Komentari na vest

Šest je kandidata, a ko je najbolji NBA Evropljanin svih vremena?

M

Moje misljenje

pre 11 meseci

Cast svima ali samo su Novicki, Adatekubo i Nikola od svih bili prvi i glavni igraci svojih timova. Nikola je sa ovih prostora van konkurencije najbolji svih vremena, sto govore MVP titule, tome niko sa ovih prostpra nije bio ni blizu, i titula u kojoj je on glavna i kljucna uloga i to su sve cinjenice. Sad u ovome sam mozda prostrasan ali po meni najbolji ke i Evropski igrac svih vremena, jer je pre svega izeo titulu, a da nije imao ni jednog superstara pored sebe i u finalnoj seriji ke u svim odigranim utakmicama bio najbolji igrac svog tima.
T

Trifon Ivanov

pre 11 meseci

ovde ne važi broj titula dok se kod noleta sve sabire... licimuri haha
A

Alimpije ubica Zoca

pre 11 meseci

N O V I C K I !!!
t

totalno

pre 11 meseci

glup naslov i sama vest kad je jasno da trenutno nije trenutak o tome da se prica ko je najbolji svih vremena kad imamo trenutni tri igraca koji su relativno daleko od kraja svojih nba karijera,to treba pricati za nekih 10 godina

Bojank91

pre 11 meseci

Ne zaboravimo da tu vreba i Dončić svoje mesto
2

24.04.1902.

pre 11 meseci

Toni Kukoc!
R

Radeeee

pre 11 meseci

Ni blizu niti je kad bio kandidat za MVP titulu, ni prvi igrac svog tima
н

нс бој

pre 11 meseci

Само Новицки може да се мери са Јокићем,који је био лидер у титули Даласа.Паркер је имао Данкана,Ђинобилија,Орија,Гасол Кобија,Дерека,Ламара нису били прве звезде,имали су много мањи утицај на игру екипе од Јокића и Новицког,око њих двојице се буквално све врти у екипи.
g

gooxy

pre 11 meseci

Ima tu i do pozicije na kojoj igra igrac.kod Jokica nemas pojma koja je njegova pozicija covjek radi sve na terenu od centra do pleja.ima po malo Parkera,Novickog i svih ostalih po malo.ako vec nije naj,ce da bude sigurno!
2

24.04.1902.

pre 11 meseci

Toni Kukoc
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Dvostruki MVP regularnog dela,OSVAJAC a ne DOBITNIK prstena i MVP plej ofa.Mislim da nema dileme da je to Jokic.Jedino Kukoc moze sa tri prstena da parira ali i on ga nije osvojio sam kao Jokic.
н

нс бој

pre 11 meseci

Кукоч је био најбољи шести играч,а шести играч никако није први.Да сам играо ја за Булсе освојио би те прстене наравно захваљујући Џордану,Пипену. Од наших прстене су освојили,боље рећи добили, Кузмић,Бјелица,Стојаковић,Миличић па не можемо о њима причати у контексту најбољих Европљана.
P

Pee

pre 11 meseci

Drazen Petrovic bez konkurencije!!!
D

Daki...

pre 11 meseci

da ne shvati neko pogresno al ima jokic da guli patike jos da dostigne igrace poput novickog,parkera...mislim potencijal je tu,igra trenutna takodje,a da li ce tako narednih 10-12 god e to je cec pitanje
G

GosTn

pre 11 meseci

Realno, Dirk je još uvek najbolji Evropljani koji je igrao NBA. Ali ne još dugo. Jokara će postati najbolji, a onda ostaje da se vidi šta će Luka da uradi...
S

SeverKoreanArmy

pre 11 meseci

Luka ce da poveca carinjenje lopte sa 60 na 90 posto igre, igrace sam u petorci jer zasto bi dodavao nekome i zivece srecno do kraja zivota ziveci u ubedjenju da je bolji od Jokica. Kraj.
K

Krnda

pre 11 meseci

Novicki. A ako Jokara nastavi ovako, bice on..
J

JT

pre 11 meseci

Pa ako cemo po tome koliki su doprinos imali osvajanju titula u svom timu, izbor je izmedju Dirka, Nikole i Janisa. Doduse, meni Janis nije kosarkas nego neki rvac/atleticar. Ali dobro, vole ga ljudi.
B

Borky10

pre 11 meseci

Aspolutno! Ostali su isto odlicni igraci al ipak su bili druge ili trece violine. Ova trojca su ipak Mvp i apsolutno sve je pocinjalo i zavrsavalo sa njima.

AvantiStellaRossa

pre 11 meseci

Po meni je Jokic prevazisao Novickog, jedino je debata izmedju Jokica i Janisa sada obojica imaju 2 nagrade MVP regularne sezone i po jednu titulu i MVP finala. Dok Novicki ima samo jednu nagradu MVP regularne sezone. Ali po statistici Jokic je za nijansu bolji od Janisa, ali svakako ako bude uzeo jos jednu titulu nece biti dileme ko je najbolji Evropski igrac ikada, iako vec sada po meni za nijansu jeste najbolji
P

Plavac

pre 11 meseci

Ne znam ko je sada ali bice Jokic Janis i Doncic neverovatno da su trojica iz Evrope najbolji kosarkasi sveta
M

Mikilis

pre 11 meseci

Ovde je po meni najtanji Kukoč,jeste da je imao ulogu u tom timu ali nije bio ni top3 tog Čikaga. Zatim Gasol koji ima 2 prstena ali kao drugi igrač. Ostala četvorica su u toj priči po meni legitimni. Parker 4 prstena i sveukupno gledano drugi igrač tih SAS. Novicki, Janis i Jokić su bili i MVP i MVP finala i imaju po prsten. Njih četvorica mogu u istu ravan, samo što vreme radi za Janisa i Nikolu
L

Lemili

pre 11 meseci

Kad bude u reprezentaciji kao Novicki možda bude najbolji svih vremena. Novicki je sam vukao Nemačku i najbolji je igrač svoje zemlje svih vremena.
O

Ostavio

pre 11 meseci

Sam komentar na prethodnoj vesti. Tolko brzo stavljate novi pa da ponovim Jokić bez konkurencije ne samo najbolji Evropljani nego međ 10 najboljih ikad u Svetu košarke sa Džordanom Medžikom Irvingom iz 80tih Brdom Čembrlenom Džabarom Brajantom Lebronom Dankanom i Robertsonom
C

CL16

pre 11 meseci

Samo su Nowitzki i Jokić MVP!
c

cao cao

pre 11 meseci

Janis je evropljanin/grk isto koliko i Embid francuz
p

pakki2828

pre 11 meseci

Pa isto vazi i za Parkera. Od kad su to Francuzi crni? Na zalost Francuzi su postali manjina u svojoj zemlji
M

MVPČAČAK

pre 11 meseci

Ipak JOKIĆ. Skoro sam, godinama, nosi Denver na svojim leđima. Svaka čast svima koje ste pomenuli, ali svi oni su igrali u mnogo jakim ekipama sa puno košarkaških genijalaca. Gasol sa Kobijem... Kukoč, koga strašno cenim kao igrača igrao je sa Džordanom, Pipenom, Grentom, Rodmanom... A iz sadašnneg Denvera pola njih ne bi imali mesta u Zvezdi i Partizanu. Tako da, JOKARA, naravno.
m

mačva

pre 11 meseci

Jokić pa Novicki. Inače Gasol jer je doveo Španiju do velikog broja trofeja uz NBA. A sve će da ih prešiša Dončić. Već prvak Evrope sa Slovenijom i Realom a tek ga čekaju prave stvari u NBA.
s

soichiro

pre 11 meseci

osim novickog i adetokumba niko nije bio lice fransize...odnosno prva zvezda...tako da samo trojca konkurisu...novicki odavno ne igra...ostaje borba izmedju adetokumba i jokica...videcemo.
n

nidza1981

pre 11 meseci

Jedino Dirk i Janis mogu da se porede jer su nosili tim i doneli titule, ali brojevi su toliko na strani Jokica da im je pobegao... Naravno Janis jos moze da se izdigne ali Dirka je preskocio sa ovim. Parker je bio odlican ali je tu ipak Dankan vukao a ostatak tima uskakao, slicno kao Gasol.
X

X

pre 11 meseci

Novicki pa Jokic, ostali neka se poredjaju...
D

Darko55

pre 11 meseci

Kako moze Novicki biti bolji od Jokica kad je uzeo jedan prsten za celu Nba karijeru i JEDAN jedini put bio Mvp? Nikola sa 28 godina ima prsten i bio je 2 puta Mvp. Nije lepo lupetati gluposti.
x

xyzet

pre 11 meseci

Slažem se, ali.....za sada. Svi pobrojani igrači, osim Janisa, su u penziji, a Jokić još ima ihahaj pred sobom. Stilom igre i inteligencijom on može još dugo.
r

rea

pre 11 meseci

Parker uopšte nije pravi saigrač, ozbiljan egoista i čovek koji ne bi opstao u SAS, da Dankan i Pop nisu to što jesu - najkul superzvezde među NBA legendama.
A

Aleks Miami

pre 11 meseci

Covek je najbolji od svih kosarkasa, drugi posle Jordana, a vi pisete dal je najbolji od evropljana
9

