Vlado Šćepanović (© Star sport)
Vlado Šćepanović (© Star sport)

Šćepanović: Nešto je pogrešno, moramo da saznamo šta

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.20. | 20:37

„Mi smo tim koji ne može da igra bez energije“, kaže trener Partizana

Neprepoznatljivi Partizan. Sve što ga je krasilo tokom prethodne kao da ne postoji na početku ove sezone. Pet utakmica je odigrao i samo jednu dobio. Da bar ima igru, lakše bi navijači podneli sumorni start. Ovako im istaje samo da se pitaju zašto su rezultati ispod očekivanja.

Pita se, i to glasno, Vlado Šćapnović, ukazujući da je nedopustivo da crno-beli budu pregaženi kao što im se desilo u Kazanju, gde ih je Uniks doslovce „ubio u pojam“. Ni treneru kluba iz Humske 1 nije jasno kako je pretrpljena rezultatska katastrofa.

Izabrane vesti

Nema komentara ako izgubite utakmicu na ovaj način, sa više od 20 razlike. Mi smo tim koji ne može da igra bez energije. Ne možemo da igramo i da se takmičimo ako nismo 100 odsto fizički spremni. Moram da saznam zašto smo bili ovakvi večeras, bez energije, bez snage, bez košarkaške koncentracije“, nabraja Šćepanović posle neuspeha u trećem kolu Grupa A Evrokupa (70:93).

Malo šta je u igri Partizana funkcionisalo. Iako je u jednom trenutku, tokom druge deonice, bio na samo tri poena minusa, realno nijednim parametrom nije parirao ruskom predstavniku.

Bilo je situacija kad nismo koristili faulove pre izlaska iz bonusa, tokom sve četiri četvrtine. Nešto je pogrešno, moramo da saznamo šta je u pitanju. Utakmice protiv ovakvih timova ne možete da igrate bez maksimalne koncentracije, energije i fizičke igre“, dodao je Vlado Šćepanović


tagovi

KK PartizanEvrokupVlado Šćepanović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara