Komentari na vest

Sferopulos i Hanga jasni: Kad odbrana ne funkcioniše, teško je pobediti

A

ABCDE

pre 4 meseca

Za ovaj ovogodisnji sastav mora neko da odvovara! Sramota sta radite i sta priredjujete zjednom navijacu Zvezde koji ovo ne zasluzuje. Sramota!!! Covicu,uzo si pare,posao nisi dobro uradio. Pare znamo da nema,ali nadam se ni tebe vise u Zvezdi!!! Odlazi...
G

Goss

pre 4 meseca

Hteo je da kaže kad milioni ne funkcionišu....
G

Grga Trombon

pre 4 meseca

Nesto razmisljam. Ima li neki drugi tim da je skup iskljucivo poluigraca kao nas? 1. Teo. Ima tehniku i znanje ali telo,fizika, odbrana- kaput. 2. Bolomboj. Obrnuto, ima snagu,fiziku, ali tehnika, tanka svirka. 3. Nedovic. Ima dribling, tehniku ali procenti losi. Odbrana isto tako.Najsesce 1 dobar mec pa 3 grozna . Covek zvani stakleni i povreda. 4. Davidovac. Ne zna jednu od osnove kosarke a to je dribling. Fizicki slab. Covek za kosarku 1979-e, vratiti ga vremeplovom u to vreme i bice dobar pored Kice i Praje. 5. Jago. Brz, zna da ubode tricu ali i da srlja. Fali mu oko 20,30 santima ali ne tudjih,pu,pu, vec svojih. 6. Le Branko. Sta reci, bori se, nekad igrao dobru odbranu, sad godine stigle. U napadu truba iz Guce. 7. Tobi. Dobar. Za Aba ligu. Za Evroligu neupotrebljiv. 8. Mitrovic. Ponajbolji. Dobra ledjna tehnika , dobar pod kosem ali sa poludistance i sa trojke - grcka tragedija. Zato i ne pokusava, sto znaci da je bar pametan. 9. Simonovic. Niko ne zna sta on trazi u Zvezdi i u kosarci uopste. Ne zna ni on. 10. Litvanac. Vidi se da zna kosarku ali kao da ga mrzi da je igra. Mozda ne uziva u Zvezdi. U nekom drugom timu bi verovatno bio korisniji. Ostale ne bih komentarisao. Uglavnom, totalno rastimovan tim koji samo nekad blesne a uglavnom usere.
@

@@@@

pre 4 meseca

Davidovca porediš sa Kićom i Prajom?! Auu sine ozbiljan gaf.
M

Mariofil

pre 4 meseca

Nastavlja se borba za plej of, ali odpozadi Evrolige. Negde oko 16 mesta - realno na kraju. I svake godine isto. Ogroman budžet - rezultat nula. Bitno je da je vlasnik privatnog kluba (FMP II) sa svojom porodicom dobro obezbeđen. Dok je Čoki, kao najveće zlo srpskog sporta na čelu Kluba, ništa bolje ne treba očekivati.
1

1980

pre 4 meseca

Teodosić ne može u ovom ritmu da igra,Nedović večiti talenat u telu odraslog muškarca.
В

Втб

pre 4 meseca

Био сам против доласка Теодосића у Звезду али је очигледно да кад он не игра (или игра повређен, као јуче) ми не можемо никога да добијемо. Осим њега нико не може било шта да искреира и кад на то додамо Гиедраитиса који игра само у Београду, центарску линију која има коефицијент интелигенције 50 (у збиру) и Лазића, Давидовца, Илића и Лазаревића који ни у АБА лиги не праве разлику видимо да наш скор и није тако лош. Све у свему ростер за ову сезону тотално промашен.
K

Kup

pre 4 meseca

Objasnite Nedoviću i Teodosiću, da odbrana se igra...bili su NBA obojica, tamo nije toliki akcenat na odbranu, pa nisu uspeli ni tamo...ako već samo šutaš, daj neki procenat, a ne na svaku petu odigraš dobro...
V

Voip

pre 4 meseca

Nja nja nja sta cmizdrite ko p...e neke. Teraj dalje. Ovaj narod nikako da shvati da je velika sreca sto imamo dva evroligasa i sto iz nedelje u nedelju mozemo da gledamo svoj tim kako igra protiv najboljih evropskih ekipa i umesto da uziva samo nesta kukumacu. Ma mi smo sampioni univerzuma pa je smak sveta kad od nekoga izgubis. E majko mila, ne treba nama nista dati.
O

Oksi

pre 4 meseca

Bravo. Koliko je suludo to tragicno dozivljavanje poraza. Evo Zvezda i Partizan igraju 2-3x nedeljno. Ima preko 60 utakmica u sezoni samo kosarke, a svi pratimo i fudbal, takodje pratis reprezentaciju u vecini sportova, pratis Novaka i neko jos ima strani klub za koji navija. To je 150-200 dana godisnje nekih utakmica i doslovno pola godine tebi na raspolozenje utice posao nekih tebih nepoznatih ljudi. Bas sumanuto.
X

Xhee

pre 4 meseca

Otkud tebi 2 kluba u EL? Ja imam samo Zvezdu. Fener, Olimpijakos, Bajern, niti bilo koji drugi klub nisu moji.
H

Hanga

pre 4 meseca

Samo opušteno matori. Idemo korak po korak, ima još da se igra. Treba vam još vremena da se uigrate i da shvatite sve trenerove zamisli. Samo lagano. Nije frka.
g

gunnersi

pre 4 meseca

Pisao sam da ce vecerasnji mec biti jako tezak za dobiti i ispostavilo se tako. Takodje i pre duplog kola rekao sam da bih bio zadovoljan jednom pobedom, iako su naizgled laka gostovanja. I dalje sam pri tome, ako pobedimo Armani bio bih zadovoljan, a poraz bi bio katastrofalan jer bismo izgubili skoro sve sanse za to 10.mesto.
c

cccc

pre 4 meseca

O čemu ti pričaš čoveče, posle ovoga večeras dobit Armani, pa razbiti će nas gore nego u BG.
B

Bnm

pre 4 meseca

MISLIS HTEO SI RECI LAKO JE IZGUBITI...
B

Bazinga

pre 4 meseca

No shit Sherlock!?
F

Forever Young

pre 4 meseca

Ma jeli, stvarno, da nam to nisi rekao, ne bi znali. Bruke jedne, izgubite od najslabije ekipe u EL, 100 poena vam daju ejjjjjj. Ovim porazom ste usrali pobede protiv Fenera i JSDa. Šta igraju Lazarević, Ilić, Tobi, Gilespi komičar, i još par igrača koji su upitni za ovaj nivo. Gde su prava pojačanja. Još Čović pre dve nedelje kaže da nije isključeno da se palimo ni manje ni više nego na F4, ajde bre beži bre više... sa tim pričama.
G

Gost0

pre 4 meseca

A dobro, bili ste hrabri i casno ste izgubili, idemo dalje, jos jaci napad na top16!
@

@#&$

pre 4 meseca

Majstore, tebi često odbrana ne funkcioniše. Najgora zona ikada odigrana, plus još mnogo toga, ali ne vredi više komentarisati. Ćoravi nas je uništio svojom transfer politikom, po principu da se nakrade još malo dok može, a navijači gledaju i ćute
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Ово није тим, ово је удружење рекреативаца! Трчкарају, шеткају, шутирају! Ја разумем да те надигра неко бољи, али да распали асвел контролише утакмицу 30 мин, мислим срамота и за играче и за тренера!
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Odreda ceo roster nema jednog igrača doraslog za f10 i doigravanje!!!To je vidljivo od starta sezone a sinoc i ozvaničeno!!!Na to idu treneri druge klase (i Reponja a tek nauljeni Grk)tako da je stanje na tabeli realnost!!!20 tak miliona € je očigledno bačeno a i nije lova s kojom se može više,uz konfuziju organizacije kluba i dunsteraj prelaznog roka to je mera!!!Jos na svu muku sveprisutni Javor i slični da osiguraju poraz,koji doduše i nisu potrebni!!!Sami to rese ovi dunsteri i neznalice čas posla!!!