9982

pre 11 meseci

Niti pratim Bog zna šta NBA, niti sam ikada pratio, niti pratim Jokića... ali sam ceo život u sportu. Meni je ovo pitanje i naslov vređanje inteligencije. Kakve veze ima koliko je ko puta bio osvajač NBA lige, košarka nije individualni već timski sport. Jokićeve "cifre" su daleko, daleko bolje od svih tih i bilo kojih drugih igrača.
п

пријатељ

pre 11 meseci

Дражен!
S

SeverKoreanArmy

pre 11 meseci

ma vazi, kako da ne. Jokic je za dve klase ispred Drazena, ma koliko cudo ovaj bio u svoje vreme. Neuporedivo, kakav Drazen
M

Makks

pre 11 meseci

Ili Roko Leni Ulic? Mada, tu je negde i Dzanan Musa.
B

Bane777

pre 11 meseci

Kukocu ovdje nije mjesto,jer nije ni All-star. Parker nije bio prvi igrac kluba (iako je jednom bio MVP Finala). Konkurencija mu mogu biti samo Novicki i Janis. Ali s tim sto je Jokic bolji od Novickog jer je dva puta bio MVP... Janis je imao jaci tim... Jokic je bez All-star igraca odveo Denver do PRVE titule. Ima 2+1 MVP nagrade. Ima rekorde ! Jokic je najbolji Evropljanin ikad. Janis je odmah do njega !

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Радивоје Кораћ!🥇

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Најбољи у историји кошарке,на само нба лиге
p

pfc

pre 11 meseci

To kada kada bi rekao da je Mosa najbolji evropski fudbsker svih vremena:)
s

srebro OI

pre 11 meseci

Ima i srebro sa Olimpijskih igara 2016.
v

v1ad

pre 11 meseci

Razlika je sto su svi ovi sem Novickog bili drugi ili treci igraci svojih ekipa za razliku od Jokica. Drugo, ako gledamo jedino su Jokic i Novicki osvojili i titulu sa svojim timovima, i bili MVP sezone i MVP finala.
S

Saturn

pre 11 meseci

A Janis je pre Milovkina igro za Sarlot i Indijanu?
c

challange

pre 11 meseci

Janis?
v

v1ad

pre 11 meseci

Ispravka, Janis je osvojio titulu 2021. Hvala @Saturn i @challange. Potpuno sam smetnuo to sa uma.
R

Ragina Glava

pre 11 meseci

Dirk je bio, do nocas, od nocas to je Nikola. Jasno kao dan, da ne duzimo dalje.
M

Mrcina

pre 11 meseci

Jokić ima 27,28 godina,ima još sigurno 6,7 godina vrhunske karijere.Ako sad nije najbolji Evropljanin,biće po završetku karijere.Mada ako ćemo gledati realno,već sad je broj 1.Ove brojke što ima su nerealne.
T

Trenutno

pre 11 meseci

Nije najbolji. Bolji je Gasol koji em ima titulu više em je reprezentaciju vodio na način kao da je sami Džordan. Parker je lošiji igrač, pa bih ga stavio ispred njega. Novicki je uradio sličan poduhvat što se tiče titule, ali je daleko duže trajao ( za sada ) pa bih i njega ispred još uvek stavio. Janis i Nikola su tu negde za sada, mala prednost Nikoli. Kukoč definitivno nije ispred. Tako da za sada su još ispred Gasol i Novicki, ali ne fali puno da ih prestigne.
@

@trenutno

pre 11 meseci

Vazi. Ajde prijatno.
D

Darko55

pre 11 meseci

MVP lige se ne racuna? Slucajno si zaboravio? Naravno. Za tebe je i Roko Leni Ukic bolji botino
@

@ssss

pre 11 meseci

Ovde se postavlja pitanje ko je najbolji igrač iz Evrope koji je igrao u NBA a ne ko je najbolji igrač koji je igrao za reprezentaciju.Po toj logici kojom ti proglašavaš Gasola za najboljeg bi mogli i Danilovića i Đorđevića da proglasimo za najbolje igrače iz Evrope koji su igrali u NBA.Jokić,Novicki,Janis,Gasol,Kukoč,Parker…..tako nekako bi trebalo da bude.E sad ukusi su različiti,ali brojke ovo govore.
d

djdj

pre 11 meseci

Jokic Janis Dirk i to je jedino tacno
S

SeverKoreanArmy

pre 11 meseci

Jokic i Novicki. Ako Jokic uzme jos jedan prsten ostaje sam na vrhu. Kakav Kukoc, kakav Parker i Gasol, nas je Jokic magija koja se pojavi jednom u 1000 godina.