Komentari na vest

Scenario o kojem niko nije razmišljao: Šta ako ne bude večitih u Top 10?

J

Janacko

pre 3 meseca

Od Partizana i Zvezde su bolji trenutno samo par klubova poput Reala i Barcelone , nas je problem generalno sto sačuvamo istu ekipu za sledecu godinu koja bi dominirala u EL i sto nemamo licence da igramo stalno u EL onda bi se igrači tukli koj bi pre došao da igra u Beogradu u ovakvim atmosferama koje pravimo
J

J.Z.g.g.

pre 3 meseca

Grobari će da se više smore jer je njima to sve a mi imamo fudbal koji je ipak nama bitniji i to je to;)
М

Моца

pre 3 meseca

А у фудбалу доминирате...Европа плаче...у баскету завршавате сезону у европи у јануару а у фудбалу у децембру. Остатак године причате о плановима за следећу сезону...и тако годинама...
T

TV gledalac

pre 3 meseca

Ni Partizan ni Zveda nece biti medju prvih deset timova. Nije vidjena takva kradja sudija, medju kojima ubedljivo prednjace sudije ig ABA lige. Dosta je do samih nasih predstavnika, slaba forma i fizicka priprena, posebnk je to vidljivo kod Partizana. Neki timovi su u velikoj svadji sa ferplejom, potpomognuti od " jugosudija". Neka nam je Bog na pomoci!
K

Karlo Veliki

pre 3 meseca

Realno oba nasa kluba nemaju kvalitet za F4, pa ni za T8, dok za T10 su na granici, ni tamo ni ovamo. Nacelno se kod nas gresi sto se smatra da je silna kupovina zavrsen posao, a ona je ustvari samo pocetak stvaranja tima.. CZ je ulozila veliki novac kod kupovina brojnih igraca,pa je u zurbi zaboravila stvaranje tima, dok je Partizan tu bio u prednosti, jer je vecinu igraca zadrzao..Partizanov problem je sto nisu pogodili sa igracima na mestu pleja i centra, te sada imaju slabiji tim od prosle sezone, za razliku od CZ...Realno je da kao mala zemlja vratimo se na pocetak i krenemo ka stvaranju svojih igraca a ne kupovinu.. Taj povratak bi znacio korak unazad u smislu napustanja ABA i EL i formiranja domace profesionalne lige od 16 klubova, i prelazak u FIBA takmicenja, gde bi tomovi manje utakmica imali a vise bi trenirali, s jedne strane, dok bi sa druge strane oziveli neki zapusteni centri poput Leskovca, Nisa, Valjeva, Uzica, i dr..
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Идеја ти је добра али питање ко би то гледао,да ли би било интересовања,спонзора,пара...ти желиш да домаћи играчи добију шансу,да се развијају али људи желе да гледају најјаче такмичење...
L

LetPad

pre 3 meseca

Kad si napaljen i umisljen i nerealan onda mislis da su sve glumice holuvuda tvoje i da samo cekaju da se pojavis. A sve kladionice i ankete lepo odredile i pre pocetka sezone gde ce biti zvezda i partizan. Cak grobare pogresili,ali malo.
@

@rssss

pre 3 meseca

Ti mora da si gledao neke posebne ankete.
С

СРБ

pre 3 meseca

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Партизан ће играти доигравање а Звезда неће. Тачка
R

Realan 2

pre 3 meseca

Koliko je dana nebojsin klub proveo na plej in poziciji?
G

Gedraitis

pre 3 meseca

Ja mislim da nasi mezimci ove godine nemaju ni srece.I ta sreca je unakazila oba kluba.Juce na primer danac kao Kevin Durent pogadja trojku preko Smajlia.Ta trojka je presudna.Kod zvezde na primer Mamadu Lo da 32 poena u BG posle toga ne moze da predje deset.Brizuela sutira 7/7 trojke.Hauard iz Baskonije pogadjao iz gledalista.Tu te ubiju u pojam.Protiv toga ne mozes.A realno svi su se pojacali,evroliga nikad jaca
G

Gost Rider

pre 3 meseca

Zvezda je dogovorila Treja Tompkinsa,slobodan agent uklapa se u Covicev sistem ima 33 godine i nike igrao od prosle sezone,znaci ovi komentari i osude javnosti ne piju vodu kod Covica,bole ga uvce
Г

Групни

pre 3 meseca

и најгорем развоју догађаја Партизан 10ти ! у најбољем осми ! увезда одавно "гудбај
P

PFC

pre 3 meseca

Partizan će kao i prošle sezone stići do četvrtfinala što je sasvim ok uspeh. Sve preko toga je bonus. Važno je imati neki kontinuitet prolaska u EL (sada kada smo se vratili u nju). Ovi crveni što mrze Partizan bili pre 7 godina u četvrtfinalu i pre 51. godine u polufinalu. Zato i jesu tako besni.
v

vldaaa

pre 3 meseca

a sta je to kao iznenadjenje
x

xyzet

pre 3 meseca

Provokacije i vređanja od strane tkz. zvezdaša me ne tangiraju mnogo, preskočim već posle prve rečenice. Ono što me zaista brine je naša nemoć u EL na strani. To su unapred izgubljene utakmice čim nam je protivnik iole ozbiljniji tim. Idemo redom. Nekada smo imali 1 - 2 stranca u ekipi, ostalo domaći igrači i gledao sam s zavišću na sve te ekipe sa zapada prepune crnih igrača, često i s NBA reputacijom. Gubili smo uglavnom, ali nekako mi je to bilo normalno. Budžet 3 - 4 mil. naspram 25, 30 mil, šta se može, mnogo jači resursi, a time i igrački kadar. E, to vreme je prošlo, i Partizan i Zvezda su s budžetima 20 + mil. evra, sada su i oni napakovani strancima, pretežno crnim igračima, poneki i s NBA reputacijom i neko bi rekao: eto i mi smo sada moćni, u krugu smo s velikim momcima, ali avaj. Na terenu smo uglavnom inferiorni, prave se rezultati čak i lošiji nego u periodu kada svega toga nije bilo. Naši timovi su u nekom limbu i generalno su znatno lošiji od jednog Monaka npr. Znači, ništa ovo ne valja i zaista bi ta dva naša kluba trebala pružati partije u skladu sa svojim finansijama, pa i igračkim kadrom. Činjenica je da su budžeti oba kluba u prvih 10 EL, a zašto neće biti tamo--to je za prst na čelo.

D.V.

pre 3 meseca

Slazem se ovo je sada drugo vreme nekada je Duletov tim stajao na crtu i uspevao da srusi timove naspram sebe koji su bili sa 20 puta vecim budzetom.Sada ni Partizan i Zvezda nisu ni blizu toliko inferiorni u odnosu na najjace ali opet veliki budzet ne garantuje uspeh treba imati sistem.
G

Ggv

pre 3 meseca

Ma koje ispadanje iz top 10. Partizan ide u plej in sigurno. Biće ispred Baskonie i Valensije 100%. I jedni i drugi nam dolaze kući. Imaju teži raspored i imaju pet gostovanja, a mi 3 samo. Zna se ko jos neće u plej in...
M

Mighty King

pre 3 meseca

Must win utakmice su jako za....ne. Ne bih ja tako lako upisivao pobede protiv Valensije i Baskonje. Uostalom ni položaj na tabeli nam ne daje pravo na to. Mi smo 11-ti i baš smo tamo gde i zaslužujemo biti. Ljudi vole sebe uzdizati, lagati i prenebregavati gole činjenice. Ono što igramo, 11 mesto nam je puna kapa. Uostalom, razbila nas je Zvezda s 14-og mesta. Nisam od onih partizanovaca koji ne poštuju realnost i faktičko stanje.
G

Ggv

pre 3 meseca

Nisam ni ja nerealan druže. Mislim da si ti malo više pesimista. Znam da nece biti lako protiv Valensije i Baskonije ali dobijamo to. Od nedavno smo konačno svi na okupu sad ce ići na bolje.
N

Nbgd

pre 3 meseca

Mi koji zivimo u okolini arene se unapred radujemo ispadanju i jednih i drugih, pre svega zbog stoke koja dolazi kolima i parkira u blokovima kao da su dosli u Gucu, po travnjacima, igralistima, stazama za pesake. Pored toga, bilo bi jako dobro da idioti prestanu da se zamlacuju firerovim igrackama za debile i pocnu da se bave sopstvenim.zivotima.
k

komsija

pre 3 meseca

amen! Srecom poceli su pauci da nose od skorije
V

View

pre 3 meseca

A verovatno ti ne smeta kulturna publika koja dolazi na koncerte Prije, Cece, ...... Pogledaj na šta liči blok 29 isto kao pre 50 godine samo prljaviji i zapušteniji. Parkiranje u b29 je tokom celog dana problematično a ne samo za vreme utakmice.
@

@View

pre 3 meseca

tvoj komentar je zamena teza. jedna losa stvar ne opravdava drugu losu stvar.
Z

Zijani

pre 3 meseca

Pa gde da parkiram? Što živite kod arene, od svih krajeva znali ste da će tu biti gilužva kad je neko dogadjanje.Ja prvi stanem na zelenu al to je samo ta 2sata čemu drama,svašta
@

@Zijani

pre 3 meseca

Što živimo kod Arene? Ti si dečko poremećen. Pa najbolje da se odselimo kod tebe u Padinjak da bi ste vi imali gde da parkirate. Gospode, kakvo ste vi krdo, pa nije ni čudo što Nestor ima 160.000 glasova.
S

Sudije pomazu...

pre 3 meseca

Kad bi Zvezda imala onoliku pomoc sudija kao igokea od strane babaroge koji im dolazi na sve utakmice i sredjuje suduje,sad bi Zvezda bila 4-5 u EL provereno,smem da potpisem!
K

Ko vam je

pre 3 meseca

smeštao pre Bodiroge?? Zeka Srećko??
R

Realnoo

pre 3 meseca

Dete, pojedi plazmu, popij mleko i u krevet, vreme je. Ostavi se mržnje i pričanja gluposti. I Partizan I Crvena zvezda imaju loše suđenje u Evroligi, kao klubovi bez A licence i iz male zemlje Srbije, sudije sa zadovoljstvom navlače za one koji imaju više uticaja, moći i para. Za sve španske klubove, izraelske, grčke, turske i italijanske. To je jedina istina.

Jeste

pre 3 meseca

Nema logike da navlace za Partizan a on opet gubi kad je gusto i juce ostecen igrac Virtusa bio u autu minut pre kraja.Ali ako bi isli vasom logikom da se navlaci za Partizan sto onda najavljujete da se on vraca u Evrokup logicno bi bilo da on ostaje u Evroligi jer su iza njega milioni ,kamioni ,avioni ,Bodiroga i njegove sudije sve ovo nabrojano da bude istina a Partizan da ne ode minimum u top 8 i da dobije A licencu.
N

Nenad B.

pre 3 meseca

Partizan mora da dobije svih 6 utakmica kući i Albu u gostima i sa skorom 19:15, čeka da mu se poklope još neki rezultati da bi se domogao 8.mesta, eventualno 7. ako Olimpijakos bude u tim krugovima sa Baskonijom, Makabijem i Valensijom. Prvih 6 mesta mislim da je već rezervisano za Real, Barsu, Pao, Fener, Monako i Virtus. 9 i 10 mesto ne donose ništa, jer iako se nekako prođe u Top 8 ide se na Real. Realno Partizan jedino može da juri ta poslednja dva mesta u Plej inu. Zvezda da bi došla do skora 19:15 mora da dobije sve do kraja, što je po meni iluzija, obzirom sa kim se sastaje do kraja. Vrlo je moguće ako Partizan ne proigra, da oba naša kluba ostanu van 10.
T

Top Gun

pre 3 meseca

Ako tako bude to ce biti stvarno sramota za klub iz laktasa sa 30 mil budzetom i 3 mil panterom po sezoni,sve te pare bice bacene u bunar!
Ж

Железник

pre 3 meseca

Добро да ваше нису бачене у бунар. Ставио доктор у џепиће...
K

Klasičan Vojin

pre 3 meseca

Taman da se odmorim malo od paljevina po gradu. Naročito od paljevina 30+. Sporcki pozdrav.
G

Gost9

pre 3 meseca

Imenjace,sportski.
r

robi56

pre 3 meseca

A zašto nikad nema kritičkih tekstova i analize poraza Partizana i Obradovića, je l to klauzula u sponzorskom ugovoru sa MOZZARTOM?
J

Jaa

pre 3 meseca

To ce biti lepo.
m

ma

pre 3 meseca

Ima li jos koje govedo,da napise"deca se lece sms-om"?
M

MNM

pre 3 meseca

Ka bi Zvezda ispala iz el a uzela kup,ABA ligu i domaće prvenstvo,uz titulu u fudbalu a partizan nek udje u top 10 i sve trofeje u svim ostalim sportovima bili bi svi zadovoljni ja msm.nas briga za ostali samo fudbal a basket da nastavimo dominaciju sa domaćim trofejima

KSS

pre 3 meseca

Ne zanima vas uopste Evropa to sto vas u oba sporta pune parama a protivnici van ovih prostora deru redovno koga je briga jaki ste u domacim okvirima amaterskih liga .Jedan od mnogo razloga sto se svi pitamo u cemu je problem sto nam je najmladji igrac u repki bio Vanja Marinkovic pa rekao Pesic mi nemamo profesinalnu domacu ligu.
@

@ssss

pre 3 meseca

Neće biti smak sveta.Ovo je ipak samo sport!
D

Djape45||

pre 3 meseca

Nista sta ce biti, tu su 3 titule u domaćim takmičenjima na talonu pa izvolite uzmite.
e

e ovako

pre 3 meseca

partizan nece proci buducnost ukoliko ne bude imao domaci teren .
C

CCCP

pre 3 meseca

kad se vrate rusi juricemo top 20
C

Cccc

pre 3 meseca

Partizan realno ima samo protiv Barse malo šansi a ostalo sve mogu da dobiju. Kod kuće će pomoći malo sudije na strani će dobiti Albu i možda još koga tako da mogu da računaju na 7 dobijenih utakmica dok Zvezda ako dobije još dve puna kapa.
s

slobodno vreme

pre 3 meseca

U tom slučaju predlažem da Partizan još tokom proleća odigra mečeve s NBA ekipama koje ne igraju plejof (npr. sa GSW na stadionu Partizana i sa SAS recimo u Beču).
s

sta ako ih bude?

pre 3 meseca

naduce ih real/barsa sa 3-0. isto mu dodje
R

Realnoo

pre 3 meseca

Pa u svakom slučaju ćeš naleteti na Real i Barselonu u nekoj završnoj fazi takmičenja uvek. Jer su oni uvek u završnici. I šta onda? Ne treba ni igrati je l? Koje su ovo izjave...Pa uspeh je uvek ako odeš na F4 ili ako uspeš da dođeš do četvrtfinala jer mnogi klubovi to isto ne mogu da urade. I šta je onda sramota u toj fazi izgubiti od najboljih? Mnogo vi ljudi kenjate, ali mnoooooooooooooogo.
S

Samo Vosa!!!!!!

pre 3 meseca

Evo ja bih voleo da blizanci ispadnu!
x

xdxd

pre 3 meseca

Sta je Vosa? Ko je Vosa?
H

Haha

pre 3 meseca

Sad ce da krenu ljudi od zadatka Radovic,Boltazer,Javor,Pukl,Obrknezevic...ljudi od zadatka koje ce BogiROGa da salje da zavrsavaju utakmice partizana,kao sto im cele sezone sude iste sudije koje se samo vrte u krug. Sta reci kad srbin na celu EL pomaze samo jednom "srpskom" klubu,a Zvezdu kanali kao sto smo mogli da vidimo prosle sezone sa slucajem Kampaco,zato da ne zaboravim,Bodirogo j...m te u usta uu to najjace!
N

NoName1

pre 3 meseca

Pridružujem se čestitkama. Dejan Podliroga, retko loš čovek.
R

Rebel

pre 3 meseca

Al te opravio coravi… Bodiroga kriv sto je zvezda prekrsila 4 pravila EL u kojoj hoce da igra, a jadni coki nevin?? Sudijske kradje na stetu Partizana su ga vec kostale 3 pobede ove sezone, poslednju od sinoc imas ovde na sajtu. Ali botovima cinjenice ne vrede…
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Мене би било срамота да помислим ово а камоли да напишем. Нападати друге зарад свог незнања и неспособности је одлика слабих карактера и лоших људи. Овај коментар највише говори о теби.
A

Ab

pre 3 meseca

Najjači su ovi likovi što koriste neku jeftinu demagogiju i priču o obrazovanju, bolesnoj deci dovode u vezu sa profesionalnim sportom i te OGROMNE PROBLEME našeg društva "rešavaju" na taj način što će sport pretvoriti na amaterski nivo... To su problemi čovečanstva kompletnog, sistema, pički materina i ti dođeš na mozzart sport i pišeš to i misliš da si otkrio Ameriku i da si pametan... To isto da kažeš da treba disati i da treba vodu piti... Treba atomsku bombu baciti i sve iz početka, e priča vam je na tom nivou odprilike...
s

sta_fali

pre 3 meseca

da sport bude amaterski? jel to profesionalni sport ideal kone treba teziti?
U

Uh, kako si bistar

pre 3 meseca

Vidim da ti ne manjka pameti i obrazovanja....hajde, prepametni , objasni demagozima sta ima Srbija od toga da Zvezda ili Partizan osvoje tu smesnu evroligu sa gomilom preplacenih stranaca. Je l' drzava treba svake godine da im daje po ,minimum, 20 miliona eur ?
U

Usud

pre 3 meseca

Kad pročitam ovako bistar komentar, stvarno mi atomska dođe kao rešenje. Još kad nas prosvetliš koliko se piva popije zahvaljujući tom tvom ulaganju od 60 milki... ma idi, zato mi ustvari nismo više prvaci u košarci nego u ispijaju piva. Biće da je to pravi nacionalni uspeh
K

Klasični

pre 3 meseca

Kontraši druže, da im napraviš bolnicu i vrtić ispred zgrade, oni bi rekli da su im uništili zelenilo i travu.
P

Prti

pre 3 meseca

Moze sve kada mi kazes jedan kosarkaski klub iz Svajcarske. Nije problem u profesionalnom sportu nego u finansiranju profesionalnog sporta. Taj novac treba da bude privatni kao sto je privatni u svakom biznisu. Dodje gazda izvadi novac kupuje prodaje radi sta hoce na kraju profitira ili ne sli on platio on radi biznis. Ovde biznisa nema samo bunar bez dna na racun gradjana. Za ovako siromasnu drzavu itekako previse.
@

@prti

pre 3 meseca

Па није баш тако. Звезда и Партизан су заправо много више оштећени од стране државе и много више пара је испумпано из њих, него што је убачено. Ево види само нпр шта ради Терзић сада у ФК Црвена звезда.
I

Iluzija

pre 3 meseca

@Klasični Brate naš srpski, kontraš si ti i ovaj što zna ekonomiju u prste. Sport u kome neko igra za masnu lovu ne treba da finansira država, pogotovu kad taj novac ima povrat jedanak 0, još gore ima svađu grupe dokonaša poput tebe i sličnih. Izvadi ti lovu iz tvog džepa kao što pričaš o državi, pa deli lekcije o kontrašima. Ne može država da pravi igrališta i da dozvoljava kladionice na svakom koraku. Čovek je sklon lakšim rešenjima, a na kraju kad se sjebe krivi mu svi drugi. Uvedeš porez na kladionice 200%, pa porez na kablovsku i internet slično... E onda nek neko kmeči što ima terene a neće da ide na njih. To što si ti sebični lik koji samo gleda svoju zadnjicu baš te i ne čini nekim likom koji bi trebao da deli savete. Takvih kao ti je barem 99%.
e

e za Prti

pre 3 meseca

Ne mesam se u vasu raspravu,ali pokusaj ti da kazes jedan klub iz Svajcarske vredan pomena u bilo kom sportu.
В

Влада

pre 3 meseca

Какав ће то бити удар на АВ сујету!
S

Sta ce se desiti?

pre 3 meseca

Apsolutno nista. Moj zivot ce da tece i dalje. Ujutru vodim decu u vrtic pa idem na posao. Posle posla dolazim po njih, idemo na rucak pa u parkic. Uvece veceras i pravac krevet.
Y

Yyy

pre 3 meseca

Zalutao si.

Crazy-North

pre 3 meseca

Za Davidovca to sto si napisalo je bilo tacno do zadnjeg mandata u Zvezdi, od dolaska iz CSK-a on je neprepoznatljiv. Pre svega on je dečko u godinama, fizikaliju (telo) nikad nije posedovao brzinu, skocnost, eksplozivnost…Veliki košarkaški IQ da ali kada telo ne može da isprati glavu kao u njegovom slučaju dobiješ neupotrebljivog Davidovca. Pritom kada imaš takvog igrača na svakoj utakmici 28+ minuta na parketu uz Teodosica Lazića Hangu Mitrovica pa i Nedovica koji su svi u godinama sa utakmicama na svaka tri dana nekada i dva pa i manje dobiješ Zvezdu koja odigra jednu eventualno dve utakmice u odličnom ritmu sa odličnom energijom pa dve kao sto su Alba i Asvel da ne nabrajam dalje. Kada na sve to dodaš povrede to ti je to…
a

arroyo

pre 3 meseca

šta lupaš ti da je u godinama, Davidovac tek napunio 29
B

Blaki

pre 3 meseca

Svi brzo zaboravljaju da Davidovac nije imao odmor i da nije prošao pripreme jer je bio sa reprezentacijom na SP. Biće on najbolji kad bude najbitnije,a to je finale ABA lige.
м

ма и у глави

pre 3 meseca

је ђене ђене... уосталом као и Недовић и гро играча у Звезди, ево то се и синоћ видело... у онаквој атмосфери ,уместо да се изгине за сваку лопту,играли смо као у гостима... не може овако апа драпа... ја не знам коју је Човић кошарку играо и пратио
T

Trenercina

pre 3 meseca

Teo 36,Hanga 35,Lazic 35,Nedovic34,Gedraitis 33,Mitrovic 31,Tobi 30,Bolomboj 30...previse je ovo godina za ozbiljan rezultat!Odlicni su ovo igraci ali zenit je prosao.Uostalom zato su sad i kod nas .
M

Mikula

pre 3 meseca

I ovima iz Virtusa i Reala prošao zenit.
C

Cocz

pre 3 meseca

Nedovic 32
Х

Х Х

pre 3 meseca

Боломбој је 95то годиште, напунио пре неки дан 29.
М

Микула

pre 3 meseca

НЕ МОЖЕШ НИКАКО да поредиш те играче и наше из Звезде. Тео је рецимо та нека класа Реала,снага, спремност, психа... ово остало...па Недовић цео спортски живот има фију у глави... онаква грађа ,а без срца ... ма вооооз

Alex

pre 3 meseca

Onda je neki problem u Zvezdi ako Hanga ima srca da igra za Real i Barsu a nema za Zvezdu ili Nedovic kao njeno dete onda je neki problem unutar kluba i to ocigledno dugorocno ako se klub ne mice napred.
M

Maestro

pre 3 meseca

Mnogo je tesko u ovom sistemu takmicenja praviti rezultate kad igras ligu,dva kruga,34 utakmice sa svim najjacim timovima evrope,evo ih Armani i Efes za ozbiljnim budzetom iza Partizana,sa istim skorom kao Zvezda...
z

zbog srpske kosarke

pre 3 meseca

gledam sinoc partizan, kolko mi je drago za kopricicu, skroz solidna rola, nista nije losije odigro od kaminskog, cak je u odbrani i bolji, sto se tice centarske igra ogroman talenat, moze da uci kabokla malo, ali ajd sad ti reci nekom da partizan sledece sezone ne mora da dovede nekog crnog igraxa afrcikog porekla nego da igra sa nasim mladim talentom, zao mi je, isto vazi i za tristana, sa deckom samo neko mora da poprica, nije mi jasno kako do sad obradovic nije uspeo, ljudi on je visok 2,16 zamislite vi to trojci ili cetvorci, trifunovix ima okej rolu za njega nista, cemu bacanje tolikih para
P

P.S

pre 3 meseca

I meni je drago zbog Koprivice, ali ja sam to slicno napisao, ali upamti kad ce taj Koprivica igrati sledeci put i reci mi koliko utakmica nije igrao i nije bio ni u protokolu do sinoc! Sledecu utakmicu, nek napravi jednu gresku, izlazi iz igre i nema ga vise! A cuveno pojacanje Kaboklo, pored njega prolaze kao pored nekog drveta,napravi pet faulova brzinski, sinoc je dvaput napravio kos-faul, ali on je pojacanje a Koprivica nije! A kao sto kazes Koprivica moze da mu bude instruktor kosarke!
p

pixi1010

pre 3 meseca

Tacno. Tristan bi npr u Zvezdi igrao 25+ minuta i bio bio top igrac
P

P. S

pre 3 meseca

Stvarno velika steta! Oba kluba su propast Srpske kosarke! Kod Partizana samo Avramovic ima neku malu minutazu od Srpskih igraca, dok u Zvezdi ima vise, ali s tim da Teo ima 36 god, Nedovic 32 god, Davidovac, Mitrovic iako su van forme, traze sami sebe, jedino ovaj mali Topic, sto od njega moze biti nesto! Znaci od Srpskih klubova u EL, nikakva korist za Srpsku kosarku a pare se upumpavaju, da bi se dovodili neki nizerazredni igraci poput Smita, Ponitke, Kabokla koji se proslavio sa 2-3 trojke, a decko je toliko sirov za ovo takmicenje, to je strasno, Smarta, Gilespija... Kuda ide nas sport, vidi se i videlo se gde smo u rukometu, vaterpolu i sad u tenisu, sportovima gde smo bili neprikosnoveni, sad nas pobedjuje ko stigne! U rukometu gubimo od Madjara, Crne Gore, vaterpolo je glupo komentarisati! Fudbal je tek katastrofa, Zvezdina bruka u LS, Partizan nije ni igrao Evropu! Niko ne razmislja o tome, samo se brine i prepucava, da li ce Partizan sa stranom petorkom da dobije neku ekipu i isto tako i Zvezda i da je tu Zoc koji je kupio 15.pretplatnih karata i Covic koji je na trzistu i trazi cetvorku.... Strasno
b

banence

pre 3 meseca

DRUZE NEKULTURNO JE POREDITI PARTIZAN I ZVEZDU U EVROPI I USPESIMA U ISTOJ..DRIUZE SHVATI ZVEZDA JE U EVROPI DNO..PARTIZAN MIJE TAKO JE I TRETIRAN TO STO SMO MI ZEMLJA BEZ MORALA PONOSA I RECI TRPIMP TAMO GDE NETREBA.SAVIC JE PRE DVA DANA OTVORENO REKAO DA PARTIZAN RADI NA SVOM BUDZETU I DA MU USKORO NOVAC VLADE NECE TREBATI..UZMITE SVE I NOVAC I TV KAO I SVE OVE GOD. I STAMPU .SVE VAM JE TATICA OMOGUCIO..ALI JEDNOSTAVNO.NISTE PORODICA..NEIDE...U KUCI POSPREMITE PA NA KOZO IZADJITE...
P

P. S

pre 3 meseca

Izvini, brate, prvo jedva sam protumacio ovo sto si napisao a kao drugo, ne gledam navijacki, ali u pravu si! Fudbal je najbolja sporedna stvar na svetu, Zvezda je bila prvak Evrope i Sveta i u poslednjih 5-6 god mislim triput igrala LS! I o cemu ti pricas, o kom Savicu, koji kaze da im SK dao 650000 evra a Ostoja to juce demantuje! Stavi malo prst na celo i razmisli posto kazes da je Partizan porodica, ko vodi tu glavnu rec i sta se radi u toj porodici kad mama kaze ovako, a tata kaze nije tako!
K

Kezman 14

pre 3 meseca

@A...mi za jednu sezonu vise uradili u Evroligi nego vi za 10 godine sto igrate Evroligu fajnal four 1998 i 2010 i Sampioni Evrope 1992 i opet vodimo po titula u Abaligi 7-6.
I

Iz tvog ugla

pre 3 meseca

gledano mozda si i u pravu ali iz mog potpuna dominacija Zvezde u poslednjoj deceniji u ABA ligi ,kupu,Srpskom prvenstvu.Tako da svko gleda kako mu odgovara.
G

GostNezvani

pre 3 meseca

Ako nastave da mu sude ovako, neče Partizan u top 10. Ima tu svakako krivice tima, ali neke sudijske greške su previše očigledne.
З

Значи...

pre 3 meseca

...Партизан се бори да достигне Звездин учинак из прошле сезоне? Тада су рекли да је то срамота. Значи ли то да се Партизан сада бори да можда избори срамоту?
b

bbbbbbb

pre 3 meseca

vucko ce ih u top staviti😂😂😂
K

Klaus

pre 3 meseca

njih samih do trenera o izabranih igrača
b

banence

pre 3 meseca

ZA ZVEZDU JE TO TRADICIJA ZA PARTIZAN NE...PARTIZAN JE EVROPSKA EKIPA NAVIKLA NA TAKMICENJA U EVROPI...OVO DO SADA NIJE NEUSPEH A MOGAO BI BITI S TIM STO SANSE ZA TOP 8 POSTOJE I ONE SU VRLO REALNE DA NESHVATITE POGRESNO VOLEO BIH I ZVEZDU DA VIDIM ZAJEDNO SA NAMA LICNO MISLIM DA HE TO DOBRO ZA NASU KOSARKU ALI MISLIM DA JE ZAOSTATAK PREVELIK..MADA NADA POSLEDNJA UMIRE.
А

А...

pre 3 meseca

...како стојите последњих 10 година у Европи, пошто сте навикли на Европу? И како сте прошли у ЕК, пошто у ЕЛ нисте много играли? Која места сте заузимали тамо у том периоду?
B

Ben Akiba

pre 3 meseca

Sine, kad ti budeš uložio 1000 dinara da bi uzeo 500 onda se javi da pričaš bajke. Vidi se ko ti je uzor. Čovek koji bez 30-40 miliona ne ume da sastavi krštenu akciju, nego izigrava motivatora urlanjem na likove koji zarađuju par miliona. E tako uprošćeno izgleda to veliki takmičenje u kome ni ne smeš da pitaš koje to budale troše više nego što zarađuju Iskreno ti želim šefa ili gazdu da te motivišu poput miljenika za 40-50 hiljada dinara.
b

banence

pre 3 meseca

POLAKO SA MINUSIMA ..VOLIM LAGANO DA VAS PROZIVAM JER STE NEREALNI A PONEKAD I NEKULTURNI..KAD SE BUSATE BUSATE SE KAO DA IZA VAS STOJE USPESI TITULE U EVROPI..VI TO NEMATE SHVATITE DA JE TO PRIORITET ZA TO SE DAJU LICENCE ..ZATO CE SE DOBIJATI LICENCE ZA DUZI BORAVAK U EVRO LIGI...VI TO NEMOZETE DOBITI NIKADA JEDINO AKO DRZAVA DA OGROMNE PARE ZAVAS...ZASTO?ZATO STO STE MALI KLUB BEZ BILO KAKVIH USPEHA I POLU USPEHA U EVROPI..I NE SAMO TO NACEKATI SE NEMOGU OD REGIJONALNE LIGE UFUDBALU..MORACETE DAPRISTANETE MADA VAM NIJE DRAG PROJEKAT..ZASTO?ZATO STO ZNATE DA JE PRVO MESTO ZA VAS FATAMORGANA..NEMA NAMESTANJA..JAKA REGIJA....PA DA VIDIMO STA STE VI I NA TOM PODRUCJU...DA VIDIMO...
b

banence

pre 3 meseca

ZA VIRTUALNE NEEDUKOVANE NAVIJACE ZVEZDE..PODSETNIK..NARAVNO PROVERITE..TITULA PRVAKA EVROPE..UCESCE U F4 CETIRI PUTA KINTERNACIONALNI KUP A NE KO SAD DOMACINSKI OSVOJILI 3 PUTA..FINALISTI KUPA KUPOVA SA TRINKIJERIJEM GDE SMO PROTIVNIKA VIRTUS DOBILI VEC DVA PUTA A FINALE NEODIGRANO TOBOZ ZBOG KORONE..TADA SMO I U ABA LIGI BILI PRVI ALI NAS JE TOBOZ KORONA CITAJ COVIC SPRECIO DA TO I OSTVARIMO..SA OBRADOVICEM STALI U KUOU KUPOVA U POLUFINALU IZGUBILI OD BURSE ZNAS I KAKO POSTO VI SVE NASE UTAKMICE PRATITE STO JE LEPO I KORISNO OD BOLJEG SE UVEK UCI..DRUGU GODINU SA ZELJKOM UPADAMO U TOP OSAM A ZATO NISMO U F4 VIDEO SI I SAM...NIJEDAN O OVIH TROFEJA..F4 O TITULI DA NEPRICAMO VI NIKADA NISTE IMALI..VISTE SUPLJA PRICA .. PONEKAD ZAURLATE A NAJSRECNIJI STE KAD MI IZGUBIMO...E TO STE VI ..MALI NEVIDLJIVI U EVROPI STIDLHIVI...
9

9izjk

pre 3 meseca

covece,skini prst sa caps lock-a..
B

Banana men

pre 3 meseca

Dobro je da ti verujes u to.Samo tako nastavi da razmisljas.Vazno je da si srecan sa svojim mislima sve ostalo je manje bitno.Ako ces iskreno zao mi je sto neumem da razmisljam kao ti!
d

d. g.

pre 3 meseca

Zvezda je pre tri kola svoje završila. Partizan ima realne šanse. I ako bude 9. ili 10. tu mu je kraj.
П

Па...

pre 3 meseca

...и нису баш реалне шансе Партизана. Ни за ЕЛ, ни за АБА.
A

Ab

pre 3 meseca

Nikada se stvari ne mogu sagledati na realan način jer uvijek imaš na obje strane spin majstore i neke tipove kojima nije do sporta, kojima nije do punih Arena, nego do podbadanja, laganja, zamjena teza i slično... I onda se neko čudi zbog loše atmosfere oko klubova... Ja zaista molim administratore da uvedu strogu cenzuru, da gluposti, sinove ne objavljuju, i vjerujem da će onda i imati više komentara koji će se bazirati na konstruktivnim sportskim temama i pogledima... Ja nzm kako jednim te istim ljudima ne dosadi da pišu fraze, izlizane fore, da siju negativu između navijača... Dajete ljudi ne objavljujte ove kometare, "sipa se u cz, par", "bankomat", "lopovi, sudije"... Ne mogu vam se kometari čitati... Na obje strane 2 normalna kometara, 8 nebuloza koje nemaju veze sa sportom... Čitaju ovo mladi ljudi kojima će se stvoriti mržnja pa će završiti u urgentnom polomljene lobanje... Aaa botovima poručujem da sjaše i da prate nešto drugo... Sport i zdravo rivalstvo nije za vas!!! Ako neko nije prepoznao šta znači što oboje igramo EL i kakvu priču smo svi zajedno stvorili, i koliko sada znači svaka pobeda u derbiju, onda stvarno takvima nije mjesto ni ovdje na sportskom portalu a kamo li u hali!!! Aaaj da sačuvamo ovo što imamo svi zajedno, a ne da uništimo sve što valja po našem običaju...
t

tribalizam

pre 3 meseca

pare bolje uloziti u obrazovanje ne u strance. Sport je zabava a ne neiphodnost. Zamisli drzava da pocne da trosi pmilione na narodnjake ne trazite samopuzdanje i ego u sportu
A

Ab

pre 3 meseca

@tribalizam...brate na pogrešnoj si adresi, ovo je sportski sajt... Uđi u politiku, iznesi svoj program o reformi obrazovanja, zdravsta, šta god ti misliš da treba... Nemoj se ovde praviti pametan i pisati nešto što se podrazumjeva...i što znaju ptice na grani... Ovdje to sigurno nećeš promjeniti... A to vaše razmišljanje je jako plitko i površno, mnogo ljudi zaradi i profitira od 20k ljudi na jednoj utakmici, dolaze i navijači iz inostranstva, hoteli, kafići... Šta se samo piva popije... Nije ekonomija baš tako jednostavna i jednostrana, za ovo dam, za ovo ne...A sve se to vraća kroz poreze državi... Zvezda i Partizan su najmanji mogući problem za loš nivo obrazovanja... Treba srezati neke druge stvari, a ne plate EL košarkaša...
V

Vidu

pre 3 meseca

@ab vidi se da razmisljas kratkoricno u neobrazovano
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Pa sta ako ne udju? Sta da kaze efes? Zvezda nece uci, to svi znamo jer je na 10-15 i nema teorije da zvezda napravi neki brutalnu zavrsnicu, zvezda ce da se fokusira na aba ligu. Partizan ima bolje sanse, ali ce da zavisi i od drugih resultata. Sto se mene tice partizan moze komotno i u top 8 ako cemo mi da uzmemo aba ligu.
D

Deca

pre 3 meseca

se lece smsom a oni drzavne pare daju za blizance. Dotle smo i stugli
b

banence

pre 3 meseca

MOZDA RANIJE VISE PARTIZAN IMA SVOJ BUDZET I TO NE KRIJE TO SE VIDI PONACIONALNOJ TV I PINKU GDE GOSTUJU UGLANOM GOS.COVIC I SATELITI KOJI OD DRZAVE I DOBIJAJU NOVAC.SAVIC RECE DA PARTIZAN RADI NA TOME DA BUDE TOTALNO SAMOSTALAN.STO BI JA KAO NAVIJAC I VOLEO NAJVISE.OVO PREPUCAVANJE VISE MANJE OSRAVIMO..DAJTE BRATE ZVEZDI KOLIKO TREBA DAJ BOZE DA IM NOVAC KAO DO SADA NEBUDE BACEN NEGO DA NESTO I ONI URADE..
I

Igi33

pre 3 meseca

Partizan mnogo bolje stoji od Zvezde. Ima dve pobede više plus još ima dve utakmice kući protiv direktnih rivala Baskonije i Valensije.
D

Da ali

pre 3 meseca

tekst je napisan da bi se opravdala ZvezdaCrvena.
p

pedja986

pre 3 meseca

nerealni smo, ostrasceni, slepi...ljudi, koji su ovo igraci koji su proglaseni "pojacanjima"? Dozier, covek 2 kidanja ligamenata, dolazak iz nba je dokaz njegove snage, nema mesta tamo, ista prica i sa kaminskim, mozda je bio u mladosti talenat, ali da valja toliko, ne bi dosao ovde. Hanga, Tobi, Rokas, istroseni, bukvalno bilo Zvezda ili Evro kuo, taj nivo. Jago, kome je on ozbiljan? Ponitka Evrokup igrac, Jaramaz isto...Kaboklo, sad jasno sto je u Veneciji zavrsio. Nismo objektivni, zelje su jedno, realnost neszo drugo, pa garamtujem 15 ekipa je po rosteru jace od nase 2. Partizan i da bude 10. ili 9. sta znaci to, Real ako prodju, a bolje da ne prodju, trose se za dz, bolje se posvete Aba. Te price o kulama i gradovima, to su bajke, mediokritet najobicniji, istroseni. Jedino pravo pojacanje bio je Fakundo, zadnjih par god.
A

Ab

pre 3 meseca

Sve su to EL igrači... Zato i imamo 12 i 10 dobijenih utakmica, i zato su oba kluba konkurentna igrom na parketu... Ne može Virtus biti EL ekipa koja je Partizan dobila dva puta na jednu loptu, ili Baskonija koja je Zvezdu dobila isto tako... A naše dvije ekipe EK... Nema potrebe za takvim glupostima... Za uspjeh treba i sportske sreće, i znanja... Vi uporno svi zaboravljata da i ostali klubovi u EL troše, imaju dobre trenere, pojačavaju se... Sve su to giganti iz velikih gradova... A Zvezda i Partizan su posljednje dvije godine sa nivoom budžeta, kvalitetom tima, definitivno nivo EL... O navijačima nema potrebe uopšte diskutovati...
B

Bnm

pre 3 meseca

ZELJKO 33 GODINE TRENERSKE KARIJERE - 46 TROFEJA - KK PARTIZAN 49 TROFEJA - 4 EVROPSKA (1EL) - 5xFINAL4 LEGENDE KLUBA: DIVAC, PASPALJ, DJORDJEVIC, DANILOVIC, DALIPAGIC, KICANOVIC, OBRADOVIC, BOGDAN, PEKOVIC, VESELI..... KK ZVEZDA 75 GODINA POSTOJANJA SA RAZNIM PIB BROJEVIMA - 43 TROFEJA 14, PA 21, PA 17 SEZONA VEZALI SEZONE BEZ TITULE 29 SEZONA VEZALI DA NISU MOGLI KUP DRZAVE DA OSVOJE 13 SEZONA IM BILO POTREBNO DA OSVOJE ABA LIGU 12 SEZONA REKREATIVNI UCESNICI EL, PRE TOGA JE NISU IGRALI 17 GODINA, JEDINSTVENI VEZ NA OVIM PROSTORIMA LEGENDE KLUBA: NESA ILIC 😀 I ONI NASLI NEKOM DA PRICAJU O REZULTATU I APSTINENCIJI...
e

e

pre 3 meseca

Cuti drugiligas,da ti neko ne napise malo drugaciju statistiku.Vidi se da si grobar i kad vadis ono sto ti odgovara moras ipak malo i da slazes.
M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Da si ovako u skoli ucio i radio analize sada ne bi bio propalitet koji jedva ceka da ostavi komentar na nekom sajtu jer je mali i isfristriran…
U

Usud

pre 3 meseca

Ma idi begaj kako si nas prosvetlio. Kamo sreće da su i Zvezda i Partizan rekreativni učesnici EL. Jer ovakvo takmičenje totalni besmisao, sem za ekipu koja je naložena da je jedino bitno imati bolji uspeh od Zvezde. Ono što je jasan vas potpis kao ljudi je stalna pljuvačina po domaćim igračima, ajd našim, al kako pljujete vaše dobro bilo ko hoće i da dođe da igra. Još ovu sezonu pa ide reset u kontejner gde vam i jeste mesto sa ovakvim razmišljanjima
B

Bnm

pre 3 meseca

JA NASAO NA ZVANICNIM SAJTOVIMA KLUBOVA I TAKMICENJA, IMA I U APR-u 2011 GODINA I PROMENA PIB BROJA, IMENA...
P

Preža

pre 3 meseca

Jel ti lakše sada? Kakav si ti paćenik, koga bre zabole za vaše trofeje? Bilo nekada, gde ste sada? Šta da kažu bivša Jugoplastika, Cibona, Bosna? Vama je sada Ostoja, a nama Čović legenda kluba, nema razlike.
g

gostgist

pre 3 meseca

partizan ce svakako biti u top 10. imaju 7-8 budzet,i shodno tome i individualnu vrednost igraca.imaju najvecu podrsku navijaca.bilo bi ogromno iznenadjenje da ne udju u 10,iako im je trenera,kao i Mesinu,pregazilo vreme.Zvezda sigurno nece uci,jer sa 15 budzetom,koji uz to i nije najbolje moguce upotrebljen,nije moguce uci u doigravanje
3

38329220

pre 3 meseca

Budžet za igrače oba kluba je vrlo sličan, razlika je u tome što je Partizan uplatio 6 miliona evra za porez, nema potrebe da novcem opravdavate još jednu turističku sezonu u Evroligi. Kada ste bacali bombe letos i doveli 10 igrača za 3 dana, ovde ste u komentarima već osvojili Evroligu, a sada se traže opravdanja... Partizan prosto nije uspunio očekivanja u dosadašnjem delu sezone, ne znači da se to neće promeniti, ali sam ja kao Partizanovac od ove ekipe očekivao mnogo više... Verujem da ćemo biti u top 8 na kraju, ali da ćemo se za to mesto osmog ili sedmog veoma pomučiti...
@

@3832

pre 3 meseca

1)kakve veze ima koliko smo igraca doveli,kad ih je otislo vise nego sto ih je doslo?2) igraci koji su otisli su kvalitetniji i mladji od ovih koji su dosli.3) kako je moguce da "slicne plate" imaju igraci koji su dosli direktno iz NBA,gde su godinama igrali,pa najbolji igraci f4 timova eurolige,u poredjenju sa, recimo trecim centrom Olimpijakosa,rezervistom Buducnosti, 37-godisnji bivsim reprezentativcom Srbije,i 34-godisnjim reprezentativcom Madjarske?(naveo sam 4 najbolja igraca Zvezde u ovoj sezoni kao primer)
@

@3824

pre 3 meseca

Tako što preplaćujete polovnjake, gde vam je Nejpir od 2 miliona, najgori igrač Zvezde u ovoj sezoni? I nije vam prvi put da preplaćujete igrače, ili prosto dovodite dobre igrače koji propadnu kao žeton u luna parku... Gde vam je trener sa početka sezone? Zamenili ste ga gorim i to je verovatno neko drugi kriv...
F

Ferdi

pre 3 meseca

Kako niko ne pokrene pitanje zašto se u Srbiji toliko ulaze u košarku koja je po svim kriterijumima neprofitabilan sport. Čak ni na amaterskom nivou procenat klinaca koji se bave sportom je zanemarljiv. Imamo interesovanje javnosti za klubove u kojima igraju stranci za visoke plate. Samo uporediti beogradsku arenu sa halama gde igraju Monako ili Virtus. Potpuno poremećen sistem vrednosti oko forsiranja sportova. Evo sada u slučaju da naši klubovi ne uđu u play off već sada će krenuti nove priče koje podrazumevaju još veća ulaganja drzavnog novca zbog bolesnih ambicija. Kolektivno ludilo
V

Vzvs

pre 3 meseca

Zato što je u pitanju čista politika. Navijači CZV i KKP čine 90% navijača u Srbiji što dalje implicira 70,75 ili možda i 80% glasača u Srbiji. Masa/gomila/većina, nazovi kako hoćeš, su generalno skromnije inteligencije i svoje frustracije/želje/komplekse/nervozu leče preko sporta i sportista, umesto da rade na sebi. Zato imaš Đokovića koji ima status božanstva, Jokića, itd...
2

2 na 2

pre 3 meseca

Zato što treba umiriti "unesrećena" detinjstva, prazne živote. Zato što je bolje sprcati 70-80 miliona u dva kluba koji će da zamlaćuju 1, 2 miliona foteljaša. Ovako, treba napraviti terene, hale, bazene, pa onda uposliti ljude da to vode i održavaju, vode treninge, na televiziji i po školama maltretira ti decu i odrasle da je rekreacija jako bitna za zdravlje, druženje... Ovako bato moj, samo uključe TV, telefon, istresu fruatracije i mirna Bačka. Lova koja ide u nečije džepove je sigurno ovako veća. SLOBODA RAZMIŠLJANJA U SRPSKOJ IZVEDBI.
B

Bravo

pre 3 meseca

komentar skroz na mestu
v

vzvs@

pre 3 meseca

kako da rade na sebi..ubacili fb .imst..idoli pevaci..starlete..krimosi..privrednici sumnjive biografije...ajde od 2000 reci ovde da je neko uspeo a da nije politika ili kriminal..isto i u svetu..kao kejna ce platiti 100 miliona..za te pare su nekada i zidan i ronaldo i maldini i inzzagi i vijeri zajedno...intelektualci ne mogu docido izrazaja jer razmisljaju..i onda dobijes cukaricki ..tsc.u kosatci megu..hercegovac.szranci ti cinansiraju klubove ili vrte pare preko tih elipa
I

Ispada

pre 3 meseca

Da smo svake godine u vrhu, i borimo se za titulu. Onu šansu što je Partizan imao prošle godine, teško će se ponoviti. Svi se lože na taj plej in.Prvo tu treba pobediti dve ekipe, pa tek onda idete na Real ili Barsu. A tu je kraj priče.
.

........

pre 3 meseca

Pa šta i ako ne bude? Šta se suštinski menja? Zvezda godinama ne mož da ubode plej of pa im niko nije zamerio. Sipa se u Zvezdu i dalje.
Ž

Žeks82

pre 3 meseca

u vas se supalo za 3 godine, koliko u Zvezdu za 10....
.

.......

pre 3 meseca

@Žeks82 U to ne verujete ni vi. Nego eto kao da izjavite nešto.
B

Bnm

pre 3 meseca

PARTIZAN CE SIGURNO BITI U 10, A ZVEZDA NECE KAO I PRETHODNU DECENIJU STO NIJE BILA!
I

I šta

pre 3 meseca

Ako bude, šta ima od toga, jedino još koja utakmica više i neka zarada. Ko god bude 7 ili 8,tu mu je kraj.
X

Xyz

pre 3 meseca

Partizan kanta od ekipe. Skrcano mnogo love, veze sa mozgom nemate.
P

Privatizacija

pre 3 meseca

Sto pre. Hvala
A

A šta

pre 3 meseca

Da privatizuješ, kad ništa nemaju. KK Zvezda i Partizan, u košarci ništa ne poseduju. Ne pišite gluposti.
V

Vučkodlak

pre 3 meseca

Kako da ne. Napišite dalji spisak želja.
P

Privatizacija

pre 3 meseca

@A sta, jos bolje, onda tek nema smisla da imaju bilo kakvu pomoc od drzave u vidu para i infrastrukture.
@

@privatizavija

pre 3 meseca

Izgleda da si mlad, pa ne razumeš neke stvari. Jesi čuo nekad za izbore, Zvezda i Partizan, nikad neće biti privatni klubovi. Bilo bi najbolje nemački sistem probati.
d

doci ce i do toga

pre 3 meseca

brze nego sto se i misli
K

Kazablanka

pre 3 meseca

Razmisljali su verovatno svi osim Ostoje i Covica
0

011

pre 3 meseca

Pa dobro, za Zvezdu to nije nista novo. Ionako su dugi niz godina ispod 14-og mesta...Ipak imaju ljudi odredjeni kontinuitet. 🤣
K

Kikili

pre 3 meseca

Lepo sam napisao pre par nedelja, Partizan i Valensija se u poslednjem kolu bore za 10. poziciju. Takva nam je sudba.
R

RS40

pre 3 meseca

Zvezda ide u plej in
N

Na

pre 3 meseca

Plej stejšnu... Možda...
G

Gost997

pre 3 meseca

Posto sam zvezdas pisacu o zvezdi konkretno, dq bi napravila iskorak u EL za pocetak mora makar 2 sezone da zadrzi okosnicu tima i trenera sto nije uradila od 2017, tim sa radonjicem 2016 nije bio nista specijalno a igra je fenomenalno, zasto ? pa jovic je bio tu par sezona, dangubic, simonovic, cirbes, lazic...bukvalno su mogli zmureci da igraju kako su se poznavali, a sta sad, taman ekipa se uigra za sezonu i na kraju raspad ajmo jovo na novo, e pa upravo ostavite sad jos rokasa, dovedite kalinu jovica lojda i 4 jednu ali da pravi razliku, a sto se petice tice nadjite umesto tobija i gileapija dostojnu zamenu bolomboju jer ce se srusiti od premora, e ako se ovo desi mozda i teo pristane da da svoj doprinos iduce sezone ali ne sa skoro 40 godina da nosi tim.na ledjima vec da bude ispomoc 10 do 15 minuta i za to vreme bude maksimalno iskoriscen i napravi razliku
K

Kada

pre 3 meseca

Čujem, biće bolje sledeće sezone. Ne boli me želudac, nego od malog prsta pa do mozga, sve me boli. To sam prvi put čuo sa 14,15,god.Sad imam 45,i od tad uvek ta glupa rečenica. Jbt prođe ti život u sledećoj sezoni.
A

Ab

pre 3 meseca

Ovdje se u jednom trenutku u javnosti napravilo neko mišljenje uložiš 15,20 mil i ideš na f4:D... Pa ulažu i ostali ogroman novac, a u velikoj su prednosti jer to rade godinama.. Partizan je i dalje u igri al' je nakon velikog uzorka jasno da nema šanse za top 6...i da je realnost borba za 7-10 mjesto i s obzirom na raspored ja mislim da će Partizan i biti u plej-inu... Eee sad kada je Partizanu to plafon koji ima Obradovića na klupi 3 godine, koji ima okosnicu Panter, Ledej, Naneli, Avramović, šta onda očekivati od Zvezde koja je imala turbulentnu sezonu, novi trener, 10 novih igrača, najskuplji igrač se raspao, povrede... EL je preteško takmičenje, treba vremena i sreće i para u kontinuitetu da se napravi top uspjeh... Partizan je ušao ove sezone u EL kao favorit za bolji plasman od Zvezde, to su ove dvije pobjede koje su rezultat većeg kontinuiteta i stabilnosti igračkog kadra... Jer Partizanu se ne može desiti da izgubi od Albe i Asvela... Zvezda je u ABA ligi u odličnom položaju, ekipa je pokazala da zna igrati protiv Partizana i ima veliku prednost u eventualnom finalu...
С

Сале2323

pre 3 meseca

Гилеспи, Лазић, Лазаревић, Кузмић, Илић, Давидовац, Смарт, Тоби... Зар се са оваквим играчима иде у Плејофа? Тоби једну игру, другу не, Лазић, Давидовац свака друга утакмица са минус валоризације, Гилеспи не може кош да погоди, ако не закуца, не брани, не напада, зашто је он доведен, нама је енигма велика, остали но комент. Чисто извлачење пара од државе преко КК Звезда и ништа више. Кад крене сад да кука по медијима, по Партизану, судијама, организацији, правећи навијаче будалама. Да, уложио у клуб прво своје паре да спаси Звезду од банкрота, а извукао из ње 50 пута више, а никакви резултати у Европи. Ко је та особа?
V

Vidis da ti

pre 3 meseca

Objasnim kada budu Zvezda i Partizan ziveli na grbaci svojih fudbalskih klubova kao Real i Barsa a duzni su preko milijardu eura i od sponzora ili neko kupi klub da je non-stop u minusu onda ces i u nasim klubovima imati najbolje igrace Evrope i Juzne Amerike.
G

Gde je mozak

pre 3 meseca

Cekaj ti pricas o slabim igracima a onda kao izvlaci se pare od drzave za zvezdu, pa sta mislis da nam mozda nije drzava dala toliko malo para pa zato imamo takve prosecne igrace? Mozak?
Đ

Đči

pre 3 meseca

Neće ih biti 102%
I

IskoAlarkon

pre 3 meseca

Postoje zemlje poput Nemacke , Finske Danske , gde vreme nije bas najbolje ljudi se fokusiraju na jedan sport donekle i jure lovu . Postoje zemlje gde ljudi uzivaju i ne jure lovu ali zato imaju lepo vreme plaze , sunce , prate svaki sport uzivaju , poput Spanije Francuske Italije Grcke Turske . A postoje zemlje gde ljudi ne uzivaju u lepom vremenu plazama , ali zato ni ne jure lovu vec se zamlacuju svakim sportom na svetu i mnogo su isfrustrirani i agresivni . Pogledajte sinoc navijanje Virtusa uporedite sa nasim ratnim navijanjem . I sto neko dole pita dal ce biti bolje da se smanje ulaganja u sport , naravno da nece od te jedne sitnice ali treba poceti od necega .
N

Nesto gluplje

pre 3 meseca

Skoro nisam procitao.Spanci,Francuzi,Grci,Turci ne jure za lovom ahahaha.
I

IskoAlarkon

pre 3 meseca

Obidji malo svet druze , pogledaj koliko kod njih imas bogatih migranata ,ne zato sto su edukovani nego su voljni da rade za razliku od tih lenstina , opste je poznato da su primorci lenji uzimaju lovu od turizma i to im je to , da se malo jos pocimaju svi bi bili milioneri , ali dobro kapiram da je tebi Pefkohori najdalji domet .
f

fcczbg

pre 3 meseca

@IskoAlarkon Srećom pa u Grčkoj i Turskoj nema ratnog navijanja. Koliko opštih mesta i floskula u tvom komentaru, neverovatno.
D

Dno Dna

pre 3 meseca

Ne može Srbija da ima dva predstavnika u četvrtfinalu Evrolige, kada u istoj nema ni jednog. Jer da bi neko bio predstavnik svoje zemlje moraju da mu igraju domaći igrači a ne da startne petorke i prve izmene budu stranci. U oba kluba osim Alekse Avramovića nema ama baš ni jednog igrača koji je potencijal da ode u Pariz 2024. Jučerašnja startna postava Partizan: Smith - Punter - Nunnally - LeDay - Kaminsky. Zvezda: Yago - Smith - Hanga - Giedraitis - Tobey. Begaj bre!
a

arroyo

pre 3 meseca

vidi se da nije gledao nijednu od dve utakmice i da samo lupetaš nasumično
M

Mozes da me

pre 3 meseca

Obavestis koji je to Smith u Zvezdi.Daj molim te kako ne bi ziveo u neznanju.
D

Dno Dna

pre 3 meseca

Dal' je Smith il' je Smart svakako ne menja poentu da su srpski igrači izumrla kategorija.
L

Lpgos

pre 3 meseca

Zvezda ove sezone nije imala čemu da se nada sa toliko prolaša u rosteru. Pa nama centra igra Tobi koji je neka prosečna streč četvorka, drugi centar Mitrović koji je isto četvorka i bez gabarita u reketu. Onda doveden Gilespi možda najograničeniji igrač koga sam u životu video, pre toga promašaj sa Nejpirom. Jedina što dobro igraju Teo i Nedović ali obojica ne igraju odbranu i već zbog godina često propuštaju utakmice, ali sve što smo dobili utakmica dobili smo na njih dvojicu i energiju Bolomboja koji je ok igrač. Imaš možda 3,4 igrača u timu da su ispunili očekivanja, to je smešno.
.

....

pre 3 meseca

Pa ništa. Sledeće sezone ionako ide samo prvak ABA ako i to ostane tako.
M

Mile led

pre 3 meseca

Koliko je KK Drugoligaš osvojio titula poslednjih 10 godina???
k

keruzzi

pre 3 meseca

Koliko godina imaš? Kakve veze ima zadnjih deset godina? Trofeji se pišu od postanka kluba, ne igra partizan košarku od pre deceniju. Što nisi sebi postavio to pitanje pre deset godina,da vidiš šta je zvezda osvojila do tada,opet ništa.Evo Mančester junajted nije osvojio ništa od odlaska Fergusona, pa šta da kažu oni?
Z

Zelimire samo napred

pre 3 meseca

Do sada je Javor putovao sa igracima Partizana i sudio im.Gde oni tu i on. Predlazem im isti postupak i sa Boltauzerom i eto plej ofa,
Č

Činjenice..

pre 3 meseca

Partizan treba da dobije 6 od 9 (igra kod kuće 6, a gostuje u Berlinu, Milano i u Barselonu ). 60-70% da će makar Partizan da uđe u top 10. Zvezda treba 8 od 9.. Teško Teško realno
Х

Х Х

pre 3 meseca

Партизан ће од тих 9 добити 3 утакмице, Звезда 4.
R

RAJKO 1234

pre 3 meseca

Ne zaboravite da i Zvezda i Partizan, za razliku od ogromnog broja klubova u EL, imaju ozbiljan pritisak osvajanja prvenstva. Dakle, moraju da igraju svaku utakmicu, a derbi se igra kao da je u pitanju život ili smrt, nažalost. Dakle, jedna nametnuta situacija od strane čelnika EL, i to nije tako za džabe. Naravno da pašta rezultat. Lično bih voleo kada bi Partizan i Zvezda izašli na zajedničku konferenciju na kojoj bi zvanično izjavili da neće da igraju EL ukoliko i jedan i drugi klub ne dobiju odmah dugoročne licence. Ali, za taj potez treba imati m... 😉
G

Grohotom se smejem

pre 3 meseca

Pa i drugi imaju pritisak osvajanja prvenstva zarad prestiža kluba. I ne igraju nameštene utakmice sa FMPom i Mega Leksom... A ako već neće da se predaju tu je Crveno-Crna sudijska organizacija da stvari preuzme u svoje ruke.
@

@grohot

pre 3 meseca

Немају такав притисак, да Звезда и Партизан имају лиценце на 5 година могли би да праве дугорочне пројекте, без притиска какав сад имају. Звезда је нпр у фудбалу крајем 80тих направила петогодишњи план, у ком је крајњи циљ био освајање КЕШ-а, што је на крају и успела.

Hockins

pre 3 meseca

Kakav je na Zvezdi bio pritisak do pre par godina kad smo imali samo nju kao neki faktor u regionu ostali su imali bar 3 do 5 puta manje budzete kad se setim sezone kad je u Aba ligi imala 25-1 ,mogla sa drugom petorkom sve osim par timova da pocisti.Imala je sve i FMP u istoj ligi i svu logistiku mogla da napravi plan da se podigne za 2 nivoa kao sto su to zamislili gospoda u fudbalskom klubu ali se oba pokazali svoju ,,sposobnost".
D

Djinobili

pre 3 meseca

Pa dobro šta i da se udje u top8 pa kao frakcije da tripuju da su bili blizu...samo se trofeji računaju a ne nerešeno protiv mancestera ili za dlaku F4 to ne postoji
D

Dušan448

pre 3 meseca

Znači oćeš da kažeš da kad bi npr. Barnli u Premijer Ligi završio 10. da to nije uspeh jer nije osvojio ligu? Svaki klub zna svoj domet, uspeh je sve preko dometa, sigurno ekipama koje se bore za to da ne ispadnu iz lige glavni cilj nije titula. Da su samo trofeji uspeh, ti bi po sezoni imao jedan uspešan klub. Neverovatno je koliko su neki ljudi ograničeni
v

vrlo lako

pre 3 meseca

moze da se desi da ☆ bez pritiska u nastavku ima dve pobede vise od Partizana koji ce pored EL juriti i drugo mesto u ABA i prednost domacinstva u polufinalu. Razilka u EL za sada je Asvel i Alba, bolje sudjenje kod kuce i naravno losije u gostima u odnosu na proshlu sezonu.
J

Janko 65

pre 3 meseca

Dobro, dobro, nemojte da očajavate. Upucaće država još stotinak miliona za sledeću sezonu. Hleba i igara, važno je da narod ima čime da se zanima i gde da troši negativnu energiju da ne bi obraćao pažnju na važnije stvari koje se dešavaju u pozadini.
k

koje su to

pre 3 meseca

stvari?
a

avijator3

pre 3 meseca

Druze ako te ne zanima sport nema potrebe da ga pratis...drzava da ne ulaze bilo bi sto ne ulaze itd itd... uvek ce biti nezadovoljnih, ko god da je na vlasti, ni ja nisam bio zadovoljan kad je tadic bio na vlasti pa ko me pitao ma da znam da ima nekih ovde koji placu za tim vremenima
D

Druze

pre 3 meseca

@Janko da li ti znas da napises nesto drugo sem "samo da je hleba i igara" ili si samo toliko pismen.
M

MNM

pre 3 meseca

Uzima Zvezda kup i ABA ligu i sa tim trofejima sezona je uspešna,pa da:)
q

qqq

pre 3 meseca

Vece je oitanje sta ako bude? Posto ako ne bude bice kao i svake sezone.
Ц

Цане

pre 3 meseca

Па ништа, није да ми решава нешто у животу...
m

mislis dq ces

pre 3 meseca

svega ovoga ne bi bilo da Ostoja nije setai pi bolonji i izvukao zmiju iz dzepa..zna li se jel setao monakom i pevusio?
t

treba usmeriti sve snage

pre 3 meseca

i dati jos vise poslova milenijumu..brigateu..jadranu .da bi mogli sledece. godine jos da se podignu cene karata..da uprave kupe jahte idu na gostovanja itd..a da narodu bacaju maglu

Crazy-North

pre 3 meseca

Tacno tako! Najveci problem je mnogo losa selekcija igrača. Mi celu sezonu igramo bez 4-ke. Davidovac više nije za ozbiljnu košarku.Mitrovic na 4 je krajnje limitiran igrac jer ne preti sutem za tri , sto je u danasnjoj kosarci ne dopustivo jer sa njim na 4 mi nemamo širinu. Kada na sve ovo dodaš da su nam se u paketima povredjivali igrači prvo Lazić i Hanga nismo imali kako da odbranimo išta, pa bekovska linija Topić Teo i Neda u jednom momentu… Nejpir koji nas je totalno ukanalio, promena trenera u sezoni na već totalno promenjen sastav.Sa samo jednim suterom Gidraitisom koji je igrao od sjaja do očaja. Bez zamene za Bolomboja. Sa igračima kao sto su Lazarevic, Gilespi,Davidovac, pa moguće i Smart (malo je vremena za analizu) totalno ne upotrebivim dobro smo mi i prošli. Umesto da smo se pojačali sa dva extra pojačanja tipa Kalinić i Bejron a oslobodili se gore navedenih…
a

a da ste doveli

pre 3 meseca

jos desetak igraca..prodate nedu za 10 milki i tu su lebron..kari..kalina..gudura
m

miki34

pre 3 meseca

Bas tako, dovedu gilespija i smarta, a za te pare mogli da dovedu top 4 ku. Ali ima i toga da pojedinu igraci nece da dodju u srbiju da igraju sto zbog zena, devojaka, tako nekad njje ni do klubova.
p

postic

pre 3 meseca

Davidovac je mozda samo u losoj formi,ali on nikada nije bio kos geter ,to je igtac koji da 7,8 -10 poena ali kada je u formi to su sigurni poeni i ima inteligenciju koja pomaze timu...Nije basket samo dati kos
P

Pedja108

pre 3 meseca

To je sasvim realno da nijedan klub ne dodje do zavrsnice. Zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Dok je za Zvezdu to bilo i ocekivano, posto budzet nije bio nesto impresivan, a i dovodjeni su promasaji kao Nejpir na primer ili stari igraci kao Teo, Nedovic, nije ni Hanga mislim mlad, sa druge strane nikad vise para nije ubaceno u Partizan, i sa te strane su trebali da budu medju 10. Ali, gledajuci igre, Partizan je pokazao da je klasicna domaca ekipa, koja ako nema punu halu navijaca, tesko da moze sta da uradi. Jos jedna stvar je ovde bitna. Koliko god da neko voli da gleda kosarku i da nasi klubovi budu konkurentni, zaista je besmisleno i bezobrazno da drzava baca pare zbog toga i finansira budzete. Ceo nas sport treba da se privatizuje i da onda lepo imamo ulaganja domaca ili sa strane i shodno tome jake ili slabe klubove.
q

qqq

pre 3 meseca

Da se gledaju budzeti samo bili bi u top 6 i jedni i drugi.. Sto bi se reklo malo nam strucnosti fali..
R

Realno samo

pre 3 meseca

Bukvalno razlika u budzetima je oko 2,3 miliona… ne znam sto se upozno prica kao da Partizan ima duplo vise i slicno.. je l tako pravdate vasih 15.5 miliona i vec 15 poraza?
p

prvo kad pises razmislis

pre 3 meseca

da li valensija ili baskonija imaju bolje ekipe od zvezde?ili je makabi u prednosti jer igra sve na strani..i kakva je ekipa penzionera virtus belineki..danston..
T

TP-1

pre 3 meseca

Partizan Ima jako dobre sanse da bude u top-8,play in i dalje. Zasto se stavlja u isti kos sa Zvezdom,koja odavno nema ama bas nikakve sanse za top 10?! Partizanu ide sad nesto laksi raspored. 9 kola do kraja,6 pobeda bi sigurno bilo dovoljno za prolaz sto sasvi realna situacija. Dok Zvezda od 9 mora da dobije 8. Nerealno,totalno nerealno.
Z

ZZIIII

pre 3 meseca

A 6od 9 je realno..nije odavno izgubila šanse nego tek od sinoć,da je dobila imala bi veće šanse nego vi dltako da nije odavno,pa da
Y

Yyy

pre 3 meseca

Nerealno ali imate 6 poraza na Jadranu.
Y

Yyy

pre 3 meseca

Dobre šanse..Ekipa bez kičme.
K

Kimibk

pre 3 meseca

Ćoki i fegi će se pomiriti, opozicija će izaći na proteste, limar će nastaviti da rasklapa vozila, a narod... PARIZER i hleba, i igara.
S

SVE JE JASNO

pre 3 meseca

Prilično sam siguran da će Partizan biti. A ako se to ne desi, zna se i dalje ko je bio šampion Evrope, ko je igrao na 4 različita Final Foura, ko je najgledaniji u Evropi, ko ima najbolju atmosferu, ko je stvorio gomilu NBA i top EL igrača, ko je igrao i igraće mečeve sa NBA ekipama i koga sa klupe predvodi najuspešniji evropski trener svih vremena.
Z

Zijani

pre 3 meseca

A zna se da ste opet nekako drugi klub u Srbiji pa jeste
a

a split

pre 3 meseca

3 tutule..cibona dve..bosna jednu..i sta ako je najgledaniji..ti si mu brojka..karta..od tebe uzima..vara te..ti se palis oni tarasjuju..ne znam sta rebi nije jasno.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

S tim rezultatom da obe ekipe ne budu u prvih 10 treba računati,doduše Partizan ima priliku da ako kod kuće ne bude kiksirao ipak dobaci do plaj in(tu je i kraj jer valja potom dva puta ma kog s kim bude igrao na strani da dobije a to je odista teško ove godine)dok je Zvezda sa EL ove sezone završila;to je nauljeni Grk i demonstrirao sinoć petorkom u zadnjih 10 minuta!!!Gilespi,Smart,Deda …kiks Nedovic su nekako otaljali posao i makar izgubili s manje od 10,obraza radi ali je bilo očigledno da su zapravo i konačno završili s iluzijama !!! Sveukupno los učinak u odnosu na silne najave letos i ambicije te slupanog novca u oba kluba!!!A i to nije nikakvo iznenadjenje,sve je već viđeno godinama unazad
G

Gazi Zelimire

pre 3 meseca

Partizan ima mnovo laksi raspored od konkurenata a od preostalih 9 utakmica 6 igra kuci. Od tih 9 dobice realno 6-7 utakmica. Sa tim skorom bice i medju prvih 6 ekipa. Tako da za sve dusebriznike opustite se i ne brinite za Zeljka i Partizan...
Б

Бск

pre 3 meseca

Било би лепо а колико видим сасвим реално.
g

gost978

pre 3 meseca

Ništa, ide sledeća sezona…To se zove sport, nikome ništa nije zapisano ni zagarantovano. Na kraju sezone napraviti analizu učinka igrača ali i TRENERA, pa onda donositi odluke. Lično smatram da ovaj tim KKP nema kvalitet za top10 i da su preplatili igrače koji ne prave razliku. Panter ima neto zaradu i rangu Majka Džejmsa, pa vi samo uporedite ko se tu zajebao. A trener godinu dana ne ume da ih nauči da izvode aut, kada se pravi faul a kada ne, mlađim igračima uništava karijeru i ponižava ih pred publikom, veliki znalac nema šta…Takođe su digli platu Ledayu sa 700.000€ neto na 1 milion, a na tržištu je bilo boljih igrača za tu platu na poziciji 4. Sa druge strane, nije normalno fatalistički posmatrati sve što se dešava oko nas, razboli se mozak. Sport je ovo a ne rat
K

Krk

pre 3 meseca

Decko pali, prati svoj zeleznik i covkastog u jutarnjem...
R

Realno samo

pre 3 meseca

Zar nemas svoj klub za koji navijas? Napravis ovde analizu o Partizanu hahah a sto? Da bi skrenuo paznju sa 10e neuspesne sezone u Evropi..
m

mare fkv

pre 3 meseca

Partizanu ovde apsolutni minimum mora da bude 6-3 skor, i da gostovanja Barsi i Milanu, uz Real kod kuce, budu podvedeni pod los dan i to da ne mogu bas svi da se pobede. Ostale utakmice su ili sa timovima ispod, ili sa konkurentima direktnim, i ako se to ne pobedi, nemaju sta ni da traze u 10.
C

Comiko

pre 3 meseca

Ja moram da budem realan.Zvezda jeste ostecen u Barselona za pobedu ,ali Zvezda šutira 77% bacanja.Sto ako stavite prst na celo je katastrofalno.Naprimer partizan šutira 82 posto sto je priznacete ogromna razlika.Profesionalni klub je na 77 posto uspešnosti penala.Katastrofa.
O

Ogi Srbija

pre 3 meseca

Lepo smo se drusili sa Ostojom , Pokazali smo zasto smo vecita opozicija rezimu
8

87

pre 3 meseca

Koliko dramite stalno sa ovakvim naslovima... Sta ce se desiti? Nastavicemo da ih bodrimo i volimo. To ce se desiti. Pa kada se vezu dve,tri pobede onda ce opet svi da pricaju sve najlepse o svojim ekipama,trenerima,navijacima... I kako su znali da ce to tako da bude. A sada niko ne valja i sve treba oterati. Standardna prica. Lozite ljude po medijima da je realno i maltene obavezno da i jedni i drugi idu na F4. A ne zna se koja ekipa je jaca ove godine u Evroligi.
s

samo ti pevaj i bodri

pre 3 meseca

moces i sa istojim da setas i pevusis
J

Jdjd

pre 3 meseca

Kk partizan ima top 3 ili 4 EL budzet,i sramotan rezultat. Da bude 10 to je za ovako preskup tim i preskupo trenera velika bruka. Na sve to jedini klub u EL trenutno bez povreda .
K

Kup

pre 3 meseca

Biće smak sveta... Čemu ovaj tekst, pa Zvezda deset i kusur godina nije imala neki rezultat u Euroligi...bili su večito u donjem delu tabele, i sada kao šta će biti?!
S

Ssl

pre 3 meseca

Gde je bio partizan tih deset godina? A da, kupovi Zorice Brunclik.
A

ABCDE

pre 3 meseca

Sa kojim budzetom Zvezda ima jedan top -8? Tek od prosle sezone,odnosno Partizan povinje da dobija ogroman novac od drzave. Pre toga Zvezda nije imala ni priblizno budzet kao sada Partizan. Cemu bre lazi vise?!
S

Sale84

pre 3 meseca

Da..Zvezda je imala jedan top8... ali Zvezda nikada ali nikada nije imala ni 1/3 budzeta koji se vi imali ovde godine.. od 25mil!!!! Zvezda je godinama imala budzet koji je bio u rangu minimuma koji je propisivala evroliga ili nesto iznad.. svi ti podaci su bili javni na tu sta da se krije. 6-10 mil evra...i to je to..uvek u rangu budzeta poslednjih par ekipa u evroligi. A vi budzet i prosle i ove godine medju 5-7 najjacih u evroligi. E zato je bruka.
J

Jole 39

pre 3 meseca

A ja se ponadala sinoc
x

xdxd

pre 3 meseca

nemoj da se nadas,nece ona nidje. dok se ti nadas, drugi je pune.
d

dkcz

pre 3 meseca

Partizan će otići u doigravanje to je gotovo sigurno jer ima povoljan raspored do kraja regularnog dela. Partizan je (za razliku od Zvezde) dobio veći broj utakmica kod kuće i rekao bih igrao sa više želje/volje. U doigravanju se može svašta desiti ali svakako na seriju protiv Barse/Reala teško da će moći. A Zvezda.... Mi da probamo kako znamo i umemo ABA ligu da osvojimo, a za dalje ćemo videti...
I

IstorijskiUspeh

pre 3 meseca

takozvana zvezda deli deseto mesto sa 5 ekipa, lako moze da zavrsi kao 16. na tabeli.
g

gf

pre 3 meseca

A na istom mestom mestu može završiti i Partizan koji je posle Albe (2-8) među najgorim timovima, Efes, Bajern, Asvel, u poslednjih deset kola sa skorom (3-7)
x

xdxdxd

pre 3 meseca

Partizan je ispao iz prvih 10, a zvezda nikad nije bi bila, tako da je njima isto. Ako uspeju da zadrze dvanaesto mesto, to bi bilo istorijski uspeh, tako da je njima super.
p

postic

pre 3 meseca

pa nije bila zato sto se u nju ne gura toliko para kao u kk patlidzan.
D

Danas

pre 3 meseca

Čitam, evroliga se hvali, ovo ima samo u evropi. Sve posle sinoćnje Zvezdine utakmice. Pazite kakvi licemeri i pokvareni ljudi. Pa zašto toj Zvezdi i Partizanu, ne date A licencu. To ima samo u Beogradu, a ne u Evropi, zgadila mi se ova evroliga.
D

DS1989

pre 3 meseca

Ja cu kao Zvezdas da kazem sta mislim o mom klubu... Mi i nismo trenutno za play in, prvo u samoj selekciji ekipe je bilo propusta gde smo krenuli bez klasicne cetvorke(ni dalje je nemamo) promasilo se sa Tobijem, Sabaz jeste promasaj al po meni smisleno pojacanje i tu uprava nije kriva sto se doticni raspao. Onda dolazi doselekcija gde dovodimo Gilespija koji u Bajernu nije mogao da igra svi znamo da ce biti promasaj i naravno i bude promasaj, dolazi Smart iz razvojne lige a ne NBA lige kako neki pisu jer taj Smart nema ni 3 minuta za celu karijeru u NBA ligi. Znali smo da nije to sto nam treba i vidi se da je prosek, cetvorke i dalje nema a sezona pri kraju. Jednostavno ako hoces da stekas pare i dovodis Gilespija i Smarta i ne zasluzujes niti imas kvalitet za play in, ustedeli smo sline pare od Sabazove plate a doveli dva krs igraca zalim ja sebe kao navijaca i sve nase navijace ali ni ne treba da igramo play in ne zbog nas navijaca nego nase uprave koja je i posle Sabaza te pare ustekovala umesto da je tih milion ipo koliko je ostalo prosledjeno u top pojacanja...
R

Realnoo

pre 3 meseca

Evo verovatno će planeta Zemlja prestati da se okreće pod težinom suza navijača dva večita rivala. Dajte bre ljudi, da li ste vi normalni? Da li osim Partizana i Crvene zvezde I drugi klubovi imaju dobre budžete, dobre igrače koji samo trpaju trojke, iskusne trenere, ambicije uprave itd. Imaju. Pa gde piše da Partizan i Crvena zvezda trebaju da se prošetaju kroz EL ili da budu u završnici? To se ne događa tako često pa da nešto podrazumevane, alo rođaci. Za Partizan je to bila prošla sezona. Za Crvenu zvezdu ona jedna sezona sa Radonjićem. I to je to. Pre toga Partizan F4 2010 (pre 14 godina), šampioni Evrope pre 32. Crvena zvezda u završnici bila 70-i neke, znači pre nekih 50 godina. Znači nisu to Real iz Madrida i Barselona pa da su stalno na F4. Smanjite bre malo očekivanja jebote, sasvim moguće je da sezona bude i ovakva to je sve košarka. Možda sledeća bude opet dobra (za Partizan) ili dobra za Crvenu zvezdu (napokon posle puno godina). A i samo se kuka. Dajte da se odigra i tih 9 utakmica, ništa još i nije gotovo. Pobeda osvajamo sve, poraz depresija najgori smo ugasite klubove. Mislim potpuno neumerene reakcije, ne znam šta vam je, ajde polako, igra se utakmica po utakmica a ima ih još dovoljno.
R

RealnoGledanooo

pre 3 meseca

Ne znam za Partizan, ali realno sto se tice zvezde nista novo, nikad nije igrala nikad ni nece, tako da se njima nista ne menja.
J

J.Z.g.g

pre 3 meseca

Pa i partizan ništa nije osvojio samo se tripuju nešto,pa da
J

Jdjd

pre 3 meseca

Da nema Bodirogin ih sudija,partizan bi bio kao Asvel.Sto je velika sramota.
H

Hm 10

pre 3 meseca

10 godina kako se zeleznik bruka u EL i svake godine tj.10 god.sudije su im krive a u posled je tri god.je u kombinaciji sa najboljim trenerom EL i Bodiroga kriv.Ugasite de vec jednom da nas ne brukate sa ovim vasim Gvinejcima.
H

Hermano7

pre 3 meseca

Zbog ovakvih kao sto si ti na sampone pise da nisu za pice
S

Sta reci

pre 3 meseca

Sudije guraju Partizan izgurace u playoff smrc a nasu zvezdu niko ne voli unistavaju nas sudije smrc iammo najmanji budzet u univerzumu smrc.Magistre iz Zeleznika pomozi nam smrc
P

Pfc

pre 3 meseca

Šta će biti, pa nista nastaviće se život, mnogi treba da svate da je ovo samo sport.
s

serpikoo

pre 3 meseca

tacno tako, secam se da je isto izjavio trinkineri pre derbija u finalu.
Č

Čuš Mateo

pre 3 meseca

A da novinari nekad pitate nekog igrača Partizana o top 10 pošto su u top 11, a ne svako kolo smarate nekog iz Zvezde dal ima šanse. Ipak su ovi iz Parizana sa budzetom projektovani za top 4.
x

xdxdxdxd

pre 3 meseca

Za Partizan se zna da ce igrati, zato i nema potrebe da se pita. A vama je borba da ne zavrsite kao 16.
P

PenTs

pre 3 meseca

Za partizan se zna da ce ih Bodiroga ugurati .
Č

Čuš Mateo

pre 3 meseca

Mogu i 18 da budu, ali ako je tako nemaju potrebe više da postavljaju pitanja Zvezdi, juče Mitrović, pre dva dana trener i Teodosić, prošle nedelje opet Teo i Nedović, vi ste jedno mesto ispod logičan sled da se postavi pitanje i da se osim bahatog trenera još neko obrati. Pročitaj Ostojinu izjavu u tekstu o top 4.
h

halo

pre 3 meseca

Šta ako ne bude, ništa. Isto kao što ništa neće biti i ako neko ili oba budu, bar što se tiče nada za dobijanje licence ili nešto. Arapi, Pariz, London svi su debelo ispred nas za licencu i to neće promeniti nekoliko punih hala. Još Rusi kad se pre ili kasnije vrate, biće vrlo upitno da li nam ostaje i to jedno mesto od ABA, tek tad licencu možemo sanjati.
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Ponadala se mezimica partizanka 🤣🤣🤣🤣
h

hahahahahah

pre 3 meseca

kod vas ni nada vise ne postoji xd
O

Ogi Srbija

pre 3 meseca

Ostoja limar je juce odrzao lep sns skup sa svojim grobarima bas je bilo lepo, svima nama je podelio po sendvic
d

deki_kg

pre 3 meseca

Bice neredi na ulicama i opsti haos posto je plejof drzavnih projekata najveci prioritet u zemlji
B

BravoBravo

pre 3 meseca

Iskreno se nadam da neće ni Partizan ni Zvezda otići dalje i da nikada više neće igrati Evroligu, da se ne zaluđuju mase sa glupostima. Koga briga? Dajte narodu minimalac 1000€, čiste reke, jezera, čist vazduh, dobar standard. Baš briga Slovenca, Austrijanca, Švajcarca, Luksemburžanina, Belgijanca, Holanđanina, Skandinavca za te priče. To mogu da igraju i osvajaju velike države poput Nemačke, Francuske, Španije, Italije koje su ogromne i imaju ogroman budžet. Srbija mala i siromašna država sa prosečnim platama 600€ a penzijama 300€ troši desetine miliona na transfere igrača, koji nisu pokazali ništa. Bolje nek igraju srpska deca.
h

halo

pre 3 meseca

Da, svima će plate porasti na 3000 evra ako Zvezda i Partizan ostanu bez Evrolige.
J

Jui

pre 3 meseca

Veću glupost za zivota nisam čuo.. kakva utopija brate… 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️… neka stane finansiranje sporta, i sve će da bude super🤣🤣🤣
G

Guh

pre 3 meseca

Igokea2 se zestoko ponadala sinoc
T

Tirana vas zove

pre 3 meseca

Fabrika Metalnih Proizvoda se vise i ne nada.
V

Vukašin98

pre 3 meseca

Iskreno, ne znam ni da li se isplati biti u plej inu ove sezone... Bilo koji od naša dva kluba da završi na 10. mestu ne bi imao šanse u borbi za to 8. mesto... Gostovalo bi se Makabiju/Feneru/Baskoniji, što ja mislim da je 90% izgubljen meč (posebno kako ove sezone naši timovi igraju na strani)... A i da se uđe nekako u top 8, išlo bi se na Real Madrid, što je realno metla. Izneo sam samo svoje mišljenje, voleo bih da pročitam i druge argumente, ne samo vređanje.
S

Srdjan M

pre 3 meseca

Pogotovo sto onaj ko bude na poziciji 9 i 10 mora da orodje dve prepreke do cetvrtfinala. Jer ce igrati i sa porazenim iz meca sedmog i osmog. Znaci skoro nemoguce da deveti ili deseti bude u cetvrfinalu.
q

qqq

pre 3 meseca

Kako mislis posebo ove sezone? Pre smo igrali dobro u gostima pa se sad nesto promenulo?
M

Milojko Arsenić

pre 3 meseca

Sramota me mog kluba ,30 miliona narodnih para potroseno na ovo brukanje ,sramota me sto sam navijac Igokeje
h

hahahah

pre 3 meseca

Ako te je sramota igokee i takozvane zvezde, pocni da navijas za Partizan, uvek ces imati trofej evropsko sampiona!
C

Cer

pre 3 meseca

Kako igraju i ne treba da ih bude, ovo je sramota.
T

TzT

pre 3 meseca

Ugurace jsd-ovce Bodiroga Vec imaju na sudije 3 ili 4 pobede Panata,Fener,Monako i Valensija su dobijeni na sudije.I prosle sezone su ugurani na sudije tako ce i ove.
R

Realnoo

pre 3 meseca

Isključivo na sudije a? Koja zavist i ljubomora isijavaju iz tebe. Na prvom mestu je kvalitet, prošle sezone Panter, Ledej, Naneli, Lesor, Exum, Papapetru, Avramović,Smailagić i povremeno Madar su igrali dobru košarku. Na sudije su vodili 2-0 protiv Reala iz Madrida? Sve nešto slučajno? Daj čoveče, kao neko dete si. A možda i jesi dete, u tom slučaju da naučiš da vrednuješ nečiji uspeh. Isto bih rekao da je prošle godine Crvena zvezda prošla dalje a Partizan ne. Zato nešto potreban je kvalitet i kraj priče.
T

TzT

pre 3 meseca

@R protiv Reala su vodili jer je Tavares sa Poarijeom bio povredjenog dana sve to 30 bacanja u Madridu ono sudjenje tamo Lejkersi imali nisu.U Istanbulu ojadjen Fener 40 bacanja izvedeno, sa Efesom tamo 35 bacanja.Uvodjenje u bonus protivnika rano.D namaknuto toliko pobeda.Nema tu nikakve ljubomore prosto klub ti se gura od Bodiroge i to svi zivi vide.Zato su i digli revoluciju svi igrači Monaka posle vas ove sez što je nezabelezeno,vlasnik Panate itd.
R

Realnoo

pre 3 meseca

@TzT Sve je namaknuto? I regularni deo Evrolige kada je pobeđen Real u Beogradu i Olimpijakos u Beogradu i svih 20 pobeda su neregularne. A toliko su gurali Partizan da su mu poizbacivali igrače u toj majstorici protiv Reala a Realove su manje kaznili (a Realovi zakuvali). Nego, pošto vidim da pratiš košarku, nadam se da gledaš Partizanove utakmice ove sezone. Ali stvarno da ih gledaš, ne ono što kaže neki Pera, Đoka I Mika da je video, nego ti lično da gledaš. Je l' si možda primetio koja se tuča od utakmica dešava protiv Partizana od strane mnogih protivnika? To i nije košarka nego džudo? Koliko se samo faulova dešava nad Panterom od prenosa lopte pa na dalje? Tuku ga kao vola u kupusu uleću mu ramenom u glavu non stop, ne da je kontakt, nego batine. I ništa, sudije neme. Batine dobija i to dobre i Naneli ove sezone, ništa. Sudijske odluke u situacijama 50%-50%? Dosuđene 70% protivniku 30% Partizanu. Partizan ove godine nema dobro suđenje ni kod kuće. Ojadili su ga kući protiv Fenera, Virtusa, Panatenaikosa, Milana, Makabija, navlačili i za Žalgiris a za Monako grešili i za jedne i druge non stop, celu utakmicu, tu je mogao Partizan da se žali za bar 5 grešaka i Monako da se žali isto bar za 5 grešaka.