Komentari na vest

Sedam klubova želi veći deo Evroliginog finansijskog kolača

p

pace

pre oko 3 godine

mislim da u ovom trenutku vece pare daje fiba mada gde god da igraju sa parama koje daju i uleb i fiba klubovi su u debelom minusu
P

Pavlee

pre oko 3 godine

Čisto sumnjam da će to moći da prođe kako su tih 6 klubova zamislili, a da se gazde Čokija ne upita za njegovo mišljenje. Bez njega niti jedna odluka neće da bude donesena. Što bi se reklo, neće da može!
G

Goust

pre oko 3 godine

Stvarno su smesne cifre u pitanju, narucito kada znamo da timovi koji udju u PL iz druge lige dobiju 100 miliona. A ovde se dobija po 1 500 000 za osvajanje, sto nije dovoljno za jednog dobrog igraca.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Jeste da ovaj lik garant dekra, ali ti ladno poredis fudbal i kosarku. Para ima koliko je gledanost jer sve pare dolaze od sponzora i reklama, a gledanost evropske kosarke nije velika u najbogatijim zemljama. Zato i nema toliko para. Racunaj da PL gledaju Englezi, Nemci, Francuzi, skoro cela Azija, Juzna Amerika, Australija, Arapi, pa i Ameri donekle, skoro pa ceo svet, dok evropsku kosarku gledaju Spanci Turci, Rusi, mozda pomalo Zabari, mi Balkanci i to ti je to. Totalno druga dimenzija finansija. Sta mislis gde ce neki sponzor da ulozi pare, u ono sto gleda ceo svet ili ono sto gledaju nee prosecno stojece nacije u Evropi?
G

Goust

pre oko 3 godine

Znam ja sve to, ali ko gleda ovu nasu super ligu pa na kraju ima slice nagrde. Neka malo smisle nacina da povecaju nagrade i da budu gledaniji, to im je valjda posao.