Komentari na vest

Selektor Letonije: Zbog protokola čestitaću Srbiji... Igrači su ti koji odlučuju meč, ne neko drugi

G

Gost22

pre preko 2 godine

sudjenje klasično domaćinsko, ali kao da se u Rigi igralo. oni raniji ulasci posle bacanja, faulovi u napadu, pa faulovi odbrane (dangubicu, alexi, i kuridzi), pa ono sto nisu svirali na teodosicu, malom trifi, radanovu, smailagicu, pa 3 sekunde nesvirane kad je njihov centar postovao Tea, a to trajalo makar 10 sekundi - to je jedno 20 sudijskih odluka na stetu Srbije. a igra se u Beogradu. ali sto napisa neko iznad, to je sve fiba kriva, i njihovi debilski prozori. nisu sudije krive sto ne znaju, nego fiba sto im daje da sude. mada ove sudije sinoc, nije samo da ne znaju, ove su i kraduckale.
1

11

pre preko 2 godine

Letonac da se ne ljubimo
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Vaš "identitet" je imaginarna pojava.
K

Kosarkaaaaas

pre preko 2 godine

Gle ovoga...druze,da su normalne kvalifikacije ti bi pevao ako ne izgubite 20+ razlike...a sta reci za ovo sto rade fiba i evroliga...oni kao da namerno hoce da uniste kosarku...britanija dobija grcku,belorusija dobija tursku,estonija dobija nemacku???? Ovim kretenskim prozorima ispastaju samo dobre ekipe...ne mogu da verujem da svi ti savezi tih kosarkaskih sila ne dignu glas protiv ovoga? Jednostavno da bojkotuju,posalju juniore da igraju ili sl. Pa neka im prvenstvo igraju albanija,kipar,irska i sl. Finale nek bude finska-poljska...pa kad im prava za prenose kupe 2 zemlje i kad im na utakmicama bude u proseku po 7 navijaca,onda ce naci neko resenje da kvalifikacije svaka zemlja igra sa najjacim timom....
I

Ivica1708

pre preko 2 godine

Ovaj italijan nije sav svoj.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Spremali se za igrace Srbije 😁😁😁 Brate Jagodic Kuridža nije vjerovao kad ga Pešić zvao da igra za reprezentaciju - mislio šala u pitanju, a ti si se i za njega spremao😂 Šta ćeš im ti na klupi, čim pređete centar, dva -tri dodavanja i šut za 3. Eto filozofije vaše košarke.
S

SudijaLetonija

pre preko 2 godine

Sta prica ovaj? Dal smo mi gledali istu utakmicu? Bukvalno su nas sudije ojadile, u toku celog meca nisu, ne imali neujednacen kriterijum, vec uopste nisu imali bilo kakav kriterijum. Pa i ako to na kraju nad Kuridzom nije bio faul, zasluzili smo zbog svega sto su nama svirali, odnosno sto nam nisu svirali u toku meca.
S

Srpska

pre preko 2 godine

Kme,kme zabaru. Sto volim kad zabari kmecu.
p

pacino

pre preko 2 godine

Sta prica ovaj covek 😂😂😂. Krali nas celu utakmicu, prebili nas
S

Srki987

pre preko 2 godine

Bukvalno! Sudjenje bilo totalno protiv nas.