Komentari na vest

Saradnja crno-belih i Dunava pred završetkom

G

Gost43

pre preko 1 godinu

NISMO TREBALI NI POCINJATI TU SARADNJU ! KAKAV BRE DUNAV !
V

Valjak veritas

pre preko 1 godinu

SALJITE U BORAC ,MORNAR ,MEGU ! TAMO SE RAZVIJAJU IGRACI ! KOJI BRE DUNAV !
G

Gost43

pre preko 1 godinu

Pametno u dobre KLUBOVE bolji napredak
J

Jb

pre preko 1 godinu

Dosli, oteli, rekli od sad smo mi ovde gazde, doveli tzv trenera neznalicu i dali mu da "razvija" igrace?!?. Iskoristili sto je moglo i sad traze novu zrtvu, cuveni menadzer koji nije u sukobu interesa kao direktor kluba jer to radi brat :-)
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Slati igrace na pozajmice iskljucimo u Aba ligu samo tu mogu da napreduju. Naravno mi nismo u mogucnosti da imamo 2 kluba sa istim vlasnikom u istoj ligi pa da tu razvijamo igrace.
J

Jgt

pre preko 1 godinu

Sad bi da ukradete i neki klub u aba ligi. A oni se svi polomise da im Vi ili zvezda posaljete igrace na kaljenje
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Očekivano, u Dunavu igraju naši mladi igrači, dok Partizan svoju budućnost zasniva na preplaćenim strancima. Najbolje bi bilo da im neki NBA ili EL tim bude filijala, idealno neka ekipa iz finala NBA lige ili sa F4 Evrolige, čisto da sve bude u skladu sa ambicijama i mogućnostima.
1

1992

pre preko 1 godinu

Kakva duhovitost, na nivou dječaka od tli i po godinice.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

@1992 - to nije ni trebalo da bude smešno. To što vi radite je tužno i žalosno.
A

A sta to vi radite molim vas

pre preko 1 godinu

Kako vas nije sramota da ist komentarisete imate svoju filijalu u istoj ligi u kojoj i vi igrate sa istim vlasnikom gde razvijate svoje igrace,a ta ista filijala nema pobedu nad vama u zadnjih ko zna koliko godina i vi pricate o necemu,bolje se ne javljajte...
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

DzoniRS a koga vi razvijate? Da nemate FMP ne biste imali ni jednog mladog, srpskog igraca! Za sad ste uspesni u razvijanju Lazica, Markovica, Raduljice, sreca pa se Simonovic penzionisao, inace bi i on bio ta "mlada nada" sa Kalemegdana!
F

Fenjerasi su filijala

pre preko 1 godinu

Mi imamo vec filijalu za razigravanje, u njoj smo razigravali Pantera i Lesora. Ali Nema tamo strucnjaka pa smo morali da ih saljemo dalje, dok nisu dostigli nivo da mogu da igraju u Partizanu. Sad smo im poslali jos perspektivnih ili matorih za povratak u formu, pa cemo da vidimo. I dalje slabo rade sa njima.