Obradović (© MN Press)
Obradović (© MN Press)

Saša Obradović: Nismo dali Borcu da igra kao protiv Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.10.20. | 21:02

„Malo smo poleteli“, priznaje Marko Marinović

Ređa Crvena zvezda ubedljive pobede. Najpre je Cibonu ponizila sa 38 razlike u Zagrebu, dobila Baskoniju u drugom kolu Evrolige sa plus 17, da bi odličnu formu dokazala u Čačku, pošto je meč sa Borcem završen 95:64 u korist beogradskog tima.

Dovoljno za osmeh zadovoljstva na licu Saše Obradovića posle gostovanja kraj Morave.

Izabrane vesti

„Shvatili smo vrlo ozbiljno ovu utakmicu. Nošeni pređašnjom lepom evroligaškom pobedom došli smo da pokažemo da imamo bolji i kvalitetniji tim. Sa velikom dozom ozbiljnosti smo ušli u meč i nismo dozvolili Borcu da igra kao protiv Partizana. Na veliku čvrstinu nisu Čačani imali dobar odgovor, to smo radili 40 minuta i zasluženo smo pobedili“, konstatovao je trener crveno-belih, koje naredne sedmice očekuje dupli evroligaški program, duel sa Žalgirisom kod kuće u utorak, pa dva dana kasnije gostovanje Asvelu.

Čačani nisu uspeli da naprave još jedno iznenađenje, nalik prošlonedeljnom slavlju na Partizanom u Beogradu.

Normalno je da smo malo poleteli posle utakmice sa Partizanom. Pokušavao sam da spustim loptu. Ovo je realna slika odnosa nas i Crvene zvezde u ovom trenutku. Još nismo dovoljno zreli da igramo ovakve utakmice. Pokušali smo da iskoristimo što su gosti igrali pre dva dana sa Baskonijom, očigledno nismo dovoljno jaki da možemo da pariramo Zvezdi u bilo kom segmentu. Dobra je ovo lekcija za dalje. Okrećemo se sledećoj utakmici i ne samo njoj, već radu, da probamo da izađemo iz ovog rasporeda što bolje i što pozitivnije“, obrazložio je Marko Marinović, šef stručnog štaba Borca.


tagovi

KK Crvena zvezdaSaša ObradovićABA ligaMarko Marinović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara