svim nivoima, dok je klub iz Humske imao gde da pošalje perspektivna mlade košarkaše da se okušaju u profesionalnim vodama igrajući Košarkašku ligu Srbije.


tagovi

KK DunavKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara