Obradović ekskluzivno za MOZZART Sport: Razgovaram sa Zvezdom i sa mojim klubom

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 11:07

Srpski strateg će narednih dana doneti odluku o nastavku karijere

Saša Obradović je mnogo puta bio želja Crvene zvezde i njenih navijača za ulogu šefa stručnog štaba, a sada je nikad bliži povratku na Mali Kalemegdan.

Zvezdina igračka legenda je glavni kandidat da u narednim danima i zvanično bude promovisan u naslednika Dragana Šakote na klupi crveno-belih. U ekskluzivnoj izjavi za MOZZART Sport je kratko prokomenatrisao aktuelnu situaciju i otkrio da još ništa nije potpisano, ali da će se uskoro sve znati.

Izabrane vesti

„Razgovaram sa Crvenom zvezdom i sa mojim klubom i ne komentarišem u kojoj smo fazi dogovora jer nije vreme za to. Narednih dana ću doneti odluku o nastavku karijere i to je sve“, rekao nam je Obradović.

Srpski stručnjak i dalje ima važeći ugovor sa francuskim Monakom koji može da se produži i za sledeću sezonu, ali ima i otvorena vrata da preuzme neki drugi klub. Naime, Obradovićev ugovor je koncipiran tako da može da napusti Monako na kraju ove sezone ako dobije ponudu nekog evroligaša. Kako Crvena zvezda jeste deo evroligaške elite i za sledeću sezonu tako ne postoje prepreke za Obradovićev dolazak na Mali Kalemegdan.

Iako još nije potpisano, sve ukazuje na to da će Saša Obradović naslediti Dragana Šakotu i u narednoj sezoni sa klupe predvoditi Zvezdine košarkaše. 


tagovi

Saša Obradović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara